Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 16, 08:31)
Ice*tea, o kal. bichromicum bandėt? Kai kurie gyd. prilygina jį antibiotikų poveikiui. Cinabsine esantis tikrai neatstos monopreparato. Galų gale gal galima protargolį pasilašint, kad jau sau...

Kaip tik turiu kalium bichromicum 6. Kaip man jį vartoti, po kiek žirnių, kokiais intervalais? per kiek laiko turėtų pasimatyt veikia jis ar ne?

Dėl protargolio, tai gaučiau jį geriausiu atveju tik ryt. Be to, pas mane pačioj nosy nieko visiškai nėra, kvėpuoju laisvai, viskas jau susikaupę matyt sinusuose, tai kažin ar jis ką bepadėtų lašinamas?
Papildyta:
Ir dar, ar vartoti man toliau silicea ir alium sativum? turiu 6 potencijos, po kiek ir kokiais intervalais geriausia būtų?
Atsakyti
Loreli, o tavo vaikiukas kaip?

Ice tea, Dėl siliceos tai nežinau, niekad jos nebandėm, allium cepa tai pirmoms dienoms tik tinkamas, vanduo kai eina, gal jo jau nebeimk.
Aš kal. bichrom. imčiau dažnai, kadangi pot.6, tai kokius 7 kart dienoj tikrai. Poveikį kai dažnai imi turėtum pamatyt po kokios paros. Sinupretas dar gerai skystina, kartais net per daug, gelomyrtolis iš mūsų patirties tai vaistas apie nieką... Ir gerti daug reikia, kad gleivės turėtų iš ko gamintis...

Gal kas dar kokių minčių turės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 16 kovo 2011 - 08:47
Sinusitui gydyti gerai yra druska gerai pašildyta ir laikoma kol atvės.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 16, 08:42)
Sinusitui gydyti gerai yra druska gerai pašildyta ir laikoma kol atvės.

Laikyti sinusų vietoje?
O kažin kiek aš rizikuoju negerdama antibų, kai pagal gydytoją kraujas jau "reikalaujantis antibų"?
Atsakyti
sveikos, o kiek daugiausia Rhus tox žirnelių galima duoti vienu kartu pirmą gripo dieną? temperatūra aukšta, nedidelis kosulys ir gal nuo tempos vėmimas.
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 16, 09:44)
Laikyti sinusų vietoje?
O kažin kiek aš rizikuoju negerdama antibų, kai pagal gydytoją kraujas jau "reikalaujantis antibų"?

Gali būti komplikacijos: gali tapti lėtiniu sinusitu, gali suirti kaulinė sinusų sienelė iš ančių ir infekcija patekti į smegenis. Tada susergama smegenų dangalų uždegimu. Žinau, net kai žmogus yra miręs būtent nuo šios komplikacijos. Bet tai iš tikrųjų turėtų būti įsitikinta, kad liga bakterinės kilmės, tada duoti antibiotikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 16 kovo 2011 - 08:51
Ice tea, yra tokia nuomonė, kad sinusito atveju geriami antibiotikai į sinusus net ir nepatenka dėl esančio užburkimo. Geriausia tokiu atveju loristams pasirodyt. O bakterinę reakciją geriausiai atspindi CRB. Mano vaikams leukocitai nežymiai ligų atveju ne kartą yra buvę padidėję, ir jei CBR norma - niekas gyvenime antibų neskyrė. Tad ar gert antibus ar ne, aš gal nepatarinėsiu.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 16, 08:49)
Gali būti komplikacijos: gali tapti lėtiniu sinusitu, gali suirti kaulinė sinusų sienelė iš ančių ir infekcija patekti į smegenis. Tada susergama smegenų dangalų uždegimu. Žinau, net kai žmogus yra miręs būtent nuo šios komplikacijos.

Nu jo, skamba švelniai tariant nepatraukliai...
Įdomu kur yra riba, kiek dar galiu rizikuot ir bandyt be antibų? g.gif SKausmo man didelio nėra, tiesiog tempia kaktą ties antakiais, šiek tiek dešinį skruostą ir nemaloniai tvinkčioja, kai pasilenkiu. Ir kol kas nei blogėja, nei gėrėja...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 16, 08:42)
Loreli, o tavo vaikiukas kaip?

Man šiandien jau geriau, o mažoji dar su tempa ir kosėja kaip dumplės, net nemoku pasakyti, duodu Belladona , oscilo ir rus tox. kazin gal dar kas prie tokio kosulio tiktu. Aciu dievui, didzioji nesusirgo, kuri ir taip dar nepasveikusi nuo kitu ligu
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus 4u.gif , gal pabandysiu dar šiandien ta kal.bochromicum ir jei jau ryt nebus jokių pokyčių į gerą, imsiuos antibų
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 16, 09:51)
Nu jo, skamba švelniai tariant nepatraukliai...
Įdomu kur yra riba, kiek dar galiu rizikuot ir bandyt be antibų? g.gif  SKausmo man didelio nėra, tiesiog tempia kaktą ties antakiais, šiek tiek dešinį skruostą ir nemaloniai tvinkčioja, kai pasilenkiu. Ir kol kas nei blogėja, nei gėrėja...

Aš vaikystėj mane gydė taip: šildymas sinusų su druska (smėliu, kiaušiniais virtais, net lempa buvo tokia mėlynai šviečianti speciali tokia), kojų šildymas su druska. Aš pati kai sloga būna, tai dar pasitepu kojas su kokiu resorbanu arba garstyčių lapų, pasimasažuok nosies sparnelių išorinėj pusėj ties viduriu - į vieną pusę kokius 7 kartus ir į kitą pusę tiek pat - padeda prakvėpavimui. Ir dar su džok pabandyk - nykštyje ties nosies sritimi užsidėk kokių kruopų ir užsiklijuok su pleistru kad masažuotųsi ar šiaip su pirštų galais karts nuo karto pamasažuok. Reikia ant kaklo užsivynioti kokią natūralios vilnos šalikėlį.
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 16, 09:44)
Laikyti sinusų vietoje?

gali prisireikti stipresnių
kalium bichr. ir man žinomas skaip geras nuo sinusito.

iš savo patirteis pasakysiu, kai tempiau su homeopatiniais,bet organizmas jau buvo nepajėgus susitvarkyt.Prieš kelis metus turėjau tokį sinusitą, kai akys iš orbitų šoko ir jau nepakenčiami skausmai buvo ir tokia organizmo reakcija, kad savaime ašaros bėgo. extra nuvažiavau į Grybo g. kliniką.Taigi man buvo atliekami, tai taip vadinami "sutepimai", bet čia jau tik LOR-istai atlieka. Tai ta procedūra, kai ploną virbuką, apvyniotą vata ir sumirkytą kažkokiuose vaistuose kiša giliai į nosį sinussu?). Ten gydytoja ir pasakė, kad sinisitą gerai gydyt tais "sutepimais", ligoninėj tokius ji pacientams darydavo kelis kartus per dieną . Kadangi negalėjau pati gult ligoninėn ( maitinau MP, taigi pririšta prie vaiko), o ir pati gydytoja ligoninėj nebedirbo, taigi tom procedūrom važinėjau iš keletą dienų iš eilės. Sulyginau , kaip daro poliklinikoj ir mokamoj klinikoj smile.gif Sėdėjau su tais virbais nosy po kelias minutes, tuo tarpu, kai poliklinikoj įkišdavo ir vos pabuvus ištraukdavo ir paklausdavo: "na, ar lengviau kvėpuot".Nieko ten nebūdavo lengviau. Grybo g. jau po pirmos tokios procedūros nežymiai palengvėjo. Ir po kiekvienos tos procedūros tiesiog gaiva kuriam laikui nosy jautės. Aišku prie viso to ir labai stiprūs antibai buvo skirti, bet po tokio gydymo tikrai jaučiaus pilnai pasveikus. Vnž norėjau pasidalint, kad yra tokios procedūros,bet kažin, ar kur poliklinikoj imsis taip žaist , sėdėt su pacientu, kai už durų eilės laukia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 16 kovo 2011 - 09:32