Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VII)

QUOTE(Horo @ 2011 08 15, 11:46)
Prašom smile.gif O mūsų šeimynai nepasisekę - sloguojam visi, bet atrodo BT įtakos šita, kad ir labai baisi sloga neturi, šįryt 36,3C  4u.gif
O jūs naudojatės internete lentelių pildymu? Aš pati vis kuo toliau, tuo labiau pastebiu, kad man popieriuje jas pildyti labiau patinka 4u.gif

As ir popieriuje zymiuosi ir internetineje lenteleje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva17: 15 rugpjūčio 2011 - 15:13
Vakar mano katytė sukūlė mano gyvsidabrinį termometrą doh.gif Tai dabar matuoju dviem omron'u elektroniniu ir garmastaniniu, tai bent jau šįryt vienodai rodė, tai jei ir toliau taip pasiliksiu elektroninį 4u.gif nes ten kelios min ir viskas
Atsakyti
As tai su tuo naturaliu planavimu prisizaidziau... MMM visada buvo ir yra stabilios, be sutrikimu kaip laikrodukas.... 1 diena po mmmm ir uzkibo ........ bet i gera smile.gif gavosi nuostabus fainas antras sunelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taigra @ 2011 08 20, 23:59)
As tai su tuo naturaliu planavimu prisizaidziau... MMM visada buvo ir yra stabilios, be sutrikimu kaip laikrodukas.... 1 diena po mmmm ir uzkibo ........ bet i gera  smile.gif gavosi nuostabus fainas antras sunelis smile.gif

O tai kiek dienu trunka mmm? gal trumpas lb ciklas g.gif
Atsakyti
Taigra, o BT matuodavai?
Atsakyti
Ciklas pas mane idealus 21+7 kaip laikrodukas, temperaturos niekada nematuodavau, tiesiog visada buvau isitikinusi kad pirma diena po... yra saugios, pasirodo klydau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taigra @ 2011 08 21, 23:08)
Ciklas pas mane idealus 21+7 kaip laikrodukas, temperaturos niekada nematuodavau, tiesiog visada buvau isitikinusi kad pirma diena po... yra saugios, pasirodo klydau smile.gif

Taigra, nelabai supratau blush2.gif t.y. ciklas iš viso 28 dienos, iš kurių 7 sergi mmm (t.y. karujuoji, tepa ir pan)?
Atsakyti
Perskaiciau delfio straipsni, nuorodas lietuviu kalba (angliskai skaityti patingejau blush2.gif ). Tai va, iskilo klausimas: kodel per vaisingas dienas negalima su prezervatyvu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2011 08 23, 18:47)
Perskaiciau delfio straipsni, nuorodas lietuviu kalba (angliskai skaityti patingejau blush2.gif ). Tai va, iskilo klausimas: kodel per vaisingas dienas negalima su prezervatyvu? g.gif

Galima, tik reikia nepamiršti, kad šiek tiek nukris patikimumas, nes prezervatyvas neapsaugo nuo nėštumo 100%.
Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2011 08 23, 21:24)
Galima, tik reikia nepamiršti, kad šiek tiek nukris patikimumas, nes prezervatyvas neapsaugo nuo nėštumo 100%.

Mano kelis pasisakymus anksčiau įdėtoje nuorodoje aprašoma vieno JAV universiteto rimta studija tuo klausimu, tai rezultatai tokie: patikimumas krenta idealiu vartojimo atveju, o realiai netgi šiek tiek mažiau pastojusiųjų yra tų tarpe, kurie naudojo prezervatyvus. Tačiau studija buvo atlikta su dviejų dienų metodu, kurio esmė visai paprasta: jei dvi dienas prieš tai sausa ir šiandien sausa - šiandien nevaisinga diena. O apie simptoterminį metodą rašoma, kad praktiškai tas pats su gumele ar be jos. Manau, tai todėl, kad būna porų "ai, tikriausiai nieko nebus" ir mylisi paprasčiausiai tikėdamiesi, kad praslys, vietoj to, kad užsidėtų gumelę, kilus abejonei. O idealiu atveju, taip, geriau susilaikyti, nes prezervatyvai kartais plyšta, nusimauna...
Atsakyti
Aciu uz atsakyma. Dar rasot apie patikimus ir nepatikimus termometrus. Kokie yra patikimi, o kokie ne? Jeigu man isims Mirena, reikes 3 menesius matuoti temperatura, stebet isskyras, ir tik tada galima bandyt naudotis siuo metodu?
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2011 08 24, 00:45)
Aciu uz atsakyma. Dar rasot apie patikimus ir nepatikimus termometrus. Kokie yra patikimi, o kokie ne? Jeigu man isims Mirena, reikes 3 menesius matuoti temperatura, stebet isskyras, ir tik tada galima bandyt naudotis siuo metodu?

Geriausi gyvsidabrio, dar yra specialių BT matavimui, kurių galima įsigyti internete, tačiau man puikiai sekasi matuoti BT tiek su gyvsidabrio pakaitalo termometru, tiek su paprastu omron termometru, pastaruoju dar patogiau, nes labai greitai matuoja 4u.gif
ziv, o Tau NŠP reikalinga grynai kaip kontracepcijos priemonė, ar norėtum metodą naudoti dėl pasaulėžiūros (religijos, ekologinių paskatų ir pan?) taip, keistai klausiu, nes nuo atsakymo priklausys patarimas, ką daryti išsiėmus mireną 4u.gif
Atsakyti