Sveikos merginos, tikiuosi, kad sveikos ir vaikiukai sveiki
Aš irgi pritariu tam, kad jei pasiryžai verstis be antibiotikų, reikia to ir laikytis ir siekt, tikiu kad pavyks. Mano sūnus per pirmus savo gyvenimo metus, gavo 8 kartus antibiotikų dėl kosulių, ir BA bandė paišyt, ir bronchitas po bronchito, nors plaučiuose dažniausiai ne ką girdėdavo,bet kai kosulys tęsiasi jau kelinta savaitė, tai lengva ranka antibus išrašinėdavo, keitėm ir gydytojus ir per pulmonologus, LOR vaikščiojom, visur tas pats. Didžiausią šoką patyriau pas pulmonologę vaikų, kuri priiminėja vaikus sėdėdama apsisnargliojus, neužsidėjus kaukės ir net neapžiūrėjus mano vaiko, atsivertus jo kortelę pareiškė "ooo, tris kartus jau bronchitu sirgęs, galima jau BA rašyt", ir su tokiu net džiaugsmu. Likau apšalus, kad tokias ligas taip nustatinėja. Pasiėmiau vaiką ir daugiau pas jokius pulmonologus nevažiavom, nes iki trijų skaičiuot ir aš pati moku. Su mažąja antibų gavom jau pirmą mėnesį, pasirodo visai be reikalo, nes santariškėse pareiškė, kad jai greičiausiai stafilokokas ir skyrė antibus, kurie dažniausiai jį veikia. Po 5 dienų leidimo antibų (!), kai situacija blogėjo tik, paėmė pasėlį, augino jį dar 5 dienas, per tą laiką ir toliau leido tuos antibus. po 10 dienų, kartu su išrašymu iš ligoninės gavom atsakymą, kad stafilokokas yra ir atsparus tam antibui, kurį leido. Prirašė geriamų antibų dar vieną kursą. O aš durnė dar vis tikėjau , kad jie žino geriau nei aš ką daryt. Sudaviau. O paskui akys atsivėrė. Nuo tada, pas gydytojus einam tik pasisvert, pasimatuot ir pažymų. Gydomės homeopatiškai jau beveik metai. Jokių antibų neprireikė nė vienam, sergam šiek tiek mažiau, bet sveikstam lengviau ir greičiau. Mažylei atopinį, kuris manau yra pasekmė visų antibų ir pirmų skiepų, irgi gydom homeopatiškai, jokių hormonų, jokių cheminių vaistų, ir manau visai sėkmingai sukamės, nors iki galo pažabot dar nepavyksta.
Dėl šių priežasčių taip ir nesutikau sau sinusitą gydytis antibiotikais, nes vis dar maitinu mažąją. Vakar buvau homeopatijos medicinos klinikoj pas homeoatą, suskyrė žirnių citomix ir myristica sebifera, bet man svarbiausia, kad gavau pritarimą ir palaikymą, jog antibų man nereikia
Beje, čia kažkada užsiminėt apie mitybą. Aš manau, kad tai be galo svarbu, mums situacija ženkliai pagerėjo, pradėjus tvarkytis mitybą. Visai šeimai. Manau homeopatija nuo to ir prasideda
Atsiprašau kad išsiplėčiau, bet noriu kad nepasiduotų tos, kurios dar tik pradeda ir daugiau pasitikėtų ir tikėtų tuo ką daro