QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 08 09, 11:23)
O jei matuojama makštyje kai ciklas anovuliacinis, makštyje tektų matuoti ir per patį gausųjį "netikrųjų" mm kraujavimą - tikrai ne visoms priimtina...
Apskritai nereikėtų skleisti mitų, nes rimtoje literatūroje rašoma, kad jei moteris neturi nuolatinių problemų su viršutiniais kvėpavimo takais, BT matavimas po liežuviu patikimas ne mažiau nei makštyje. Jei jau didelė sloga, dažniausiai kartu būna ir didesnis ar mažesnis karščiavimas, tad bet kuriuo atveju kažkiek matavimų dėl ligos iškrenta, o bepraeinanti sloga, kai jau gali prakvėpuoti per nosį, bent man grafiko dar niekada nėra iškreipusi.
Na, kiekvienai savo
Vis dėlto aš linkusi prie nuomonės, kad matavimas burnoje, ne visoms tinka. Pav., aktyviai sportuojančios moterys, sportuodamos prakaituoja, joms reikia atstatyti skysčius, todėl vandenuką geria ir nakties metu, be to ir maitinančioms mamoms reikia daug skysčių, pagaliau gali pasitaikyti suvalgyti ką nors sūraus dienos metu ar vakare, tada naktį norėsis gerti, kam kentėti? Iš vis, net ir paprasti žmonės mažai skysčių geria ir netgi fiziologiškai 8h be skysčių - per ilgas laikas, todėl neįsivaizduoju, kaip galima naktį neatsigerti vandens
Kitas dalykas fertilityfriend esu skaičiusi, kad matavimas burnoje nepatikimas, jei miegama išsižiojus. Tai iš kur žinoti, kaip miegi išsižiojus ar neišsižiojus?
Negi liepti antrai pusei stebėti
Argumentas, kad "jei jau didelė sloga, tai su temperatūra" manau, kad neturi jokio pagrindo. Gali pasitaikyti ir alerginė sloga, be to kiek teko sirgti man pačiai, mano šeimos nariams, nė vienas belenkaip bėgančia nosimi nesiskundė temperatūra.
O kai kraujuojama ar tai būtų mmm, ar ovuliacinis kraujavimas, jei labai nepatogu, galima ir nepamatuoti tą dienelę ar dvi. Jei BT kils, pamatysi pakilimą, bet kiek vėliau , tik negalėsi tiksliai nusakyti ovuliacijos meto (todėl nežinosi tikslų tiksliausiai kada laukti mmm) ir sutrumpės laikas, kada bus galima užsiimti seksu:4u: Bet man asmeniškai tai niekis palyginus su dehidratacija
Na, o jei labai svarbu viską ištyrinėti, tai reikėtų truputį pasiaukoti, naudoti menstruacinę taurelę ar tamponus ir matuoti BT tiesiojoje žarnoje
werde, man atrodo kad pas
not_Mum tikrai anovuliacinis ciklas, nes kur dar ta BT gali kristi žemiau nei 35,9
be to ji dabar pakeitė matavimo vietą, tai net ir pastebėjus pakilimą, negalės teigti, kad jis tikrai buvo dėl ovuliacijos, nes pasikeitė matavimo sąlygos
given444, smagu, kad prisijungei
Temukės tituliniame puslapyje yra antraštė "Po gimdymo", manau ten rasi įdomios info. O aš pati asmeniškai naudojausi Bilingso metodu derintu su gimdos kaklelio stebėjimu.
Ir dar patobulinau savo lentelę ir padariau tokią, kad tiktų kiekvienai, t.y. kiekviena galėtų įsirašyti savo kūno ženklus, būtų grafa temperatūros matavimo laikui, DPO, vaisinga ar nevaisinga diena. Kaip man dabar padaryti, kad būtų ne MS word, o adobe reader failas???
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A