QUOTE(argus @ 2011 03 16, 08:45)
Saldumynų organizmas reikalauja, kai trūksta chromo. Jos yra mėsoje, krabuose, viščiukuose, kukurūzų aliejuje, alaus mielėse, moliuskuose, vaisiuose, daržovėse, grūdinėse bei ankštinėse kultūrose, ypač perlinėse kruopose bei rupiuose ruginiuose miltuose, kiaušinio trynys, grybai, riešutai.
viską valgau, kas išvardinti, ypač mėsos visą laik norisi....chromo atskirai gert nelabai norėčiau, vis tik sintetinis jis
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 16, 10:44)
Kai norisi saldumynų, trūksta chromo. O tau mėsos nesinori? Arba saldumynų po mėsos suvalgymo? Man dažniausiai saldumynams potraukis sustiprėja, kai neišsimiegu normaliai kelias naktis iš eilės.
va būtent... turiu tokią "ligą" - dar valgau normalų maistą (pvz. pietus), jau pradedu galvot, ką po to užvalgyti saldaus ir nesvarbu ką - tinka viskas ir sausainiai, saldainiai, bandelės ir jei nieko neturiu, net uogienės šaukštelį ar sutirštinto pieno griebiu
Dar aišku aktyviai sportuoju, naktim nemiegu, stresiuko šiokio tokio yra
QUOTE(Fedes @ 2011 03 16, 10:48)
beje, jei išbėrė būtent antibiotikų gėrimo metu, tai vaikas gali būti alergiškas penicilino grupei, atsargiai.
mano draugei irgi maitinančiai penicilinui alergišką kūdikį neseniai pavyko išsigydyt labai stiprią infekciją su praplovimais (sūriu vandeniu gausiai plovė nosį). žiauriai nemalonu, bet efektyvu. kitų priemonių nebepamenu, ką pasakojo, bet apsiėjo be antibų.
mano draugei irgi maitinančiai penicilinui alergišką kūdikį neseniai pavyko išsigydyt labai stiprią infekciją su praplovimais (sūriu vandeniu gausiai plovė nosį). žiauriai nemalonu, bet efektyvu. kitų priemonių nebepamenu, ką pasakojo, bet apsiėjo be antibų.
kai mano vaikis gėrė pencilino grupės antibiotikus, jį išbėrė, galvojau, kad nuo pencilino, pasirodo, kad nuo suspencijose esančių sudedamujų dalių kai buvom ligoninėj ir gavo leidžiamo gryno pencilino - bėrimų jokių nebuvo...
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 16, 11:36)
Aišku, reik žiūrėk, ko trūksta mityboj. Iš homeopatinių pamenu Lycopodium šitą turi.
Pažiūrėk dar Belladonna
Pažiūrėk dar Belladonna
Mano sūnus taip tap turi ligotą potraukį saldumynams, gydosi konstituciniu - Lycopodium jau daugiau nei puse metų - niekas "tame fronte" nepasikeitė tik kažkodėl pradėjo nemėgti mėsos, o mielai valgyti žuvį (ko ankščiau niekaip neįsiūlydavau...)
QUOTE(nikofija @ 2011 03 16, 12:21)
Čia konstitucinis turėtų pagelbėt. Bet yra dar toks saccharum, pasiskaitykite, gal tiks.
Pati gydausi konstituciniu... tikiuosi, kad ilgainiui susitvarkys...