Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VII)

QUOTE(Horo @ 2011 08 27, 12:05)
Na, aš sulaukiu 25-27 paskutiniu metu  4u.gif

bet pas tave visad ilgi ciklai man atrodo g.gif man tai retai pasitaiko ilgas ciklas unsure.gif Man idomu ar buna taip, kad yra vaisingos gleives, bet neivyksta ovuliacija ax.gif visokios mintys lenda i galva, kad gal kas negerai, kad vis ov nepagaunu g.gif
Atsakyti
Akva17, aš ir nesuprantu kas darosi, niekaip nesulaukiu kyančios temperatūros doh.gif jau nemanau, kad ir bepakils, nes irgi trumpi ciklai mano. praeitą ciklą pastoviai šokinėjo temp., irgi neužfiksavau ovuliacijos, o dabar niekaip nepakyla, neramu...
Atsakyti
Man irgi neramu unsure.gif va parodysiu savo grafika, nes pas mane irgi sokineja truputi temp ax.gif user posted image
Atsakyti
O jeigu pabandžius ovuliacijos testus? Nežinau ar juos tikrai galima naudoti apsaugos nuo nėštumo tikslu(logiškai galvojant, bent jau vėlyvosioms dienoms po ovuliacijos galima turėtų būti g.gif t.y. jei jau užfiksavai O, tai po jos faktas, kad nevaisingas laikas iki mmm), bet bent jau išsiaiškinti, ar ovuliacija vyksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 08 27, 14:45)
O jeigu pabandžius ovuliacijos testus? Nežinau ar juos tikrai galima naudoti apsaugos nuo nėštumo tikslu(logiškai galvojant, bent jau vėlyvosioms dienoms po ovuliacijos galima turėtų būti g.gif t.y. jei jau užfiksavai O, tai po jos faktas, kad nevaisingas laikas iki mmm), bet bent jau išsiaiškinti, ar ovuliacija vyksta unsure.gif

As siandien buten apie juos ir pagalvojau, nes nebezinau ko griebtis smile.gif dar galvoju gal pas gine nueit, gal pasakytu ar vyksta ov ar ne, o gal kas negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 08 27, 15:19)
As siandien buten apie juos ir pagalvojau, nes nebezinau ko griebtis smile.gif dar galvoju gal pas gine nueit, gal pasakytu ar vyksta ov ar ne, o gal kas negerai  g.gif

Nebloga mintis, tik reiktų susirasti tokią, kuri draugiškai žiūri į NŠP 4u.gif Bet manau, galima pabandyti tuos testus, nes ar vyksta ovuliacija galima nustatyti arba echoskopu (manau, kad tik tam tikru ciklo metu) arba ovuliacijos testukų pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 08 27, 18:47)
Nebloga mintis, tik reiktų susirasti tokią, kuri draugiškai žiūri į NŠP 4u.gif Bet manau, galima pabandyti tuos testus, nes ar vyksta ovuliacija galima nustatyti arba echoskopu (manau, kad tik tam tikru ciklo metu) arba ovuliacijos testukų pagalba.

tai galvoju eiti nebent mazdaug per viduri ciklo smile.gif bet reiks nusipirkt testuku ir isbandyti smile.gif
Atsakyti
dar kraujo tyrimas, tam tikro hormono, gali pasakyti, buvo O ar ne? Bet siaip siulyciau nueiti pas gine, kad ji echo paziuretu..
Man pasitaikydavo nemazai anovuliaciniu ciklu... Ir tai buvo susije su hormonais.. Bet ir mm tada labai nusivelindavo arba "pramusdavo" tik sugerus vaistu.
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 08 28, 17:39)
dar kraujo tyrimas, tam tikro hormono, gali pasakyti, buvo O ar ne? Bet siaip siulyciau nueiti pas gine, kad ji echo paziuretu..
Man pasitaikydavo nemazai anovuliaciniu ciklu... Ir tai buvo susije su hormonais.. Bet ir mm tada labai nusivelindavo arba "pramusdavo" tik sugerus vaistu.

o kai buna anovuliacinis ciklas ar buna vis tiek vaisingo tipo gleiviu? ax.gif o dabar jau viskas susitvarke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 08 28, 20:41)
o kai buna anovuliacinis ciklas ar buna vis tiek vaisingo tipo gleiviu?  ax.gif  o dabar jau viskas susitvarke? smile.gif

mmm... pas mane vaisingu gleiviu isvis mazai budavo, tai sunku kazka pasakyti, bet logiskai mastant - ju buti gali, nes organizmas ruosiasi O, bet del hormonu tarkim sutrikimo subrenges kiausinelis neovuliuoja, nors tam pasiruosta ir buvo...

mano atveju, tai kazi ar sitas reikalas kada susitvarkys, nebent po gimdymo hormonai pasitvarkytu... g.gif Nes siaip turiu policistines kiausides ir del to O ivyksta ne kiekviena cikla.. Mano, beje, grafikai atrodydavo panasiai - pasokineja pasokineja 30 d ar daugiau, o nieko gero ir "nepasako"... doh.gif

Tiesa, OT man parode ovuliacija, nors iskart nelabai ir tikejau, nes del tu paciu hormonu sutrikimo OT II gali rodyti visa cikla..
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 08 28, 20:49)
mmm... pas mane vaisingu gleiviu isvis mazai budavo, tai sunku kazka pasakyti, bet logiskai mastant - ju buti gali, nes organizmas ruosiasi O, bet del hormonu tarkim sutrikimo subrenges kiausinelis neovuliuoja, nors tam pasiruosta ir buvo...

mano atveju, tai kazi ar sitas reikalas kada susitvarkys, nebent po gimdymo hormonai pasitvarkytu...  g.gif Nes siaip turiu policistines kiausides ir del to O ivyksta ne kiekviena cikla.. Mano, beje, grafikai atrodydavo panasiai - pasokineja pasokineja 30 d ar daugiau, o nieko gero ir "nepasako"...  doh.gif

Tiesa, OT man parode ovuliacija, nors iskart nelabai ir tikejau, nes del tu paciu hormonu sutrikimo OT II gali rodyti visa cikla..

Man taip pat buvo diagnozuotos policistinės kiaušidės unsure.gif bet panašu, kad nestuke.gif mažiukų žindymas, man išėjo į naudą 4u.gif Dabar mano kiekvienas ciklas su ovuliacija, bet jie ilgi labai. MildukasK, nuoširdžiai linkiu, kad ir Tau viskas būtų gerai? O kaip šiaip jautiesi? Kaip auga pilvelis?
Man kilo tokia idėja, gal norėtumėte įsikurti dar vieną temą bendraminčiuose, šiaip paplepėt kaip kam sekasi ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 08 28, 20:49)

mano atveju, tai kazi ar sitas reikalas kada susitvarkys, nebent po gimdymo hormonai pasitvarkytu...  g.gif Nes siaip turiu policistines kiausides ir del to O ivyksta ne kiekviena cikla.. Mano, beje, grafikai atrodydavo panasiai - pasokineja pasokineja 30 d ar daugiau, o nieko gero ir "nepasako"...  doh.gif

Na aisku g.gif Man pries pusmeti nieko gine nesake, kad kazkas negerai ax.gif bet db pradejau bijot, kad gal ir man gali buti tada policistines kiausides g.gif Nu turbut geriausia butu nueit pas gine ir susizinot viska g.gif
Atsakyti