QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 05 02, 10:11)
Dėkui, su šia literatūra esu susipažinusi ir priimu ją kaip vienos moters, taikančios vaisingumo pažinimą derinyje su barjerine kontracepcija, asmeninę nuomonę. Visgi pasilieku sau teisę nelaikyti jos nekvestionuojama beigi remtis mano akimis rimtesniais šaltiniais.
Tik dabar supratau, kas čia atsitiko ir dėl ko kilo toks triukšmas
Smalsute, įvyko nesusipratimas su citatomis, paskaityti blogą siūliau
Akva17, nes pagal jos klausimus supratau, kad ji nedaug ką žino apie vaisingumo pažinimą, o aš stengiausi viską parašyti kuo glausčiau ir aiškiau. Bloguose žmonės visada rašo savo asmeninę nuomonę ir nemanau, parašiusi ką nors nederamo, visa informacija, t.y. taisyklės mano akimis žiūrint teisingos (jei kas matot kokią klaidą, aptarus pataisysiu), o kad perleidau per savo patirties prizmę manau, tai natūralu ir žmogiška. Nors ir derindama žinias apie vaisingumo pažinimą, naudojuosi barjerinėmis priemonėmis (nes mūsų šeimai tai priimtina ir patogu), gerbiu žmones, kurie dėl kokių nors priežasčių susilaiko ir mano bloge nėra nė vieno sakinio, kuriame sumenkinčiau ar kitaip įžeisčiau susilaikančias moteris, ar atvirkščiai tas, kurios naudojasi barjerinėmis priemonėmis
nepropoguoju nė vieno būdo. Ir visur, kur kalbama apie vaisingas dienas rašiau "atsakingai naudotis barjerinėmis priemonėmis arba susilaikyti", o kiekviena pora nuspręs, kaip jiems patogiau, apsvarstys patys asmeniškai susilaikymo ar barjerinių priemonių naudojimo pliusus ar minusus, įvertins riziką ir t.t. Tiesiog stengiausi, kad kuo daugiau žmonių gyventų sveikiau ir daugiau sužinotų apie savo kūną. Ir tiek