Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VII)

QUOTE(Garbanelele @ 2011 08 04, 10:07)
Aš daugiau nei pusę metų matavau tuo galistano termometru. Jis rodė praktiškai lygiai tą patį, ką ir gyvsidabrinis termometras. Nes pamatuodavau temperatūras kartais abiem. Laikyti jį užtekdavo tiek kiek ir gyvsidabrinį. Na nusikrato sunkiau, bet nemanau, kad tame problema turėtų būti smile.gif.

Tai gal be reikalo aš jo taip nemėgstu blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat nemanau, kad problema termometre vien todėl, kad jis galistano. Bet manau, verta pakeisti ir pažiūrėt, jei ir kitas termometras tą patį rodys, tada jau kitur reiks priežasčių ieškoti. Na normaliai tokių šokinėjėjimų neturėtų būti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 08 03, 23:19)
Tai man po kt is pradziu irgi viskas buvo normaliai, bet db jau 5 menesiai praejo smile.gif skaiciau, kad po puses metu daznai nesamones darosi po kt, tai ir galvoju nuo ju cia ar ne  g.gif

Akva17, išgąsdinai mane, man tik trys mėn tepraėjo kol kas...
Horo, taip mano termometras skirtas BT matavimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2011 08 04, 16:30)
Akva17, išgąsdinai mane, man tik trys mėn tepraėjo kol kas...
Horo, taip mano termometras skirtas BT matavimui smile.gif

Nenorejau gasdint blush2.gif bet man taip va pora ciklu keistai tie grafikai smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif werde, pirmiausia reikia pakeisti termometrą.
Atsakyti
Akva17, kaip Tavo grafikiukas toliau dėliojasi?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 08 05, 15:00)
Akva17, kaip Tavo grafikiukas toliau dėliojasi?

Na 36,6 temperatura buvo smile.gif kitam ciklui turbut bandysiu susirast gyvsidabrini termometra smile.gif o dar norejau paklasut ar po O jums dar buna kokiu nors gleiviu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 08 05, 18:15)
Na 36,6 temperatura buvo  smile.gif kitam ciklui turbut bandysiu susirast gyvsidabrini termometra smile.gif o dar norejau paklasut ar po O jums dar buna kokiu nors gleiviu?  g.gif

Būna, kreminio tipo, kartais visai nemažai.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 08 05, 22:09)
Būna, kreminio tipo, kartais visai nemažai.

Man irgi taip pat, tai ir pagalvojau ar taip turi but ar neturetu taip but po ovuliacijos g.gif nes man ir po mmm praejus kelioms dienoms tokios buna ir pries mmm g.gif
Atsakyti
atėjau savo neaiškiosios lentelės parodyti.. 12 CD galima išmesti, bet tai vis tiek nieko negelbėja doh.gif ką manot? buvo čia ovuliacija ar ne? paprastai būna apie 14 CD.
user posted image
Atsakyti
Čia kas, šokinėjančių temperatūrų metas pas visas? biggrin.gif
Na man, asmeniškai, nieko toks grafikas nerodo, labais slidu čia jau būtų pritempinėti. Jei pasitiki savim gleivių stebėjime, gali pagal gleives spręsti, bet kaip suprantu, dar tik porą ciklų stebi? O anksčiau nebuvo tokių šokinėjimų?
Atsakyti
Nieko čia nepritempsi... Kol kas ovuliacijos nebuvo. Gleivių galėjo pasirodyt, bet tai negarantuoja, kad ovuliacja tikrai įvyko. Mano nuomone reikia laukti. Arba ovuliacija dar bus, arba ciklas anovuliacinis. Todėl saugotis reikia.
Atsakyti