QUOTE(Horo @ 2011 08 28, 22:05)
Man taip pat buvo diagnozuotos policistinės kiaušidės bet panašu, kad mažiukų žindymas, man išėjo į naudą Dabar mano kiekvienas ciklas su ovuliacija, bet jie ilgi labai. MildukasK, nuoširdžiai linkiu, kad ir Tau viskas būtų gerai? O kaip šiaip jautiesi? Kaip auga pilvelis?
nu joa, tai va man gine irgi sakius buvo - gimdyk vaikus ir turetu viskas pasitaisyti
o jauciuosi gerai, didesniu nusiskundimu nei pasislinkes svorio centras neturiu paskutine sav darbe ir jau dekretas Nors is nepasakytum, kad jau laikas
QUOTE(Akva17 @ 2011 08 28, 22:26)
Na aisku Man pries pusmeti nieko gine nesake, kad kazkas negerai bet db pradejau bijot, kad gal ir man gali buti tada policistines kiausides Nu turbut geriausia butu nueit pas gine ir susizinot viska
jei gerai sutari su savo gine, tai eik dar pas ja pasikonsultuoti, pasakyk, kas tave neramina.. o jei matai, kad jai mazas reikalas tavo dideles bedos, tai paieskok kitos nes as vienu metu irgi migravau, ieskojau "savosios", tai ne visos isklausydavo apie BT ir kaip as del to itariu nevykstancia O, kaip man del to neramu..