Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Juoglė @ 2011 03 16, 18:39)
hmmm, labai keistas virusas: tempa truko iki pietu, bronchai ir nosiarykle, kaip gydytoja issireiske,lyg butu 3-5 sirgimo diena, labai staigus ligos vystymasis g.gif

Mums labai panašiai buvo prieš porą savaičių doh.gif labai greit viskas keitėsi....tik ilgokai ir sunkiai sekėsi atsikratyti kosulio smile.gif

Kristinuk, gyd. mane ir mano visą šeimyną irgi jau žino biggrin.gif man nek keista, kai paskambini, o jis apie mano bėdas teiraujas, nors skambinu visad tik dėl vaikų biggrin.gif
Dėl lašiukų nuo alerginės slogos - nieko nesuprantu, ar padeda jie mums ar ne doh.gif
Tik žinau viena, kad pakeitus Singulaira į Monkastą - žymiai būklė pablogėjo doh.gif
dabar vis kasdien išlenda įkyrus kosulys - staiga užeina ir staiga praeina.... duodu konstitucinį... žiūrėsim kaip bus...
Atsakyti
Renna,

pastoviai jį geriat? g.gif Įsivaizdavau, kad dar nedaėjot iki astmos, tik pradžių pradžia...
Mes įvairiai- aš dažnai nuimu jį, paskutinį kartą nuėmiau 2,5 mėn iki šio sirgimo, dabar paduosiu porą sav, paskui žiūrėsiu, greičiausiai vėl nuimsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 16 kovo 2011 - 22:15
sėdėjau peržiūrinėjau senas temeles , betniekaip nerandu:

1) kur minėjot pasisakymą apie vaikišką bronchinę astmą
2) homeopatinių "antiskiepų" pavadinimo

padėkit kas prisimena, prašau 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 16 kovo 2011 - 22:28
Atrodo į maniškį sinusitas įsikibo kaip reikiant doh.gif Matyt, per anksti apsidžiaugiau, kad jau sveiksta ir nosis valosi. Šiandien jau skundėsi, kad skauda link žandikaulių ir gerklė lyg būtų pilna snarglių
Teko panaršyt po internetą, ieškant liaudiškų būdų sinusitui gydyti. Radau apie nosies praplovimus
Auges
2006 12 27, 14:52
Siūlau tokį būdą: prasiplaut.
Litrui virinto vandens arbatinis šaukštelis druskos. Vanduo turi būti vos šiltas - kūno temperatūros maždaug. Supilkit vandenį į arbatinuką (ar kažką panašaus)
Paprašykit vyro pagalbos, vienai beveik neįmanoma pirmą kartą.
Atsisėskit, pasiimkit kokią gilesnę lėkštutę, palenkit galvą ant šono ir šiek tiek atsiloškit. Įkvėpkit oro ir sulaikykit kvėpavimą, tegu vyras pila į "viršutinę" nosies landą iš lėto vandenį. Pirmą kartą gali nesigaut, nenuleiskit rankų .
Vanduo turi išbėgti iš kitos landos. Jis ten apibėga visą ratą - praplauna visus kanalus. Vėliau išmoksit ir įkvėpt taip kad vanduo į gerklę nesubėgtų.
Po to tą patį pakartot ir į kitą pusę.

Po tokios procedūros nerekomenduojama 2 val. eiti į lauką, per šalčius - draudžiama. Nenustebkit, jeigu per dvi valandas netikėtai pradės vanduo iš nosies bėgt
Man būdavo kad ryte - kokią 7 val. prasiplauni nosį - o apie 12 pradeda vanduo bėgt vos pasilenki čiut.
Procedūra skamba gal ir nekaip, bet jausmas - visiškai nesijaučia, tik tiek kad apriboji kvėpavimą trumpam. Tik būtinai daryti reikia su pasūdytų vandenių, jeigu su gėlu - skaudės.
Procedūra galima kartot iki 3 kartų per dieną.

Tikiuosi padės. (aš sau sinusitą išsiploviau, jokių vaistų nereikėjo, ir nesikartoja tfu tfu tfu)
[FONT=Arial]
Kaip tik prie Kristinuko aprašyto būdo smile.gif
QUOTE(Kristinukas @ 2011 03 16, 16:27)
O praplovimus su jūros druska aš bent darau taip: imu virinto šilto vandens, "pasūdau" jūros druska, su švirkštu be adatos prie krauklės pakreipiu galvą ir pro vieną šnervę švirkščiu. Pro kitą šnervę turi išbėgti (išlašėti). Tas pats pro kitą pusę. Taip darau tol, kol nosis būna švarutėlė. Kažkaip pripratau jau.... Ir visai nėra nemalonu.... Beje, tai vadinamas ajurvedinis nosies praplovimo būdas. Tik nežinau, ar jie deda druskos.

Dar vithuko puslapyje perskaičiau, kad prie sinusito, kai yra kraujavimas iš gleivinės, tinka Medorinum. Radau 200 pas save ir sudaviau. Tikiuosi, kad per porą dienų, su visom liaudiškom ir homeopatinėm priemonėm pavyks sinusitą nugalėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 03 16, 23:14)
Renna,

pastoviai jį geriat? g.gif Įsivaizdavau, kad dar nedaėjot iki astmos, tik pradžių pradžia...
Mes įvairiai- aš dažnai nuimu jį, paskutinį kartą nuėmiau 2,5 mėn iki šio sirgimo, dabar paduosiu porą sav, paskui žiūrėsiu, greičiausiai vėl nuimsiu

Kristinuk, manau, kai suvaldysim savo ligas homeopatiškai, nuimsim jį visai gerti... kol kas dar kokį mėnesiuką paliksiu.....
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 03 16, 18:30)
Mums labai panašiai buvo prieš porą savaičių  doh.gif  labai greit viskas keitėsi....tik ilgokai ir sunkiai sekėsi atsikratyti kosulio  smile.gif

ir abu sirgo? ax.gif mūsų mažoji dar ne, bet greičiausiai tai tik laiko klausimas smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal zinot, kur butu galima isigyti Popovo knyga?
Pavadinimas berods homeopatija ne visiems. Kadangi neskaitau anglu kalba, tai nezinau, kur dar informacijos gauti lietuviu kalba. Gali buti dar rusu.
Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2011 03 17, 10:13)
Mergaites, gal zinot, kur butu galima isigyti Popovo knyga?
Pavadinimas berods homeopatija ne visiems. Kadangi neskaitau anglu kalba, tai nezinau, kur dar informacijos gauti lietuviu kalba. Gali buti dar rusu.
Aciu atsakiusioms  4u.gif

kažkas pirkosi internetinėse parduotuvėse
Atsakyti
Sveikos merginos,noriu salint vaikui adenoidus ir kazkada gyd Misis buvo sakes, kad yra gaminami lasiukai, kad tie adenoidai neataugtu greitai.Gal kuri naudojo vaikui po pasalinimo?Parasykit sudeti.Aciu aciuks.gif
Atsakyti
[quote=Obuoliausia,2011 03 16, 16:50]
Nikofija, turiu įtarimą, kad pati gali turėt Sepia bruožų . Jinai tokiem reikalam dažnai tinkama.
Dar Calendula (tradiciniai aprašymai nelabai duoda), Cimicifuga (ir žolė, įtariu, dar nesitikrinau). Bet šitie žemų potencijų (3x, 6x). Aišku, reikia žiūrėti požymius. Kur nete rasti informacijos - nežinau...

Ačiū , obuoliausia. Sepia buvau nutarusi, kad netinka, bet manau, kad buvo neteisingos potencijos ir dozavimas. Bandau vėl, tik gaila, kad beturiu 2 žirniukus verysad.gif . Bet žiūriu, kad Cimicifuga irgi gana gerai atitinka tą sritį. Tos tai turiu daug thumbup.gif . Matyt buvau ją kažkada pabandžius ir nurašius. Pagal aprašymą iš gomos.org labai turėtų tikti. Va kaip reikia skaityti įvairius autorius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 17 kovo 2011 - 10:49
QUOTE(opium @ 2011 03 17, 10:59)
kažkas pirkosi internetinėse parduotuvėse

Nerandu jau internetinese, gal kas turi kelias ir parduotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2011 03 17, 11:04)
Nerandu jau internetinese, gal kas turi kelias ir parduotu  blush2.gif

Geriau skaitykit rusiškai. Toje knygoje yra pakankamai bazinė informacija, ką be vargo galit rasti internete. Be to, įtariu, šiuo metu tiražas pasibaigęs.

http://www.familyklub.ru/

http://www.homeoint....thy/essence.htm
Atsakyti