Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VII)

QUOTE(Akva17 @ 2011 05 01, 20:54)
As vis dar nzn po mmm iki kada galima meile smile.gif tada kai pamatai vaisingas gleives  ar kada g.gif

Pirmosios nevaisingosios fazės pabaiga nustatoma pagal kalendorinį + gleivių metodus, t.y. pagal kalendorių pasiskaičiuojama paskutiniausia riba, bet jei iki to laiko pasirodo bet kokių gleivių (nebūtinai vaisingo tipo!) - tai jau vaisingosios fazės pradžia.
Papildyta:
QUOTE(Gryna @ 2011 04 27, 14:30)
Kuklias nšp žinias derinu su dideliu antrojo mažiuko laukimu, tai gal nieko tokio  mirksiukas.gif 

Tuomet tikrai nieko tokio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 05 01, 21:07)
Pirmosios nevaisingosios fazės pabaiga nustatoma pagal kalendorinį + gleivių metodus, t.y. pagal kalendorių pasiskaičiuojama paskutiniausia riba, bet jei iki to laiko pasirodo bet kokių gleivių (nebūtinai vaisingo tipo!) - tai jau vaisingosios fazės pradžia.

Nepatingėk atsiversti kelis puslapiukus atgal, aš manau, pakankamai aiškiai esu tai aprašiusi blush2.gif gali dar ir mano blogeapie tai paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 05 01, 21:12)
Nepatingėk atsiversti kelis puslapiukus atgal, aš manau, pakankamai aiškiai esu tai aprašiusi blush2.gif gali dar ir mano blogeapie tai paskaityti.

blink.gif
Dėkui, su šia literatūra esu susipažinusi ir priimu ją kaip vienos moters, taikančios vaisingumo pažinimą derinyje su barjerine kontracepcija, asmeninę nuomonę. Visgi pasilieku sau teisę nelaikyti jos nekvestionuojama beigi remtis mano akimis rimtesniais šaltiniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 02 gegužės 2011 - 09:12
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 05 02, 10:11)
blink.gif
Dėkui, su šia literatūra esu susipažinusi ir priimu ją kaip vienos moters, taikančios vaisingumo pažinimą derinyje su barjerine kontracepcija, asmeninę nuomonę. Visgi pasilieku sau teisę nelaikyti jos nekvestionuojama beigi remtis mano akimis rimtesniais šaltiniais.

Tik dabar supratau, kas čia atsitiko ir dėl ko kilo toks triukšmas doh.gif Smalsute, įvyko nesusipratimas su citatomis, paskaityti blogą siūliau Akva17, nes pagal jos klausimus supratau, kad ji nedaug ką žino apie vaisingumo pažinimą, o aš stengiausi viską parašyti kuo glausčiau ir aiškiau. Bloguose žmonės visada rašo savo asmeninę nuomonę ir nemanau, parašiusi ką nors nederamo, visa informacija, t.y. taisyklės mano akimis žiūrint teisingos (jei kas matot kokią klaidą, aptarus pataisysiu), o kad perleidau per savo patirties prizmę manau, tai natūralu ir žmogiška. Nors ir derindama žinias apie vaisingumo pažinimą, naudojuosi barjerinėmis priemonėmis (nes mūsų šeimai tai priimtina ir patogu), gerbiu žmones, kurie dėl kokių nors priežasčių susilaiko ir mano bloge nėra nė vieno sakinio, kuriame sumenkinčiau ar kitaip įžeisčiau susilaikančias moteris, ar atvirkščiai tas, kurios naudojasi barjerinėmis priemonėmis 4u.gif nepropoguoju nė vieno būdo. Ir visur, kur kalbama apie vaisingas dienas rašiau "atsakingai naudotis barjerinėmis priemonėmis arba susilaikyti", o kiekviena pora nuspręs, kaip jiems patogiau, apsvarstys patys asmeniškai susilaikymo ar barjerinių priemonių naudojimo pliusus ar minusus, įvertins riziką ir t.t. Tiesiog stengiausi, kad kuo daugiau žmonių gyventų sveikiau ir daugiau sužinotų apie savo kūną. Ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 02 gegužės 2011 - 12:46
Sveikos,

Kažkaip senokai čia besilankiau... blush2.gif Mano grafikai vis "skylėtesni" - perėjau prie "quick shoot", kai temperatūra matuojama ne visą ciklą. Kažkaip visai smagu, nors buvo jau įprotis matuotis - kaip dantis valyti smile.gif

Tik primenu naujokėms - taip daryti galima tik tada, kai NŠP patirtis yra ne mažiau, nei 12 ciklų. Man šiandien jau prasidėjo 19-tas stebimas ciklas. Kol kas - jokių nesklandumų.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2011 05 02, 14:02)
Sveikos,

Kažkaip senokai čia besilankiau...  blush2.gif Mano grafikai vis "skylėtesni" - perėjau prie "quick shoot", kai temperatūra matuojama ne visą ciklą. Kažkaip visai smagu, nors buvo jau įprotis matuotis - kaip dantis valyti smile.gif

Tik primenu naujokėms - taip daryti galima tik tada, kai NŠP patirtis yra ne mažiau, nei 12 ciklų. Man šiandien jau prasidėjo 19-tas stebimas ciklas. Kol kas - jokių nesklandumų.

Žiogeli, o Tu gerai jautiesi šiaip, nes aš kai perėjau prie to pagerinti varianto, tai toks netikrumas kurį laiką buvo, ne dėl to, kad galvočiau jog nežinau kas su manim vyksta, abejočiau tuo ką darau, ar pan. bet buvau įpratus tam daugiau skirti laiko, o paskui lyg nieko nedaryčiau ir buvo gana neįprasta 4u.gif bet dabar pripratau ir thumbup.gif labai rami esu. O su tais ciklais naudojant NŠP, tuoj privysi mane lotuliukas.gif pas mane kai jie trunka po daugiau nei 35 dienas, tai lėtai judu pirmyn cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 05 02, 13:36)
Tik dabar supratau, kas čia atsitiko ir dėl ko kilo toks triukšmas doh.gif Smalsute, įvyko nesusipratimas su citatomis, paskaityti blogą siūliau Akva17, nes pagal jos klausimus supratau, kad ji nedaug ką žino apie vaisingumo pažinimą, o aš stengiausi viską parašyti kuo glausčiau ir aiškiau. Bloguose žmonės visada rašo savo asmeninę nuomonę ir nemanau, parašiusi ką nors nederamo, visa informacija, t.y. taisyklės mano akimis žiūrint teisingos (jei kas matot kokią klaidą, aptarus pataisysiu), o kad perleidau per savo patirties prizmę manau, tai natūralu ir žmogiška. Nors ir derindama žinias apie vaisingumo pažinimą, naudojuosi barjerinėmis priemonėmis (nes mūsų šeimai tai priimtina ir patogu), gerbiu žmones, kurie dėl kokių nors priežasčių  susilaiko ir mano bloge nėra nė vieno sakinio, kuriame sumenkinčiau ar kitaip įžeisčiau susilaikančias moteris, ar atvirkščiai tas, kurios naudojasi barjerinėmis priemonėmis 4u.gif nepropoguoju nė vieno būdo. Ir visur, kur kalbama apie vaisingas dienas rašiau "atsakingai naudotis barjerinėmis priemonėmis arba susilaikyti", o kiekviena pora nuspręs, kaip jiems patogiau, apsvarstys patys asmeniškai susilaikymo ar barjerinių priemonių naudojimo pliusus ar minusus, įvertins riziką ir t.t. Tiesiog stengiausi, kad kuo daugiau žmonių gyventų sveikiau ir daugiau sužinotų apie savo kūną. Ir tiek 4u.gif

Man patiko tavo blogas,pasirode gana suprantamai parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 05 02, 14:36)
Man patiko tavo blogas,pasirode gana suprantamai parasyta smile.gif

Ačiū labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 05 02, 13:22)
Žiogeli, o Tu gerai jautiesi šiaip, nes aš kai perėjau prie to pagerinti varianto, tai toks netikrumas kurį laiką buvo, ne dėl to, kad galvočiau jog nežinau kas su manim vyksta, abejočiau tuo ką darau, ar pan. bet buvau įpratus tam daugiau skirti laiko, o paskui lyg nieko nedaryčiau ir buvo gana neįprasta 4u.gif bet dabar pripratau ir  thumbup.gif labai rami esu. O su tais ciklais naudojant NŠP, tuoj privysi mane  lotuliukas.gif pas mane kai jie trunka po daugiau nei 35 dienas, tai lėtai judu pirmyn cool.gif

Aš jaučiuosi gerai. Nežinau, gal jei tas mūsų intymus gyvenimas būtų nors šiek tiek intensyvesnis, norėtųsi kažko daugiau, bet dabar man labai ramu. Atvirkščiai, kartais pagaudavo toks "siutas", ko aš čia kas rytą su ta temperatūra užsiimu dėl vieno karto per mėnesį blush2.gif Dabar geriau smile.gif O su ciklais tai taip ir yra - sparčiai žingsniuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2011 05 02, 15:02)
Aš jaučiuosi gerai. Nežinau, gal jei tas mūsų intymus gyvenimas būtų nors šiek tiek intensyvesnis, norėtųsi kažko daugiau, bet dabar man labai ramu. Atvirkščiai, kartais pagaudavo toks "siutas", ko aš čia kas rytą su ta temperatūra užsiimu dėl vieno karto per mėnesį  blush2.gif Dabar geriau smile.gif O su ciklais tai taip ir yra - sparčiai žingsniuoju biggrin.gif

Kaip mano draugė juokauja ne kiekybėje esmė, man atrodo, kad net ir negyvenant intensyvaus lytinio gyvenimo verta stebėti savo kūną, va , kad ir aš: dauguma ginekologų, susirūpintų matydami tokius ilgus ciklus, kaip mano ir ko gero juos koreguotų vaistais. O dabar mano ginekologei, kaip ir man pačiai, gana ramu, nes matau, kad kiekvieną ciklą įvyksta ovuliacija, tai mes su gydytoja nusprendėm, kad aš tiesiog tokia esu. Ir šiaip greičiau gali pastebėti jei kažkas ne taip, žinai kada mmm ir kiti privalumai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 05 02, 15:02)
Kaip mano draugė juokauja ne kiekybėje esmė, man atrodo, kad net ir negyvenant intensyvaus lytinio gyvenimo verta stebėti savo kūną, va , kad ir aš: dauguma ginekologų, susirūpintų matydami tokius ilgus ciklus, kaip mano ir ko gero juos koreguotų vaistais. O dabar mano ginekologei, kaip ir man pačiai, gana ramu, nes matau, kad kiekvieną ciklą įvyksta ovuliacija, tai mes su gydytoja nusprendėm, kad aš tiesiog tokia esu. Ir šiaip greičiau gali pastebėti jei kažkas ne taip, žinai kada mmm ir kiti privalumai 4u.gif

Taip, tu teisi. Aš šį ciklą atkreipiau dėmesį, kad labai mažai vaisingų gleivių buvo. Bet ovuliacija įvyko, tai gal viskas tvarkoj? Paprastai būna daug daugiau.
Atsakyti
Horo, atsiprasau, kad per mano posta ivyko nesusipratimu 4u.gif Matuoju tik pirma cikla normaliai tai dar va ir nelabai ismanau nsp smile.gif Einu skaityti tavo blog'a blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva17: 02 gegužės 2011 - 21:45