QUOTE(werde @ 2011 03 14, 17:39)
Na ir truputi pasiskusiu.....ne visai i tema....jau kuris laikas per kiekvienas mmm be proto skauda galva, mano spejimas, kad tas vyksta del tamponu naudojimo, nes kai nenaudoju ir skausmo nebuna, na bent jau seniau taip buvo. Kadangi iklotu nepernesu, tai kankinuosi su tamponais. Bet siandien prie galvos skausmo dar prisidejo ir svaigimas, ejau namo is mokyklos ir turejau pastovet prie medzio pora minuciu, nes viskas taip sukosi, kad galvojau zingni zengsiu ir nugriusiu. Nezinau, ar cia tikrai su tamponais susije, bet nusprendziau, kad mesiu as juos lauk ir dabar galvoju bandyt taurele. Prisiskaiciau tiek geru atsiliepimu, kad beliko tik nusipirkt ir bandyt bet truputi bijau, kad jei man organizmas maistauja del tamponu, kazi ar nebus tas pats su taurele..... jauciu nei vienai taip nebuvo...
O nebandei eko tamponų? Natracare berods turi. Taurelė smagu, bet man atsirado pienligė... Šiaip tai smagus daiktas turėtų būti, jei tik gali naudoti.
Aš naudoju daugkartinius medvilninius, ir vienkartinius įklotus kartais. Irgi esu patenkinta Laikykitės, mergaitės, per tas dieneles...