Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VII)

QUOTE(werde @ 2011 03 14, 17:39)

Na ir truputi pasiskusiu.....ne visai i tema....jau kuris laikas per kiekvienas mmm be proto skauda galva, mano spejimas, kad tas vyksta del tamponu naudojimo, nes kai nenaudoju ir skausmo nebuna, na bent jau seniau taip buvo. Kadangi iklotu nepernesu, tai kankinuosi su tamponais. Bet siandien prie galvos skausmo dar prisidejo ir svaigimas, ejau namo is mokyklos ir turejau pastovet prie medzio pora minuciu, nes viskas taip sukosi, kad galvojau zingni zengsiu ir nugriusiu. Nezinau, ar cia tikrai su tamponais susije, bet nusprendziau, kad mesiu as juos lauk ir dabar galvoju bandyt taurele. Prisiskaiciau tiek geru atsiliepimu, kad beliko tik nusipirkt ir bandyt smile.gif bet truputi bijau, kad jei man organizmas maistauja del tamponu, kazi ar nebus tas pats su taurele.....  g.gif jauciu nei vienai taip nebuvo... doh.gif

O nebandei eko tamponų? Natracare berods turi. Taurelė smagu, bet man atsirado pienligė... Šiaip tai smagus daiktas turėtų būti, jei tik gali naudoti.

Aš naudoju daugkartinius medvilninius, ir vienkartinius įklotus kartais. Irgi esu patenkinta smile.gif Laikykitės, mergaitės, per tas dieneles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letuciux: 17 kovo 2011 - 10:15
QUOTE(werde @ 2011 03 14, 16:39)
Na ir truputi pasiskusiu.....ne visai i tema....jau kuris laikas per kiekvienas mmm be proto skauda galva, mano spejimas, kad tas vyksta del tamponu naudojimo, nes kai nenaudoju ir skausmo nebuna, na bent jau seniau taip buvo. Kadangi iklotu nepernesu, tai kankinuosi su tamponais. Bet siandien prie galvos skausmo dar prisidejo ir svaigimas,

Mano manymu, galvos svaigimas susijęs ne su tamponais, o su mėnesinėm, daugeliui moterų tos dienos yra sunkios: skausmai, siplnumas ir t.t. Reiktų gal kraujo tyrimus pasidaryti, gal yra mažakraujystė, o per tas dienas dar labiau tas trūkumas pasireiškia?
Atsakyti
Labutis 4u.gif norejau paklausti del grafiko g.gif labai jau jis man keistai atrodo, ar taip turi buti tokie temperaturos svyravimai g.gif nemoku grafikelio ideti blush2.gif http://www.fertility...m/ttc/index.php
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 03 19, 15:04)
nemoku grafikelio ideti  blush2.gif

Taip paprastai pagal nuorodą jo irgi neparodysi (kiekviena matysim savo pačių grafikus).

GRAFIKO ĮKĖLIMAS IŠ FertilityFriend

1. "My Chart" (kairėje) -> "Print" (po grafiku) -> ten lentutėje pasirink "Web Page - HTML" (automatiškai rodo "PDF - Acrobat") -> dar kertelį "Print". Čia bus reikiamas galutinis vaizdas (paveikslėlis).

2. Išsisaugok jį savo kompiuteryje (pelės dešinysis klavišas -> "Save Image as..." ar pan.).

3. Įkelk paveikslėlį iš savo kompiuterio į internetą su kuria nors iš tokių programų: http://www.imageshack.us/ , http://imgur.com/

4. Nusikopijuok programos pateikiamą "Direct link" (tai jau yra paveikslėlio nuoroda - tokia, kokią norėjai parodyti).

5. Rašydama žinutę SM pasirink viršuje "IMG" ir į atsidariusi langą įrašyk nusikopijuotąjį adresą - tada čia rodys patį grafiką.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 03 19, 15:42)
Taip paprastai pagal nuorodą jo irgi neparodysi (kiekviena matysim savo pačių grafikus).

GRAFIKO ĮKĖLIMAS IŠ FertilityFriend

1. "My Chart" (kairėje) -> "Print" (po grafiku) -> ten lentutėje pasirink "Web Page - HTML" (automatiškai rodo "PDF - Acrobat") -> dar kertelį "Print". Čia bus reikiamas galutinis vaizdas (paveikslėlis).

2. Išsisaugok jį savo kompiuteryje (pelės dešinysis klavišas -> "Save Image as..." ar pan.).

3. Įkelk paveikslėlį iš savo kompiuterio į internetą su kuria nors iš tokių programų: http://www.imageshack.us/ , http://imgur.com/

4. Nusikopijuok programos pateikiamą "Direct link" (tai jau yra paveikslėlio nuoroda - tokia, kokią norėjai parodyti).

5. Rašydama žinutę SM pasirink viršuje "IMG" ir į atsidariusi langą įrašyk nusikopijuotąjį adresą - tada čia rodys patį grafiką.

4u.gif

Aciu tau labai, kad taip issamiai paaiskinai viska 4u.gif user posted image tikiuosi matos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva17: 19 kovo 2011 - 15:09
QUOTE(Akva17 @ 2011 03 19, 16:08)
tikiuosi matos  ax.gif

Dabar jau matosi kuo puikiausiai. smile.gif

Na nežinau, smarkokas toks šokinėjimas g.gif , bet jei viską darai teisingai (matuoji tuo pačiu metu, su kokybišku termometru ir t.t.), nerimauti turbūt nėra pagrindo - laikas parodys, ar pavyks užfiksuoti ovuliaciją.
Atsakyti
Akva, mano šis šioks toks svyruonėlis (termometras geras, matuoju tuo pat laiku ir t.t.), bet esu beveik tikra, kad šiandien įvyko ovuliacija, tai po kelių dienų tikriausiai parodysiu kaip su kilimu atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 03 19, 20:48)
Dabar jau matosi kuo puikiausiai. smile.gif

Na nežinau, smarkokas toks šokinėjimas g.gif , bet jei viską darai teisingai (matuoji tuo pačiu metu, su kokybišku termometru ir t.t.), nerimauti turbūt nėra pagrindo - laikas parodys, ar pavyks užfiksuoti ovuliaciją.

Idesiu dar veliau savo grafikeli smile.gif Po kt gal kolkas ir nepavyks ovuliacijos uzfiksuoti dar g.gif O siaip lyg viska darau taip kaip ir reikia ax.gif niu tai reik toliau matuoti ir stebeti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2011 03 20, 01:26)
Akva, mano šis šioks toks svyruonėlis (termometras geras, matuoju tuo pat laiku ir t.t.), bet esu beveik tikra, kad šiandien įvyko ovuliacija, tai po kelių dienų tikriausiai parodysiu kaip su kilimu atrodo 4u.gif

Niu tai butu idomu pamatyti smile.gif nes man dar tik pirmas matavimo ciklas tai ir nzn kaip cia turetu viskas buti ax.gif
Atsakyti
Tylu čia jau kurį laiką... ax.gif

Mano paskutinis ciklas buvo nelabai aiškus... Grafikėlis atrodo taip:
user posted image

Pamiršau iš anksto pradėti matuoti kitu laiku, bet mano temperatūrų valandos skirtumas lyg ir perdaug neveikia, tai nieko nebandžiau taisyti.

Manyčiau, kad ovuliacija buvo 20 CD. 23 CD pakilimas jau per 0,2, tai taisykles atitinka, ar ne? O ir vaisingos gleivės jau prie pabaigos. Tada fazė po ovuliacijos būtų 12 dienų ilgio - kaip visada.

Koks sutapimas biggrin.gif Paskelbiau žinutę temoje, atsidarau delfi, o ten straipsnis apie NŠP: Natūralus šeimos planavimas gali tapti rimtu varžovu kontracepcijai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramera: 10 balandžio 2011 - 08:02
QUOTE(Ramera @ 2011 04 10, 08:52)
Koks sutapimas  biggrin.gif  Paskelbiau žinutę temoje, atsidarau delfi, o ten straipsnis apie NŠP: Natūralus šeimos planavimas gali tapti rimtu varžovu kontracepcijai

Jo, ir aš tuo norėjau pasidžiaugti... Atverti sekmadienio rytą delfi, o ten pagrindinis straipsnis thumbup.gif
Atsakyti
noreciau pradet NSP, tik pasimeciau tarp literaturos. unsure.gif
kur galeciau pasiskaityti issamiai ir aiskiai aprasyta NSP (lietuviskai ar angliskai, nemokamai)? o gal kas turi pdf fotmatu knyga gera? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2011 04 10, 11:51)
noreciau pradet NSP, tik pasimeciau tarp literaturosunsure.gif
kur galeciau pasiskaityti issamiai ir aiskiai aprasyta NSP (lietuviskai ar angliskai, nemokamai)? o gal kas turi pdf fotmatu knyga gera?  smile.gif

Pasižiūrėkite nuorodas pirmame temos puslapyje. Manau pradžiai visiškai užtenka to, kas parašyta lietuviškose nuorodose:
* LIC „Už gyvybę“
* Vaisingumo pažinimas

Iš angliškų šaltinių man labiausiai patinka šis (jame ypač aiškiai aprašytos gleivės, ko kitur kartais pritrūksta, o pradedantiesiems dažnai sunku susigaudyti):
* Charting to Avoid Pregnancy

Jeigu kas neaišku, visada galite klausti čia 4u.gif
Atsakyti