Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Fedes @ 2011 03 17, 22:27)
nemenčinės plente..

blink.gif ohoo,kaip ilgai.Mus ten pat po 11d. priėmė.
bet dabar kai pagalvoju,tai ji lyg minėjo,kad ,mus kaip ekstrinius paimė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 17, 21:24)
Šiaip tai anglų kalba Wikipedijoj įsivedus "homeopatija" išveda į gražiausius homeopatijos įrodymus, tik nereikia patingėt "paėjėt" tomis pavardėmis ir studijomis. BBS net filmukas antihomeopatnis yra, bet ten dag ir faktų, o juos patikrinus, paaiškėja labai daug... Mes kai atradom, buvom šokiruoti ir aišku, kodėl homeopatija nepripažįstama. Bet savo nuomonės piršti nesinori, kam įdomu tas tikrai ras.

Fedes, visada galima naują diskusiją užvest smile.gif . Mes labai domėjomės astmos mechanizmu, ieškojom specialios medicininės literatūros, vyras yra net važiavęs į Medicinos fakultetą Vilniuj pas kažkokį prof. pulmonologą, kad straipsnį atsispaudint, kurio tik apžvalga buvo internete smile.gif . Dabar taip juokinga smile.gif . Tos info begalė, bet vaikui pasveikt ji nepadeda, užtat kelia tėvų sąmoningumą vienareikšmiai homeopatijos naudai...
Mes jau senokai esam turėję net nežymų priepuoliuką, nors dabar net ir pragripavom su didele sloga ir kosuliu, bet priepuolių nebuvo jokių thumbup.gif .

smile.gif

matai, aš pati praėjau tą astmą, ir visai nei ši šio nei iš to šią vasarą kilusią. manau ne veltui, išmokau suprast savo vaiką. kažkaip kai tavo kūnu viskas praeina, jos principai irgi aiškesni pasidaro biggrin.gif

o dėl tų vaikiškų "astmų" aš vienareikšmės nuomonės - tai aišku,kad tai išaugama, ir iš mokstama kontroliuoti. aš iš tiesų nematau čia didelės problemos. ko dar nesuprantu savo mažajam vaike, tai kaip būdamas fiziškai ir vidumi super stiprus ir gyvenimo džiaugsmu trykštantis vaikas gali nuolat sirgti. manau tai susiję su mumis, tėvais. tik nežinau, kaip tą tėvų įtaką padaryti teigiamesnę... doh.gif tiesą sakant, neseniai eidama į vaistinę, vietoj vaistų nuo kosulio vaikui, nupirkau nervoheelio mamai(sau). man rodos jis geriau veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri yra susidurusi su Pneumo 1 ir Pneumo2 zirniukais? kodel po pneumo 1 privaloma pneumo2 vartoti?
Atsakyti
QUOTE(niunyte @ 2011 03 17, 21:36)
blink.gif ohoo,kaip ilgai.Mus ten pat po 11d. priėmė.
bet dabar kai pagalvoju,tai ji lyg minėjo,kad ,mus kaip ekstrinius paimė  g.gif

taip,mūsų draugai prieš kurį laiką irgi pateko per porą sav, ir pigiau. o dabar matyt eilė kaupias, gal čia ligų periodas, nežinau.

na, aš rankų nenuleisiu, prisiskambinsiu, pasiankstinsim, vis tiek kažkas kažkada vizitų atsisako, ypač kai prieš pusę metų užsirašinėja.
Atsakyti
QUOTE(Renke @ 2011 03 17, 14:47)
Ačiū mergaitės. Tai suteikia stiprybės nenuleisti rankų ir toliau eiti pasirinktu keliu, nes aplinkiniai tik ir pabrėžia, kas Rūtai, nuo ko ją beria, kaip jai pablogėjo ....(anksčiau irgi nebuvo gerai, bet naudojom tepalus, o dabar gyvenam be teplu). O aš jau pavargau sakyti, kad mes jau beveik tris mėnesius gyvenam be tepalų ir situacija nėra tokia jau bloga.

Renke turekite kantrybes ir stenkites gydantis nenaudoti antibiotiku, nes itariu kad po jusu pora menesiuku gydymo panaudojus antibiotikus kaip ir gydymas nusinulino. aisku jei nebuvo iseities ir teko ta chemija pavartot, dabar tenka vel nuo nulio pradeti gydyma ir patariu apsisarvuoti kantrybe gelezine, nes mes taip pat gydomes nuo AD ir jau antras menuo pagerejimas yra. tik aisku jei pulsite blaskytis tarp daktaru , abejoti gydymu gali nieko nebuti, labai svarbus yra tikejimas tai ka darote. mirksiukas.gif sekmingai gydykites toliau ir butinai susisiekite su daktaru ,kuris jums skyre gydyma , stenkites pasikonsultuoti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2011 03 17, 21:40)
taip,mūsų draugai prieš kurį laiką irgi pateko per porą sav, ir pigiau. o dabar matyt eilė kaupias, gal čia ligų periodas, nežinau.

na, aš rankų nenuleisiu, prisiskambinsiu, pasiankstinsim, vis tiek kažkas kažkada vizitų atsisako, ypač kai prieš pusę metų užsirašinėja.

o tiesiogiai daktarui skambinti nera pas jus galimybes? nekonsultuoja telefonu ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiruke: 17 kovo 2011 - 21:45
QUOTE(Fedes @ 2011 03 17, 21:40)

Mes sausio mėn patekom per savaitę, nesakėm nei kad didelės bėdos, nei ką. Tai kaip ir pasisekė rolleyes.gif

Praeitą sav. pas ją buvom, tai sakė, kad žmonės užsirašo ir paskui neatvažiuoja blink.gif Jei taip tęsis, pati žada skambintis žmonėm ir klaust ar lankysis doh.gif o paskui kitiems, kuriems tikrai reikia, ankstins. Pasižymi ji tuos, kam reikia skubios pagalbos. O taip toli viskas nusitęsia (dabar registruoja rugsėjo mėn.), nes pora mėn. ji nepriiminės. Tiek susižinojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 03 17, 21:38)
Ko dar nesuprantu savo mažajam vaike, tai kaip būdamas fiziškai ir vidumi super stiprus ir gyvenimo džiaugsmu trykštantis vaikas gali nuolat sirgti. manau tai susiję su mumis, tėvais. tik nežinau, kaip tą tėvų įtaką padaryti teigiamesnę...  doh.gif tiesą sakant, neseniai eidama į vaistinę, vietoj vaistų nuo kosulio vaikui, nupirkau nervoheelio mamai(sau). man rodos jis geriau veikia  lotuliukas.gif

Va čia ir yra fintusas, kurį atradęs, tarsi kitom akim pasaulį pamatai. O jeigu dar pavyktų pamatyti "siūliukus", kurie riša ir sukelia atoveiksmius - daug problemų išsispręstų.
Yra afirmacijos (pvz. L.Hay), yra visokios technikos, kurios padeda patiems išlikti pusiausvyroje stresinėse situacijose. Tai taip individualu. Bet veikia, tik nereikia nuleist rankų ir skaityt, ieškot.

Iš homeopatinių moterim, įtariu, dažniausiai tiktų Sepia, Staphysagria, Ignatia, Arsenicum. Jeigu aštri stresinė (pvz. kažkas ūmaus įvyksta) - Aconitum.
Atsakyti
Patarkit mergaites, turiu gydytojos planeli esant temperaturai ir nebesuprantu ar cia man zirnius maisyti? parasyta taip:

Chamomilla
Ferrum phosphoricum

7gran+100ml H2O

po 1 gurksni kas 15min=2 val

kas 1 val=1 diena

toliau Nr.2 (cia jau kitas planelis)
Atsakyti
Sveikos merginos, tikiuosi, kad sveikos ir vaikiukai sveiki 4u.gif

Aš irgi pritariu tam, kad jei pasiryžai verstis be antibiotikų, reikia to ir laikytis ir siekt, tikiu kad pavyks. Mano sūnus per pirmus savo gyvenimo metus, gavo 8 kartus antibiotikų dėl kosulių, ir BA bandė paišyt, ir bronchitas po bronchito, nors plaučiuose dažniausiai ne ką girdėdavo,bet kai kosulys tęsiasi jau kelinta savaitė, tai lengva ranka antibus išrašinėdavo, keitėm ir gydytojus ir per pulmonologus, LOR vaikščiojom, visur tas pats. Didžiausią šoką patyriau pas pulmonologę vaikų, kuri priiminėja vaikus sėdėdama apsisnargliojus, neužsidėjus kaukės ir net neapžiūrėjus mano vaiko, atsivertus jo kortelę pareiškė "ooo, tris kartus jau bronchitu sirgęs, galima jau BA rašyt", ir su tokiu net džiaugsmu. Likau apšalus, kad tokias ligas taip nustatinėja. Pasiėmiau vaiką ir daugiau pas jokius pulmonologus nevažiavom, nes iki trijų skaičiuot ir aš pati moku. Su mažąja antibų gavom jau pirmą mėnesį, pasirodo visai be reikalo, nes santariškėse pareiškė, kad jai greičiausiai stafilokokas ir skyrė antibus, kurie dažniausiai jį veikia. Po 5 dienų leidimo antibų (!), kai situacija blogėjo tik, paėmė pasėlį, augino jį dar 5 dienas, per tą laiką ir toliau leido tuos antibus. po 10 dienų, kartu su išrašymu iš ligoninės gavom atsakymą, kad stafilokokas yra ir atsparus tam antibui, kurį leido. Prirašė geriamų antibų dar vieną kursą. O aš durnė dar vis tikėjau , kad jie žino geriau nei aš ką daryt. Sudaviau. O paskui akys atsivėrė. Nuo tada, pas gydytojus einam tik pasisvert, pasimatuot ir pažymų. Gydomės homeopatiškai jau beveik metai. Jokių antibų neprireikė nė vienam, sergam šiek tiek mažiau, bet sveikstam lengviau ir greičiau. Mažylei atopinį, kuris manau yra pasekmė visų antibų ir pirmų skiepų, irgi gydom homeopatiškai, jokių hormonų, jokių cheminių vaistų, ir manau visai sėkmingai sukamės, nors iki galo pažabot dar nepavyksta.
Dėl šių priežasčių taip ir nesutikau sau sinusitą gydytis antibiotikais, nes vis dar maitinu mažąją. Vakar buvau homeopatijos medicinos klinikoj pas homeoatą, suskyrė žirnių citomix ir myristica sebifera, bet man svarbiausia, kad gavau pritarimą ir palaikymą, jog antibų man nereikia thumbup.gif
Beje, čia kažkada užsiminėt apie mitybą. Aš manau, kad tai be galo svarbu, mums situacija ženkliai pagerėjo, pradėjus tvarkytis mitybą. Visai šeimai. Manau homeopatija nuo to ir prasideda 4u.gif
Atsiprašau kad išsiplėčiau, bet noriu kad nepasiduotų tos, kurios dar tik pradeda ir daugiau pasitikėtų ir tikėtų tuo ką daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2011 03 17, 21:45)
o tiesiogiai daktarui skambinti nera pas jus galimybes? nekonsultuoja telefonu ? g.gif

tai kad mes dar visiški naujokai, pirmąkart tik eisim, tai aš jau nemanau, kad turėčiau veržtis klausinėt telefonu smile.gif juolab kad pas homeopatą tam ir einu, kad bent vienas gyd labiau pasigilintų ir atrastume gilesnes priežastis. nes dabar tai jaučiu nuolatinis paviršinių gaisrų gesinimas.

QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 17, 22:10)

aciuks.gif

Atsakyti
QUOTE(orchideja123 @ 2011 03 17, 18:50)
Kadangi esu naujoke sioje srityje, gal galetumet paaiskinti, kuo skiriasi Antigripin 2 ir Antigripin 3 kompleksai. Ka ir kokiu atveju duoti, kai yra persalimas/virusas vaikui?
Aciu uz patarimus

na, man vaistininkė aiškino, kad Antigripinas 1 yra virusui su tempa, Antigripinas 2 tempai su sloga, o Antigripinas 3 jau ir su kosuliu, t.y. 3iasis yra plačiausiai veikiantis, universaliausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 18, 07:39)

citomix ir myristica sebifera

Noriu dėl Citomix paklausti. Pati LT esi? Nes apie šitą pirmą kartą girdžiu.

http://www.acu-marke...ductinfo/07620/
Atsakyti