Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Ačiū labai visoms atsakiusioms dėl saldumynų 4u.gif

QUOTE(argus @ 2011 03 16, 08:45)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Saldumynų organizmas reikalauja, kai trūksta chromo. Jos yra mėsoje, krabuose, viščiukuose, kukurūzų aliejuje, alaus mielėse, moliuskuose, vaisiuose, daržovėse, grūdinėse bei ankštinėse kultūrose, ypač perlinėse kruopose bei rupiuose ruginiuose miltuose, kiaušinio trynys, grybai, riešutai.

viską valgau, kas išvardinti, ypač mėsos visą laik norisi....chromo atskirai gert nelabai norėčiau, vis tik sintetinis jis g.gif

QUOTE(Kirkė @ 2011 03 16, 10:44)
Kai norisi saldumynų, trūksta chromo. O tau mėsos nesinori? Arba saldumynų po mėsos suvalgymo? Man dažniausiai saldumynams potraukis sustiprėja, kai neišsimiegu normaliai kelias naktis iš eilės.

va būtent... turiu tokią "ligą" - dar valgau normalų maistą (pvz. pietus), jau pradedu galvot, ką po to užvalgyti saldaus doh.gif ir nesvarbu ką - tinka viskas ir sausainiai, saldainiai, bandelės ir jei nieko neturiu, net uogienės šaukštelį ar sutirštinto pieno griebiu doh.gif
Dar aišku aktyviai sportuoju, naktim nemiegu, stresiuko šiokio tokio yra biggrin.gif

QUOTE(Fedes @ 2011 03 16, 10:48)
beje, jei išbėrė būtent antibiotikų gėrimo metu, tai vaikas gali būti alergiškas penicilino grupei, atsargiai.
mano draugei irgi maitinančiai penicilinui alergišką kūdikį neseniai pavyko išsigydyt labai stiprią infekciją su praplovimais (sūriu vandeniu gausiai plovė nosį). žiauriai nemalonu, bet efektyvu.  kitų priemonių nebepamenu, ką pasakojo, bet apsiėjo be antibų.

kai mano vaikis gėrė pencilino grupės antibiotikus, jį išbėrė, galvojau, kad nuo pencilino, pasirodo, kad nuo suspencijose esančių sudedamujų dalių 4u.gif kai buvom ligoninėj ir gavo leidžiamo gryno pencilino - bėrimų jokių nebuvo...

QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 16, 11:36)
Aišku, reik žiūrėk, ko trūksta mityboj. Iš homeopatinių pamenu Lycopodium šitą turi.
Pažiūrėk dar Belladonna  ax.gif

Mano sūnus taip tap turi ligotą potraukį saldumynams, gydosi konstituciniu - Lycopodium jau daugiau nei puse metų - niekas "tame fronte" nepasikeitė biggrin.gif tik kažkodėl pradėjo nemėgti mėsos, o mielai valgyti žuvį (ko ankščiau niekaip neįsiūlydavau...)

QUOTE(nikofija @ 2011 03 16, 12:21)
Čia konstitucinis turėtų pagelbėt. Bet yra dar toks saccharum, pasiskaitykite, gal tiks.

Pati gydausi konstituciniu... tikiuosi, kad ilgainiui susitvarkys...
Atsakyti
Vaikui skaidri sloga tekėte teka doh.gif Pavalyt neduoda. Įdomu su konstituciniu susitvarkys? g.gif Ar geriau kažką dar prie to paduot? Vaikui beveik 10 mėn., konstitucinis - ca carb. Patarkit prašau ax.gif
Atsakyti
Jau seniai žadėjau, pagaliau prisiruošiau doh.gif

Čia pirmajai pagalbai tikrai praverčia.... iš Bagdonavičiaus knygos "Vaikų imuniteto stiprinimo ABC"

Homeopatiniai vaistai (keletas dažniausiai naudojamų ir labai trumpai apie juos)
user posted image
user posted image
user posted image

kokybė skanavimo neblizga... bet suskaityti eina...

Vėliau idėsiu ir kompleksus pagal ligas.

Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 03 16, 16:03)
Jau seniai žadėjau, pagaliau prisiruošiau doh.gif

Čia pirmajai pagalbai tikrai praverčia.... iš Bagdonavičiaus knygos "Vaikų imuniteto stiprinimo ABC"
...
kokybė skanavimo neblizga... bet suskaityti eina...

Vėliau idėsiu ir kompleksus pagal ligas.

Jei gali, įmesk man į paštą, aš įmesiu į grupę - ten ir po kelių temų bus galima pasiimti ir skaityti.
Atsakyti
Temperatūra
user posted image
user posted image

Gripas
user posted image

Gerklės (ryklės) skausmas

user posted image

Kosulys
user posted image

Sloga (skysta, varvanti)
user posted image

Sloga (tiršta, "spalvota")

user posted image
Papildyta:
Vėliau padarisiu zipuką, įmesiu į grupę smile.gif

Beje, paaiškinkit man, kaip homeopatai parenka konstitucinius mažiems (iki 1-1.5 metukų vaikams) doh.gif nu niekaip nesuvokiu.... tai nei elgsenos, nei asmenybės ypatingai dar neina nustatyt g.gif
Atsakyti
Protargolį reikia ne lašinti, o dėti tamponus į nosį... Procedūra tokia: imat Otrivin, susilašinat į nosį, po 5 min susisukat tamponus su Protargoliu, palaikot apie 7 min. Turėtų atrišt, jei dar nėra viskas labai blogai...

O praplovimus su jūros druska aš bent darau taip: imu virinto šilto vandens, "pasūdau" jūros druska, su švirkštu be adatos prie krauklės pakreipiu galvą ir pro vieną šnervę švirkščiu. Pro kitą šnervę turi išbėgti (išlašėti). Tas pats pro kitą pusę. Taip darau tol, kol nosis būna švarutėlė. Kažkaip pripratau jau.... Ir visai nėra nemalonu.... Beje, tai vadinamas ajurvedinis nosies praplovimo būdas. Tik nežinau, ar jie deda druskos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 16 kovo 2011 - 15:39
QUOTE(Renna @ 2011 03 16, 15:24)
Beje, paaiškinkit man, kaip homeopatai parenka konstitucinius mažiems (iki 1-1.5 metukų vaikams)  doh.gif  nu niekaip nesuvokiu.... tai nei elgsenos, nei asmenybės ypatingai dar neina nustatyt  g.gif

Mum sakė pagal bėrimų vietas, karščio, šalčio netoleravimą. Gal dar ką g.gif Bet ant staigio tik tuos prisimenu
Atsakyti
Mes tai savo konstitucinio ir nežinom, nors pas homeopatę reguliariai gydomės jau beveik metai. Kažkada užklausiau apie tą konstitucinį, bet kažkaip konkretaus atsakymo ir negavau. Kadangi dažniausiai gaunam pulsatilla, sakom gal pulsatilla. Kažko panašaus ir jos užklausėm, nes kai paskaičiau pulsatillos aprašymą, tai mano vaikams nė pro kur, tai ji atsakė, kad tokio amžiaus vaikai( vienam 2, kitam dar metų nėra) visi "pulsatiliniai", bet kai kitą kartą vėl bandžiau klaust, tai ji sako"aš niekad ir nesakiau, akd jie pulsatillos" smile.gif bet čia jau pokalbis po konsultacijos tarpdury, kai kitas pacientas veržiasi vidun, tai tiap ir likom neišsiaiškinę. Reikės kitą kartą nuosekliau patardyt ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 03 16, 12:12)
Ar kas naudojatės puslapiu    http://www.gomos.org ?  Susiradau apie moteriškas problemas skaityti, susižymėjau kur maždaug yra, kad greičiau rasčiau. Kai kitą dieną prisėdau paskaityti, nebėra nieko nei apie mėnesines, nei apie endometriozę  g.gif . Gal dar kur yra repertoriumas rusų kalba, kur būtų  daugiau apie tai? Iš pirmo puslapio nuorodas daug maž peržiūrėjau, bet daug kur reikia prisiregistruot. Į kuriuos verta registruotis?
Mačiau Krika rašėte apie endometriozę 2003 metais biggrin.gif .Ar susitvarkė po gimdymo, neturėjau laiko toliau skaityti. Man tai ne.

Nikofija, turiu įtarimą, kad pati gali turėt Sepia bruožų . Jinai tokiem reikalam dažnai tinkama.
Dar Calendula (tradiciniai aprašymai nelabai duoda), Cimicifuga (ir žolė, įtariu, dar nesitikrinau). Bet šitie žemų potencijų (3x, 6x). Aišku, reikia žiūrėti požymius. Kur nete rasti informacijos - nežinau...

QUOTE(ericaa @ 2011 03 16, 14:12)
Vaikui skaidri sloga tekėte teka doh.gif Pavalyt neduoda. Įdomu su konstituciniu susitvarkys? g.gif Ar geriau kažką dar prie to paduot? Vaikui beveik 10 mėn., konstitucinis - ca carb. Patarkit prašau ax.gif

pasiskaitykit apie Allium Cepa, Aconitum ir Euphrasia (jeigu ašaroja akys dar prie to).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 16 kovo 2011 - 15:50

Atėjau pasidžiaugt šiek tiek. Šį kartą ne angina mažiui sukilus, o tik nosiaryklės uždegimas ir kataras. Ačiū Dievui, su tonzilių operacija, sakė dar reik palaukt.
Atsakyti
Renna, mes pas M pirmą kartą buvom visa šeima. Paskui tik su sūnum važiuodavom, nes jis daugiausia pas mus serga. Mano didžiam nustebimui, kai paskutinį kartą buvom pas gydytoją, (jau buvo praėję gal 7 mėn nuo pirmo vizito) jis puikiausiai prisiminė "šustrą", naktim prastai miegančią dukrytę. Kažkaip parenka konstitucinius savo įgudusia akim...
Atsakyti
hmmm, labai keistas virusas: tempa truko iki pietu, bronchai ir nosiarykle, kaip gydytoja issireiske,lyg butu 3-5 sirgimo diena, labai staigus ligos vystymasis g.gif

Atsakyti