Mergaitės, reikia Jūsų komentarų
Šį ciklą matuoju temperatūrą. Grafikėlis atrodo šitaip. Iš pirmo žvilgsnio mano nepatyrusioms akims viskas atrodo gražu, bet yra "bet": praėjusį kartą 20 ir 21 cd buvo vaisingos gleivės, šį kartą jų dar nepastebėjau; 18 cd temperatūra matuota po audringo vakarėlio neišmiegojus pakankamai laiko, 19 cd po didelio streso ir nakvynės svetimoje vietoje, todėl į tą pakilmą iš pradžių nekreipiau dėmesio, bet temperatūra nenukrito. Ar vis dėlto įvyko ovuliacija, ar aš prie viso to dar ir peršalau (rytais šiek tiek peršti gerklę, bet šiaip jaučiuosi puikiai)?
Šį ciklą matuoju temperatūrą. Grafikėlis atrodo šitaip. Iš pirmo žvilgsnio mano nepatyrusioms akims viskas atrodo gražu, bet yra "bet": praėjusį kartą 20 ir 21 cd buvo vaisingos gleivės, šį kartą jų dar nepastebėjau; 18 cd temperatūra matuota po audringo vakarėlio neišmiegojus pakankamai laiko, 19 cd po didelio streso ir nakvynės svetimoje vietoje, todėl į tą pakilmą iš pradžių nekreipiau dėmesio, bet temperatūra nenukrito. Ar vis dėlto įvyko ovuliacija, ar aš prie viso to dar ir peršalau (rytais šiek tiek peršti gerklę, bet šiaip jaučiuosi puikiai)?
Sveikutės, jau baiginėjasi 6 savaitė po gimdymo, jau imu galvoti rimtai, kaip čia reikės toliau gyventi...
Dabar paaiškinkit jūs man, iš kur man žinoti, ar galiu naudotis LAM. Maitinu tik savo pienu pagal kūdikio poreikį, neduodu čiulptuko, bet... Naktim ji nesikelia, paskutinis maitinimas būna apie 24h, po to keliasi tik 6h ryte, kartais kiek anksčiau. Miegam kartu, pietų su ja nemiegu.
Tai kaip čia dabar daryt?
Dabar paaiškinkit jūs man, iš kur man žinoti, ar galiu naudotis LAM. Maitinu tik savo pienu pagal kūdikio poreikį, neduodu čiulptuko, bet... Naktim ji nesikelia, paskutinis maitinimas būna apie 24h, po to keliasi tik 6h ryte, kartais kiek anksčiau. Miegam kartu, pietų su ja nemiegu.
Tai kaip čia dabar daryt?
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2011 07 06, 11:27)
Mergaitės, reikia Jūsų komentarų
O matuoji gal burnoje? Tada gerklės perštėjimas gali turėti įtakos. Pabandyk dar vieną dvi dienas stebėti.
QUOTE(letuciux @ 2011 07 06, 21:24)
O matuoji gal burnoje? Tada gerklės perštėjimas gali turėti įtakos. Pabandyk dar vieną dvi dienas stebėti.
Matuoju makštyje, man taip atrodo patogiausia Tiesa, šiandien pajutau tempimus pilvo apačioj, tai gal vakarėlis sutapo su ovuliacija ir mėnesinių šį kartą daug anksčiau sulauksiu
Žiogelio straipsnis "Mamos žurnale" "deramos atsvaros" sulaukė....
Akva17, koks to keistojo grafiko tęsinys? Įdomu ar pavyko užfiksuoti O.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 07 07, 18:50)
Žiogelio straipsnis "Mamos žurnale" "deramos atsvaros" sulaukė....
Na jei nesupyks nieks, galiu ideti grafikeli labai jau keistas
QUOTE(Akva17 @ 2011 07 07, 23:33)
Na jei nesupyks nieks, galiu ideti grafikeli labai jau keistas
Keistokas Truputį primena mano "kreivuosius" po gimdymo. Linkiu greičiau sulaukti arba O, arba mm.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 07 08, 11:01)
Keistokas Truputį primena mano "kreivuosius" po gimdymo. Linkiu greičiau sulaukti arba O, arba mm.
mmm jau sulaukiau tai kazkaip ramiau idomu ar kitas ciklas jau bus normalus
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 07 07, 17:50)
perskaičiau straipsnį. objektyvumo mažoka. "varoma" į vienus vartus.
neskaičiau Žiogelio straipsnio - būtų įdomu.
sveikos, merginos,
tikriausiai dauguma atostogaujat - linkėjimai kuo turiningiau praleisti šį laiką.
na o mūsų šeimyna jau po atostogų, vėl į darbus kibom.
įpusėjau skaityt kippliu knyga - patinka, kad ten viskas aiškiai ir nuosekliai išdėstyta. vadovaudamasi jų pasiūlymais susidariau paprastutę "rankinę" lentelę ir labai tuo džiaugiuosi. aišku, ji nė iš tolo neprilygsta Horo pasiūlytai, bet man kol kas tokios užtenka.
įdomumas toks, kad vieni požymiai man pranašauja artėjančią ovuliaciją (labai suminkštėjęs, šiek tiek pakilęs ir tikrai atsivėręs GK [nežinau, kiek maksimaliai jis gali atsiverti, nes stebėjau tik nevaisingu periodu] bei jau trečią dieną vis gausėjančios, skaidrėjančios ir vandeningėjančios išskyros - pagal kipplius: Clear, Strechy ir jau beveik SLippery), o temperatura ne is vietos. net viena dalimi nepakilo. kaip buvo 36.0'C taip ir liko
iš karto atsiprašau merginų, įkėlusių grafikėlius - kolkas nekomentuoju, nes neturiu tam pakankamos kompetencijos.
QUOTE(Gryna @ 2011 07 09, 20:48)
įdomumas toks, kad vieni požymiai man pranašauja artėjančią ovuliaciją (labai suminkštėjęs, šiek tiek pakilęs ir tikrai atsivėręs GK [nežinau, kiek maksimaliai jis gali atsiverti, nes stebėjau tik nevaisingu periodu] bei jau trečią dieną vis gausėjančios, skaidrėjančios ir vandeningėjančios išskyros - pagal kipplius: Clear, Strechy ir jau beveik SLippery), o temperatura ne is vietos. net viena dalimi nepakilo. kaip buvo 36.0'C taip ir liko
O dėl ko stebiesi? Taigi būtent taip ir turi būti - BT dažniausiai pakyla po gleivių ir GK piko, t.y. kai požymiai tampa mažiau vaisingo ar nevaisingo tipo, o dabar, kai O matyt tik artėja, ji dargi ir pakristi gali (planuojančios nėštumą poros kaip tik tą pakritimą stengiasi "pagauti"). Džiaugtis reikėtų, kad BT laikosi žema - bus aiškesnis skirtumas tarp fazių, nereikės spręsti rebusų, kurią gi dieną laikyti pirmąja BT pakilimo diena (toks tikslumas ypač svarbus vėliau norint taikyti Doering'o taisyklę).
Papildyta:
QUOTE(Gryna @ 2011 07 09, 20:48)
perskaičiau straipsnį. objektyvumo mažoka. "varoma" į vienus vartus.
Kad gal ir skaitei - Dvylika medaus mėnesių
Gal aš kiek ir perskambiai išsireiškiau - nemažai laiko visgi jau nuo to gražaus straipsnio apie NŠP praėję, nereikia norėti perdaug... Tik nesusilaikiau pamačiusi reklamą SM. Kodėl ano straipsnio čia niekas nematė reikalo įkelti? Sutinku, klausimas kvailas - niekam gi tai nėra pelninga... Aš tik vis pamąstau - kiek tie eiliniai gydytojai, kone galvą guldantys dėl kontraceptikų "tobulumo", patys tiki tuo, ką daro...
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 07 09, 20:12)
* O dėl ko stebiesi? Taigi būtent taip ir turi būti - BT dažniausiai pakyla po gleivių ir GK piko, t.y. kai požymiai tampa mažiau vaisingo ar nevaisingo tipo, o dabar, kai O matyt tik artėja, ji dargi ir pakristi gali (planuojančios nėštumą poros kaip tik tą pakritimą stengiasi "pagauti").
** Kad gal ir skaitei - Dvylika medaus mėnesių
** Kad gal ir skaitei - Dvylika medaus mėnesių
_Smalsute_, dėkoju už paaiškinimą
* Atrodo, nemažai skaitau, bet panašu, kad pas mane informacija ne į tuos "stalčiukus" dėliojasi. Kažkaip nesugebu susisisteminti apdorotos medžiagos Peržvelgiau savo ikinėštuminius grafikus - tai lyg ir matosi laipsniškas BT kilimas. Žinoma, tuo metu išskyroms skyriau minimalų dėmesį, o GK apskritai jokio, užtat ir painiava šiokia tokia.
** Skaičiau, tik galų nesuvedžiau. Šokiui su gandrais vis tiek objektyvumo trūksta. Juk kalbama šeimos planavimo ir seksualinės sveikatos asociacijos vardu. Man asmeniškai hormoninės kontracepcijos brukimas ir šalutinių poveikių ignoravimas visiškai nesisieja nei su šeima, nei su sveikata. Lieka tik mechaninis planavimas ir seksas. Ponia Esmeralda turėtų pakeisti savo vadovaujamos asociacijos pavadinimą...