QUOTE(Akva17 @ 2011 04 22, 22:28)
O is kur gavai knygute?
as vis ieskau nusipirkti, bet nerandu
Ieškoti reikėtų arkivyskupijų šeimos centruose (Vilniuje, Kaune, kur ir kursai vyksta, tikrai ne problema, kaip kituose miestuose - nežinau), bet kad tose knygelėse tik patys patys pagrindai. Tiesa paskutinio leidimo nesu varčiusi, bet iš nuogirdų susidaręs toks vaizdas, kad perleidžiama beveik ar net visiškai tas pats. Mažutė knygelė supažindinimui su metodais + sąsiuvinis užrašams. Rimčiausia knyga lietuvių kalba - V.Rudzinsko "Vaisingumo pažinimas", tačiau leista ji jau seniai, vargiai ir šeimos centrai jų beturi. Bet vėlgi - jokie ten ne stebuklai, praktiškai visa ta knygelė ir yra svetainėje www.gyvybe.lt. Trūksta bene tik skyrelio apie NŠP taikymą ypatingose situacijose (po gimdymo, premenopauzėje, po KT vartojimo) - tuos puslapius esu nufotografavusi ir nuorodas įkėlusi temos pradžioje.
Dar esu girdėjusi apie kažkokį neva vadovėlį, iš kurio Kaune mokosi studentai medikai
, vis ruošiuosi ir neprisiruošiu
išsiaiškinti, ar tai ne ta pati V.Rudzinsko knygelė. Gal kas žinote?
Papildyta:
QUOTE(Gintarė.. @ 2011 05 03, 10:41)
Lauksių komentarų
Et, barti Tave reikėtų, o ne komentuoti...
Mano grafikai atrodydavo panašiai prieš galutinai apsisprendžiant, kad jau laikas tartis su gandrais.
Bet jei čia ne toks atvejis ir sunku net prisileisti mintį apie vaikelį, patarčiau būti griežtai, bet teisingai - šį ciklą gali vadovautis tik temperatūriniu, o ne simptoterminiu metodu, taigi reikia dar bent 2-3 matavimų.
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)