Opium, žinot visada gerai. Tada žinai ko reikalaut arba ieškai privačiai kas tai padarytų.
QUOTE(Renna @ 2011 03 15, 23:24)
Kai nosis užsikimšus (kalba "kaip dramblys"), dar gali padėti Apis
As tai kokias tris dienas gal neduočiau nieko pravalyčiau su respiratorium
Beje, gal kas žino, kaip pažaboti homeopatiškai nesveiką potraukį saldumynams ?
As tai kokias tris dienas gal neduočiau nieko pravalyčiau su respiratorium
Apis ne visada suveikia Pabandyk įpurkšti Qixx. Nors anotacijoje rašo , kad galima tik nuo 6 mėn, bet nuo poros kartų tikrai nieko nenutiks. Arba pamasažuok nosytę ties antakių pradžia ir ties nosies sparneliais, kur įdubimai.
Kai norisi saldumynų, trūksta chromo. O tau mėsos nesinori? Arba saldumynų po mėsos suvalgymo? Man dažniausiai saldumynams potraukis sustiprėja, kai neišsimiegu normaliai kelias naktis iš eilės.
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 16, 09:05)
Sveikos merginos,
Nepavyksta man susidorot su tuo sinusitu, nelengvėja nė pro kur. Pirmadienį buvau pas šeimos gydytoją, tai padarė kraujo tyrimą, leukocitų 12,6 be kalbų prirašė antibų ir viskas. Bet vistiek dar bandžiau cinnabsinu, silicea ir alium sativum gydytis. Be rezultato kol kas. Ir bijau tempti ilgiau, ir tų antibų bijau kaip karo... Dėl savęs kaip dėl savęs, bet mažajai jau visi metai bandau išgydyt po antibų ir pirmų skiepų prasidėjusį AD, dar vis maitinu pati ir dabar per mane ji turi antibus gaut... Ranka nekyla, bet pati kęst jau irgi negaliu. Gal dar kokių patarimų turit? O jei visgi antibus pradėsiu gert, ką iš homeopatinių šalia detoksikuojančių galiu gerti aš ir mažoji? Turiu Nux-Vomica 6 ir Ars 6, gal kuris tiktų?
Nepavyksta man susidorot su tuo sinusitu, nelengvėja nė pro kur. Pirmadienį buvau pas šeimos gydytoją, tai padarė kraujo tyrimą, leukocitų 12,6 be kalbų prirašė antibų ir viskas. Bet vistiek dar bandžiau cinnabsinu, silicea ir alium sativum gydytis. Be rezultato kol kas. Ir bijau tempti ilgiau, ir tų antibų bijau kaip karo... Dėl savęs kaip dėl savęs, bet mažajai jau visi metai bandau išgydyt po antibų ir pirmų skiepų prasidėjusį AD, dar vis maitinu pati ir dabar per mane ji turi antibus gaut... Ranka nekyla, bet pati kęst jau irgi negaliu. Gal dar kokių patarimų turit? O jei visgi antibus pradėsiu gert, ką iš homeopatinių šalia detoksikuojančių galiu gerti aš ir mažoji? Turiu Nux-Vomica 6 ir Ars 6, gal kuris tiktų?
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 16, 09:40)
Kaip tik turiu kalium bichromicum 6. Kaip man jį vartoti, po kiek žirnių, kokiais intervalais? per kiek laiko turėtų pasimatyt veikia jis ar ne?
Dėl protargolio, tai gaučiau jį geriausiu atveju tik ryt. Be to, pas mane pačioj nosy nieko visiškai nėra, kvėpuoju laisvai, viskas jau susikaupę matyt sinusuose, tai kažin ar jis ką bepadėtų lašinamas?
Papildyta:
Ir dar, ar vartoti man toliau silicea ir alium sativum? turiu 6 potencijos, po kiek ir kokiais intervalais geriausia būtų?
Dėl protargolio, tai gaučiau jį geriausiu atveju tik ryt. Be to, pas mane pačioj nosy nieko visiškai nėra, kvėpuoju laisvai, viskas jau susikaupę matyt sinusuose, tai kažin ar jis ką bepadėtų lašinamas?
Papildyta:
Ir dar, ar vartoti man toliau silicea ir alium sativum? turiu 6 potencijos, po kiek ir kokiais intervalais geriausia būtų?
QUOTE(argus @ 2011 03 16, 10:06)
Aš vaikystėj mane gydė taip: šildymas sinusų su druska (smėliu, kiaušiniais virtais, net lempa buvo tokia mėlynai šviečianti speciali tokia), kojų šildymas su druska. Aš pati kai sloga būna, tai dar pasitepu kojas su kokiu resorbanu arba garstyčių lapų, pasimasažuok nosies sparnelių išorinėj pusėj ties viduriu - į vieną pusę kokius 7 kartus ir į kitą pusę tiek pat - padeda prakvėpavimui. Ir dar su džok pabandyk - nykštyje ties nosies sritimi užsidėk kokių kruopų ir užsiklijuok su pleistru kad masažuotųsi ar šiaip su pirštų galais karts nuo karto pamasažuok. Reikia ant kaklo užsivynioti kokią natūralios vilnos šalikėlį.
Argus beveik viską apie sinusito gydymą ir susakė. Druska labai gerai: tik ją gerai įkaitink, suberk į kojinę, suvyniok į rankšluostį ir dėk ant sinusų kaktos srityje. Dėk tokio karštumo, kokį dar gali iškęsti ir vis nuvyniok rankšluostį, kai pravės. Kažkur apie 20-30 min turėtų trukti visas kaitinimas.
Masažuok nosies sparnelius iš išorės, kur įdubimai ir antakių pradžioje, kur irgi įduba. Tik 7 kartų tai tikrai neužteks, kai sinusitas. Išbandyta praktiškai . Masažuok apie minutę minutę laiko, lėtai, stengdamasi užčiuopti duobutės gilumą. Ir masažuok kas valandą.
Silicea netiks prie sinusito. Ji neskystina. Kalium bich. irgi gali nesuveikti. Jei turi, pridėk Hepar sulfur. Arba jei turi medorinum - irgi gali suveikti - "paleidžia visą gėrį"
Dar gali padaryti nosies praplovimą su druskos tirpalu. Kažkas ir forumiečių jį naudoja ir buvo detaliai parašiusi, kaip teisingai viską daryti.
Čia viską surašiau iš praktikos, ką esu išbandžiusi ant savęs ir šeiminykščių.
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 16, 08:44)
Laikyti sinusų vietoje?
O kažin kiek aš rizikuoju negerdama antibų, kai pagal gydytoją kraujas jau "reikalaujantis antibų"?
O kažin kiek aš rizikuoju negerdama antibų, kai pagal gydytoją kraujas jau "reikalaujantis antibų"?
šiaip jau išsigydyt galima ir be antibų, jūsų leukocitozė dar nėra tokia jau didelė, nors aišku daugiau sakytų CRB. aišku sunkiau be antibų, nes šiais laikais jau daug kas nebemoka tų paprastų priemonių..
beje, jei išbėrė būtent antibiotikų gėrimo metu, tai vaikas gali būti alergiškas penicilino grupei, atsargiai.
mano draugei irgi maitinančiai penicilinui alergišką kūdikį neseniai pavyko išsigydyt labai stiprią infekciją su praplovimais (sūriu vandeniu gausiai plovė nosį). žiauriai nemalonu, bet efektyvu. kitų priemonių nebepamenu, ką pasakojo, bet apsiėjo be antibų.
Sveikos,
o jūs savo vaikams plaunat nosį druskos tirpalu? Aš neseniai sau per vieną dieną slogą taip išsigydžiau. Dabar dukra baisiai apsislogavo, bet bijau ir bandyt ant jos, toookia rėksnė yra
Sūnus naktį vėmė, rūgavo vakare suvalgyta duona. Kaži čia nuo tos duonytės ar kažkoks virusas Nes ir sloga lenda, ir kosčioja.
Nu kaip dėjo tai dėjo abu šią naktį Net nežinau ar miegojau Kol kas abiems duodu konstitucinius kaip homeopatė mokino. Dar dukrai ploviau nosį ir euphorbium purškiau. Nieko daugiau ir neturiu O naktį labai sunkiai kvėpavo ir vis verkė, kad nosytė užsikišus
o jūs savo vaikams plaunat nosį druskos tirpalu? Aš neseniai sau per vieną dieną slogą taip išsigydžiau. Dabar dukra baisiai apsislogavo, bet bijau ir bandyt ant jos, toookia rėksnė yra
Sūnus naktį vėmė, rūgavo vakare suvalgyta duona. Kaži čia nuo tos duonytės ar kažkoks virusas Nes ir sloga lenda, ir kosčioja.
Nu kaip dėjo tai dėjo abu šią naktį Net nežinau ar miegojau Kol kas abiems duodu konstitucinius kaip homeopatė mokino. Dar dukrai ploviau nosį ir euphorbium purškiau. Nieko daugiau ir neturiu O naktį labai sunkiai kvėpavo ir vis verkė, kad nosytė užsikišus
QUOTE(Renna @ 2011 03 15, 22:24)
Aišku, reik žiūrėk, ko trūksta mityboj. Iš homeopatinių pamenu Lycopodium šitą turi.
QUOTE(Juoglė @ 2011 03 16, 08:45)
sveikos, o kiek daugiausia Rhus tox žirnelių galima duoti vienu kartu pirmą gripo dieną? temperatūra aukšta, nedidelis kosulys ir gal nuo tempos vėmimas.
Pažiūrėk dar Belladonna
Oi ačiū merginos, tiek daug patarimų, tik spėk naudotis
Va čia man dar klausimas iškyla. Kas pas mane per sinusitas, jei per nosį aš kvėpuoju laisvai, man jokio apsunkimo nėra. Ir atsiprašau jei aš čia kvailai klausinėju, bet nesu niekad su šituo blogiu susidūrus... tai kaip suprantu, man sveikstant vistiek turėtų atsirasti ta jau vadinamoji sloga, kai per nosį pradės kažkas tekėti? Nes dabar absoliučiai nieko, nosis švari, laisvas, kvėpuoju normaliai kaip sveika būčiau. Ir vis svarstau tai jei ten kažkur subėgo , tai kaip atgal išlips?
QUOTE(argus @ 2011 03 16, 09:06)
padeda prakvėpavimui.
QUOTE(opium @ 2011 03 16, 09:31)
Sėdėjau su tais virbais nosy po kelias minutes, tuo tarpu, kai poliklinikoj įkišdavo ir vos pabuvus ištraukdavo ir paklausdavo: "na, ar lengviau kvėpuot".Nieko ten nebūdavo lengviau. Grybo g. jau po pirmos tokios procedūros nežymiai palengvėjo. Ir po kiekvienos tos procedūros tiesiog gaiva kuriam laikui nosy jautės.
Va čia man dar klausimas iškyla. Kas pas mane per sinusitas, jei per nosį aš kvėpuoju laisvai, man jokio apsunkimo nėra. Ir atsiprašau jei aš čia kvailai klausinėju, bet nesu niekad su šituo blogiu susidūrus... tai kaip suprantu, man sveikstant vistiek turėtų atsirasti ta jau vadinamoji sloga, kai per nosį pradės kažkas tekėti? Nes dabar absoliučiai nieko, nosis švari, laisvas, kvėpuoju normaliai kaip sveika būčiau. Ir vis svarstau tai jei ten kažkur subėgo , tai kaip atgal išlips?
QUOTE(Renna @ 2011 03 15, 23:24)
Kai nosis užsikimšus (kalba "kaip dramblys"), dar gali padėti Apis
As tai kokias tris dienas gal neduočiau nieko pravalyčiau su respiratorium nosytę, kuo dažniau duočiau MP (jei aišku pati maitinat), aišku Viburkol nepamaišytų, pjaučiau žvakutę per pusę, dėčiau du kart dienoj Čia jei tempratūra neaukšta, iki 38.5
Sveikatos visiems sirgaliukams, paskaičius taip ir norisi eiti "įkalti" degtinikės užtaisytos su oscilo profilaktiškai
Apie Tianchi diskutavot... prieš kelis metus išleidau šiems papildams dyyydelę sumą pinigų, pradžioj efektas buvo labai geras, vėliau nebeveikė.... dabar tą pati galiu pasiekti su homeopatija.... ir kaip rašėt - žymiai pigiau Jei neveikia, visuomet yra kokie kiti žirniukai
Sakykit prašau, o antigripinas1 ir pyrogranas yra vienas ir tas pats??
As tai kokias tris dienas gal neduočiau nieko pravalyčiau su respiratorium nosytę, kuo dažniau duočiau MP (jei aišku pati maitinat), aišku Viburkol nepamaišytų, pjaučiau žvakutę per pusę, dėčiau du kart dienoj Čia jei tempratūra neaukšta, iki 38.5
Sveikatos visiems sirgaliukams, paskaičius taip ir norisi eiti "įkalti" degtinikės užtaisytos su oscilo profilaktiškai
Apie Tianchi diskutavot... prieš kelis metus išleidau šiems papildams dyyydelę sumą pinigų, pradžioj efektas buvo labai geras, vėliau nebeveikė.... dabar tą pati galiu pasiekti su homeopatija.... ir kaip rašėt - žymiai pigiau Jei neveikia, visuomet yra kokie kiti žirniukai
Sakykit prašau, o antigripinas1 ir pyrogranas yra vienas ir tas pats??
Čia konstitucinis turėtų pagelbėt. Bet yra dar toks saccharum, pasiskaitykite, gal tiks.
Ice*tea, kaip man aiškino gydytojai būna atvejų, kai gleivės valosi ne pro nosį, o teka gerklėn. ( čia irgi iš vieno mano sinusitų "maratono"), o tokiu atveju būna pakankamai laisva nosis. Ir kadangi aš su medicina nė kiek nesusijusi, neįsivaizduoju, kaip tas visas "valymosi" procesas vyksta, tik rašau, kaip man LORistai sakydavo
QUOTE(argus @ 2011 03 16, 08:45)
Saldumynų organizmas reikalauja, kai trūksta chromo. Jos yra mėsoje, krabuose, viščiukuose, kukurūzų aliejuje, alaus mielėse, moliuskuose, vaisiuose, daržovėse, grūdinėse bei ankštinėse kultūrose, ypač perlinėse kruopose bei rupiuose ruginiuose miltuose, kiaušinio trynys, grybai, riešutai.
Aš anksčiau kai gėriau chromą tikrai taip jų nereikėjo, bet žmogus valgo tą ką valgo, sunku mitybos įpročius pakeisti. O chromo visą laiką negersi. Be to , atsisakius saldumynų, manau, kad ir mityba pasikeistų. Sako, kad sunku būna dvi savaites atsisakius jų, po to viskas gerai.
Aš kažkada gėriau chromo papildus, neilgai, kokias 2 savaites, bet po to ilgam poreikis saldumynams buvo dingęs. O šiaip riešutai gerai nuslopina saldumynų poreikį, bent jau man.
Ar kas naudojatės puslapiu http://www.gomos.org ? Susiradau apie moteriškas problemas skaityti, susižymėjau kur maždaug yra, kad greičiau rasčiau. Kai kitą dieną prisėdau paskaityti, nebėra nieko nei apie mėnesines, nei apie endometriozę . Gal dar kur yra repertoriumas rusų kalba, kur būtų daugiau apie tai? Iš pirmo puslapio nuorodas daug maž peržiūrėjau, bet daug kur reikia prisiregistruot. Į kuriuos verta registruotis?
Mačiau Krika rašėte apie endometriozę 2003 metais .Ar susitvarkė po gimdymo, neturėjau laiko toliau skaityti. Man tai ne.
Mačiau Krika rašėte apie endometriozę 2003 metais .Ar susitvarkė po gimdymo, neturėjau laiko toliau skaityti. Man tai ne.
Beje, merginos po kiek žirniukų 200 potencijos vartojate? Man gydytoja kažkada buvo sakiusi, kad 2-3 tik reikia. Bet viskas keičiasi. Ir intervalai ir dozės.