Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Silwer @ 2011 03 17, 11:31)
Obuoliausia, Jus ir remiates tais tinklapiais? As tai pat "samoucka". Labai domiuosi ir tobulinu zinias. Mano homeopate sake, kad lietuviu kalba nera geros literaturos, gal tik Popovas.

Aš irgi "samouchka". Įvairiai skaitau, kaip pripuolu. Dar yra angliškų daug neblogų.

QUOTE(Fedes @ 2011 03 17, 13:19)
gal kas pamenat, turit išsisaugoję, radę?

Kas tie "antiskiepai"? Išpotencijuotos skiepo sudedamosios medžiagos? Ar "antidote"?
Papildyta:
QUOTE(balta @ 2011 03 17, 15:18)
Ar ieškojot jau, skaitėt angliakalbiuose ar rusakalbiuose šaltiniuose dėl apsisaugojimo nuo radiacijos homeopatiškai?

Štai vokiškas šaltinis, jei skaitote šia kalba http://www.lage-roy..../aktuelles.html. Minima Radium bromatum, Plutonium, Radium jodatum.
Būtų įdomu palyginti, jei turit dar kokios informacijos. Ir dėl potencijos.

Nelabai ką radau. Įtariu, artimiausiu metu turėtų paduoti info.
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 03 17, 15:48)

A ko čia tos radiacijos bijot???

special, reik ne bijot, o apsisaugot, esant reikalui.
Po apšvitos (pvz., gydant vėžį) tai irgi aktualu.
Atsakyti
labutis mirksiukas.gif
O man taip nieks ir neatsakė,ką reikškia konstitucinis blush2.gif , aš naujokė šioj srity dar naujokė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2011 03 17, 15:56)
special, reik ne bijot, o apsisaugot, esant reikalui.
Po apšvitos (pvz., gydant vėžį) tai irgi aktualu.

Atsiprasau- įžeisti nenorėjau;) žiūriu žinias, kad lietuviai bijo dėl Japonijos elektriniųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoglė @ 2011 03 17, 10:07)
ir abu sirgo?  ax.gif mūsų mažoji dar ne, bet greičiausiai tai tik laiko klausimas smile.gif

Sirgo mažasis, didysis tik paviršutiniškai....

Mano didysis vėl neužsičiaupia - visą laiką sausai kosčioja... doh.gif , Ventolinas neveikia, Drosera (kuri anksčiau puikiai suveikdavo) taip pat nepadeda.... Duodu tik konstitucinį, kuom dar galėčiau pagelbėti nežinau doh.gif
Kai miega - nekosėja...
Atsakyti
niunyte, konstitucinis tai yra toks kiekvienam žmogui individualus homeopatinis vaistas, kuris sustiprina, paskatina dirbti jo organizmo imunitetą.

"Kiekvienas konstitucinis žmogaus tipas turi atitikmenį gamtoje – homeopatinį vaistą, kuris veiks visas jo organizmo sistemas. ... Tai konstitucinis (genetinis) tipas, o gydyti negalavimus tam tikro konstitucinio tipo žmogui gali konstitucinis (genetinis) homeopatinis vaistas. Parinkti konstitucinį homeopatinį vaistą gali gydytojas, klasikinis homeopatas, išsamiai apklausdamas žmogų apie jo negalavimus, gyvenimo būdą, pomėgius. Klasikinėje homeopatijoje visada skiriamas tik vienas homeopatinis vaistas, gydant tiek lėtines, tiek ūmines ligas."
http://www.homeopath...ine_homeopatija

QUOTE(Renna @ 2011 03 17, 16:24)
Sirgo mažasis, didysis tik paviršutiniškai....
Mano didysis vėl neužsičiaupia - visą laiką sausai kosčioja... doh.gif , Ventolinas neveikia, Drosera (kuri anksčiau puikiai suveikdavo) taip pat nepadeda.... Duodu tik konstitucinį, kuom dar galėčiau pagelbėti nežinau doh.gif
Kai miega - nekosėja...

mano didysis irgi paskosčiodavo, ir visai netikėtai prie visko geriamo sugalvojau Engystol pridėti smile.gif suveike biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
noreciau paklausti patarimo, gal kas turite praktikos. Ar 1 m. vaikui tinka tuju azliejus nuo slogos? Snargliukai balti, tirsti, ju nedaug, nosis labiau uzsikimsus ir toks jausmas, kad karkalai nuseda burnoje.
Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 17, 14:13)
Pusmečio manyčiau reikia būtinai, kad pradėtų matytis išorinis rezultatas.
O kiek reikės virš pusmečio priklauso nuo daug ko: genetikos, sveikos/nesveikos aplinkos, ligos ilgumo, naudotų vaistų ir t.t.

Fedes, ką aš žinau kažkada naujokei šitoj temoj ryškinom kaip randąsi astma, ir apie visokių vaistų įtaką jos radimuisi, ir apie tai kaip vaistai bronchų alergijos negydo, nemanau, kad kažko pati nežinotum.
O kas yra homeopatiniai "antiskiepai" aš nežinau, net tokio termino nesu girdėjus... Išpotencijuotas skiepas? LT man rodos tokių nieks nedaro, kažkas lyg rašė, kad Latvijoj (o gal kur kitur) jiems potencijavo skiepus, nuo kurių buvo kilę pašalinės pasekmės...

nea, tai ne skiepas, o nuimantis skiepų poveikį vaistas.
aš visai neseniai mačiau apie tai trumpą diskusiją, maniau, kad šitoj temoj, bet niekaip nerandu, tai gal dar reik paieškoti skiepų temelėj...

o dėl bronchų astmos, tai gal ir žinau, alia kai užsiminėt, tai labai norėjosi ir daugiau pasiskaityt, visad būna, kad atrandi naujų dalykų, kuo daugiau žinau, tuo daugiau nežinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renke @ 2011 03 17, 15:47)
Ačiū mergaitės. Tai suteikia stiprybės nenuleisti rankų ir toliau eiti pasirinktu keliu, nes aplinkiniai tik ir pabrėžia, kas Rūtai, nuo ko ją beria, kaip jai pablogėjo ....(anksčiau irgi nebuvo gerai, bet naudojom tepalus, o dabar gyvenam be teplu). O aš jau pavargau sakyti, kad mes jau beveik tris mėnesius gyvenam be tepalų ir situacija nėra tokia jau bloga.

O jus pabandykit paieskoti informacijos apie naturalius kuno sviestus pvz. taukmedziu sviestas arba aliejus, pvz. migdolu, kokosu ir pan. gal kazkas tiktu odelei g.gif

QUOTE(orchideja123 @ 2011 03 17, 18:13)
Laba diena,
noreciau paklausti patarimo, gal kas turite praktikos. Ar 1 m. vaikui tinka tuju azliejus nuo slogos? Snargliukai balti, tirsti, ju nedaug, nosis labiau uzsikimsus ir toks jausmas, kad karkalai nuseda burnoje.
Aciu uz atsakymus.

as naudojau savo pusmetinukui vaikui, tai metinukui tikrai manau galima. O snargliukas kai leidziasi zemyn i gerklyte tai mums homeopate liepe gerti Phosphor.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 03 17, 17:39)
aš visai neseniai mačiau apie tai trumpą diskusiją, maniau, kad šitoj temoj, bet niekaip nerandu, tai gal dar reik paieškoti skiepų temelėj...

o dėl bronchų astmos, tai gal ir žinau, alia kai užsiminėt, tai labai norėjosi ir daugiau pasiskaityt, visad būna, kad atrandi naujų dalykų, kuo daugiau žinau, tuo daugiau nežinai  biggrin.gif

Thuja arba jei turi- konstitucinis
Atsakyti
Renke, mano vaikui gyd. vartojant žirniukus rekomendavo kartu Iricar tepalą. Veiksminga. Ar jūs jau ir homeopatinių tepalų atsisakėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 17 kovo 2011 - 18:25
QUOTE(Fedes @ 2011 03 17, 17:39)

o dėl bronchų astmos, tai gal ir žinau, alia kai užsiminėt, tai labai norėjosi ir daugiau pasiskaityt, visad būna, kad atrandi naujų dalykų, kuo daugiau žinau, tuo daugiau nežinai  biggrin.gif

Įvairius mini, dar atsižvelgiant į tai, koks skiepas.
Ledum, Silicea.

Čia daug info:
http://cdn.uber.lt/n...686_skiepai.pdf

Su trumpa lentele:
http://hpathy.com/ho...and-homeopathy/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 17 kovo 2011 - 18:45