Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VII)

QUOTE(pamparam:) @ 2011 08 02, 11:13)
Esme ne poziuryje i nuodemes,t.y. cia ne Baznycia uzdejo zmogui "pancius" ivesdama nuodemes savoka,o esme ta,kad pati nuodeme supancioja pati zmogu,padaro ji nelaimingu... Ir visai nesvarbu kad jis to nepripazista,nuodeme ardo pacio zmogaus pirmiausia,o poto jo artimuju ir t.t. gyvenima. O krikscioniskas tikejimas sako priesingai - Dievas isvaduoja zmogu is nuodemes,jam atleidzia,islaisvina

Svarbiausia, kad žmogui palengvėtų ir visai nesvarbu, ar tikint, kad Dievas atleis nuodėmes, ar vistiek pavis karma ir jos dėsniai, nes ir vienu ir kitu atveju, sunkiausia atleisti pačiam sau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif ir vel as su savo grafikais, bet antras ciklas kaip kazkokia nesamone man tas grafikas g.gif blush2.gif gal kas pakomentuotu? 4u.gif user posted image
Atsakyti
Akva, nepamenu ar sakei, kokiu termometru matuoji?
Atsakyti
Akva, prisidedu prie werde klausimų, dėl termometro ir ar tikrai tvarkingai matuoji BT? Ryte, tuo pat metu, nesikėlus ir t.t.?
Grafiką, manau būtų galima nebent "pritempti" :unsure
Jei išmestume 20CD neįprastai aukštą BT (na bet reikia tam turėti pagrindo unsure.gif ) ir jei rytoj temperatūra būtų ne mažesnė nei 36,75 plius turėtum 3 dienas po piko, galima būtų manyti, kad ovuliacija įvykusi unsure.gif tik kodėl su tuščiaviduriu burbuliuku 28CD?
Mano pasvarstymai būtų dar tokie, jei žiūrint tik gleives, ovuliacija turėjo įvykti 18-21CD (jei neklystu ovuliacija gali įvykti piko dieną dar 3 dienas po piko, ar ne taip? 4u.gif ) tai jei sulauktum mmm 28-37CD (toks didelis skirtumas gaunasi dėl to, kad poovuliacinė fazė gali būti 10-16 dienų, tai vėliausiai mmm prasidėtų 21+16=37CD, veikiausiai termometras nei šioks, nei toks, arba yra kažkoks pašalinis veiksnys, kuris šitaip išdarko BT unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 08 03, 15:37)
Akva, prisidedu prie werde klausimų, dėl termometro ir ar tikrai tvarkingai matuoji BT? Ryte, tuo pat metu, nesikėlus ir t.t.?
Grafiką, manau būtų galima nebent "pritempti" :unsure
Jei išmestume 20CD neįprastai aukštą BT (na bet reikia tam turėti pagrindo unsure.gif ) ir jei rytoj temperatūra būtų ne mažesnė nei 36,75 plius turėtum 3 dienas po piko, galima būtų manyti, kad ovuliacija įvykusi unsure.gif tik kodėl su tuščiaviduriu burbuliuku 28CD?
Mano pasvarstymai būtų dar tokie, jei žiūrint tik gleives, ovuliacija turėjo įvykti 18-21CD (jei neklystu ovuliacija gali įvykti piko dieną dar 3 dienas po piko, ar ne taip? 4u.gif ) tai jei sulauktum mmm 28-37CD (toks didelis skirtumas gaunasi dėl to, kad poovuliacinė fazė gali būti 10-16 dienų, tai vėliausiai mmm prasidėtų 21+16=37CD, veikiausiai termometras nei šioks, nei toks, arba yra kažkoks pašalinis veiksnys, kuris šitaip išdarko BT unsure.gif

Horo ir Werde --> Matuoju temperatura su paprastu termometru, bet ne gyvsidabriniu, o jo pakaitalu, neprisimenu pavadinimo db g.gif Visad matuoju tuo paciu laiku, nebent va 28cd matavau valanda veliau del to tas burbuliukas va toks smile.gif nzn kas cia yra, bet jau antra cikla keistas grafikelis blush2.gif vis galvoju, kad gal po kt taip, bet nzn doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva17: 03 rugpjūčio 2011 - 20:41
QUOTE(Akva17 @ 2011 08 03, 21:40)
Horo ir Werde --> Matuoju temperatura su paprastu termometru, bet ne gyvsidabriniu, o jo pakaitalu, neprisimenu pavadinimo db  g.gif  Visad matuoju tuo paciu laiku, nebent va 28cd matavau valanda veliau del to tas burbuliukas va toks  smile.gif  nzn kas cia yra, bet jau antra cikla keistas grafikelis  blush2.gif vis galvoju, kad gal po kt taip, bet nzn  doh.gif

Akva17, aš tokį termometrą turiu, bet jis man nepatinka blush2.gif o gal norėtum pabandyti gyvsidabrinį? Sako, kad galima gauti jų veterinarijos vaistinėse, ar kur rusiškos/baltarusiškos prekės turguose.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 08 03, 22:06)
Akva17, aš tokį termometrą turiu, bet jis man nepatinka blush2.gif o gal norėtum pabandyti gyvsidabrinį? Sako, kad galima gauti jų veterinarijos vaistinėse, ar kur rusiškos/baltarusiškos prekės turguose.

Niu reiks bandyti gal nusipirkti ax.gif paziuresiu kaip su juo bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 08 03, 22:17)
Niu reiks bandyti gal nusipirkti  ax.gif  paziuresiu kaip su juo bus  g.gif

Aš taip pat po KT, bet mano grafikėliai daugmaž tvarkingi (pirmąjį rodžiau, antras irgi panašiai atrodo, tik O dar neįvyko). Matuoju elektroniniu parsisiųstu iš Ebay, laikydama jį truputį ilgiau, po supypsėjimo. Tiesa, grafike puikiai matosi vartoto alkoholio kiekis, taurė vyno dar nieko, bet dvi jau reikšmingai pakelia temperatūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2011 08 03, 23:02)
Aš taip pat po KT, bet mano grafikėliai daugmaž tvarkingi (pirmąjį rodžiau, antras irgi panašiai atrodo, tik O dar neįvyko). Matuoju elektroniniu parsisiųstu iš Ebay, laikydama jį truputį ilgiau, po supypsėjimo. Tiesa, grafike puikiai matosi vartoto alkoholio kiekis, taurė vyno dar nieko, bet dvi jau reikšmingai pakelia temperatūra smile.gif

Tai man po kt is pradziu irgi viskas buvo normaliai, bet db jau 5 menesiai praejo smile.gif skaiciau, kad po puses metu daznai nesamones darosi po kt, tai ir galvoju nuo ju cia ar ne g.gif
Atsakyti
Horo, o kuo tau nepatinka tas su gyvsidabrio pakaitalu? nelabai tikslus? g.gif aš jau antrą ciklą juo matuoju, bet vis abejoju, ar tikrai galiu pasikliauti. praeitą ciklą būdavo, kad temperatūra "užsistovi" 3-6 dienas, o šį ciklą labai šokinėja, tai pasimetus dabar visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(not_MuM @ 2011 08 04, 00:59)
Horo, o kuo tau nepatinka tas su gyvsidabrio pakaitalu? nelabai tikslus?  g.gif aš jau antrą ciklą juo matuoju, bet vis abejoju, ar tikrai galiu pasikliauti. praeitą ciklą būdavo, kad temperatūra "užsistovi" 3-6 dienas, o šį ciklą labai šokinėja, tai pasimetus dabar visai doh.gif

Na, jis labai sunkiai nusikrato unsure.gif be to man atrodo, kad juo reikia ilgiau matuoti. Žodžiu, jis man nepatinka blush2.gif O dėl "užsistovėjimo", ar šokčiojimo, taip pasitaiko, man irgi buvo 6 dienas vienoda BT, galvoju mano termometrui kažkas ne taip, bet paskui išbandėm vakarop su vyru, skirtingas mudviejų temperatūras rodė smile.gif
Žaliaake_Raganėle, o Tavo termometras specialus BT matavimui?
Atsakyti
Aš daugiau nei pusę metų matavau tuo galistano termometru. Jis rodė praktiškai lygiai tą patį, ką ir gyvsidabrinis termometras. Nes pamatuodavau temperatūras kartais abiem. Laikyti jį užtekdavo tiek kiek ir gyvsidabrinį. Na nusikrato sunkiau, bet nemanau, kad tame problema turėtų būti smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 04 rugpjūčio 2011 - 09:08