QUOTE(Horo @ 2011 08 10, 16:13)
Imk balionėlį
nes panašu, kad Tau mažai dėmesio, kad net pradedi įsivaizduoti mano rašinėlius
Iš tiesų tai manau, kad be reikalo išsiregistruoji ir nesilankai šioje temukėje, nes manau visiems būtų nuo to geriau, jei liktum. Nes pirmiausia, Tau bus labai liūdna, kai neturėsi vietos saviraiškai, antra, vis parašai įdomios info, kas mums visoms įdomu ir naudinga, be to moki gražiai ir glaustai sukurti temukės pradinį įrašą, trečia, ką aš be Tavęs darysiu (Tu man pati įdomiausia iš visų SM forumo narių, be jokios konkurencijos
, kas kitas suvaldys mano grafonamijos priepuolius ir pan.) ir ketvirta, ką Tu darysi be manęs?! Bus labai nuobodu, nebus tokių puikių sąlygų mokytis kantrybės, toliarancijos, lankstumo ir meilės artimui kitoj ekrano pusėj
Žodžiu, nuoširdžiai išsakiau savo jausmus bei mintis ir be jokio sarkazmo, siūlau pasilikt
Erdvės saviraiškai šiuo metu turiu daugiau, nei sugebu aprėpti, tad domėjimąsi NŠP, kaip vieną iš veiklų, gal jau visai metas būtų ir apriboti. Užvertus vieną gyvenimo puslapį visada būna savotiškai liūdna, bet kartu ir džiugu. Pratęsiant mintį - vis ko nors naujo turbūt pasakyti nebeturėsiu. Apskritai nematau, ką dar galima iš šios temos išspausti - tiek, kiek reikalinga praktiniam NŠP taikymui, čia jau apkalbėta su kaupu, o toliau jau - pažiūros, įsitikinimai, pasaulėžiūra, apie ką čia leidžiama plėtotis be apribojimų visoms, išskyrus žinoma krikščiones. (Tiesa dar reklaminiai intarpai, skirti kol kas mokslinių įrodymų neturinčioms vaisingumo pažinimo metodų modifikacijoms). O "gražiai ir glaustai sukurtas temukės pradinis įrašas" dėl vieno žmogaus užgaidos bus nu-"copy-paste"- intas į merdinčią temą apie barjerinę kontracepciją ir ant šios užkabintas "neutralus" pavadinimas.
Horo, negi tikrai manai, kad po tokių paspjaudymų į veidą man ir ten turėtų norėtis džiaugtis Tavo vis dalijamais balionėliais, rūpinimusi mano dėmesio stoka bei vienu už kitą "nuoširdesniais" atsiprašinėjimais? Ar pagaliau tuo "įdomiausio žmogaus forume" titulu? Nesu tiek nenuovoki, kad nepastebėčiau to ypatingo "įdomavimosi", tik kažin ar galėčiau jį pavadinti maloniu. Labai nenustebčiau, jei net ir konferencijoje apie vaisingumo pažinimą, kuri buvo tikrai neeilinis įvykis Lietuvoje, o galvojant apie vaisingumo pažinimo mokytojos karjerą ir neabejotinai naudinga, nesudalyvavai bent iš dalies ir dėl šiokio tokio nenoro būti atpažinta.
Nežinau ką Tu veiksi be manęs, turbūt nesant kam pristabdyti dar labiau įsijausi į tamstos mokytojos vaidmenį šviesti nabages "naujokėles", pabrėžtinai vis akcentuodama savo ilgametę patirtį, o aš tai ketinu visų pirma pailsėti - nuo dėmesio pertekliaus. Žvelgiant į šios temos ateitį, kuri be
Horo ko gero būtų stačiai neįmanoma, viliuosi, kad VDU kursą atlankysi pažangiai, ne vien dėl popierėlio, tiek Tavo pačios, tiek Tavo pasekėjų labui.
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)