Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VII)

QUOTE(werde @ 2011 06 18, 12:18)
Ko taip nutilot? smile.gif

Simuonele, labai atsargiai su LAM, kaip matai, daug kam, net ir pilnai maitinant, vaisingumas atsistato gana greitai. Galima būtų galvoti, kad bus panašiai, kaip ir su pirmuoju, bet garantijos nėra. Aš patarčiau stebėti gleives, net jei ir neturi tame patirties. Aš taip pat pirmą kartą gleives pradėjau stebėti po gimdymo ir sėkmingai pagavau vaisingas, nes labai aiškiai buvo ilgą laiką vienodos ir staiga pasikeitė. Pirmajame puslapyje yra daug info, būtinai persiskaityk ir klausk, jei kas neišku smile.gif

dekui.. badysim, kai nustos teplioti, nes vis dar siek tiek gimda tebesivalo is po gimdymo rolleyes.gif
perskaiciau labai gerai pateikta informacija turbut pas Horo bloge. teorija lyg ir supratau, dabar tik reiktu ja pritaikyti praktiskai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2011 06 18, 13:18)
Ko taip nutilot? smile.gif

Simuonele, labai atsargiai su LAM, kaip matai, daug kam, net ir pilnai maitinant, vaisingumas atsistato gana greitai. Galima būtų galvoti, kad bus panašiai, kaip ir su pirmuoju, bet garantijos nėra. Aš patarčiau stebėti gleives, net jei ir neturi tame patirties. Aš taip pat pirmą kartą gleives pradėjau stebėti po gimdymo ir sėkmingai pagavau vaisingas, nes labai aiškiai buvo ilgą laiką vienodos ir staiga pasikeitė. Pirmajame puslapyje yra daug info, būtinai persiskaityk ir klausk, jei kas neišku smile.gif

Horo, ar pasibaigė tas tavo ciklas? Man kažkokia totali nesąmonė šitas ciklas. Negana to, kad gleivės ir temp visškai nesutapo, dabar dar antroji fazė kažkodėl labai ilgai tęsiasi. Sugadinau nt vakar, aišku, neigimas. Priedo paskutines dvi savaites kasdien ryju nuskausminamuosius (neaiškaus pobūdžio danties skausmas, kuris gali būti vistik yra nervo uždegimas), galvoju, gal tai galėjo kažkaip paveikti ciklo ilgį  g.gif

Labukas, aš po Vilniaus klubus su drauge trankiausi, tai neprisėdau prie SM biggrin.gif
werde, susirgau šią popietę mmm thumbup.gif kažkaip nors ir ramu dėl to, kad nepastosiu, bet vistiek sulaukus mmm toks geras jausmas būna biggrin.gif
Žaliaake_Raganėle, sveikinu sulaukus pirmo kraujavimo po KT 4u.gif Ir panašu, jog teisingai pažinai vaisingąsias gleives thumbup.gif
simuonele, smagu, kad patiko mano užrašai smile.gif
Atsakyti
Na, kas naujesnio? Aš vis neatsidžiaugiu savo mmm 4u.gif Anksčiau kraujuodavau 5 dienas, tada dar 2-3 tepdavo doh.gif O dabar jau kokie metai, kaip kraujuoju 1,5 paros, na ir 3 dienas tepa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O praeitas ciklas buvo vienas ilgesnių net 40 dienų. Ovuliacija įvyko 26 CD, liuteininė fazė truko 14 dienų 4u.gif
Atsakyti
Pavydziu del tokiu mmm ax.gif As tai 4 dienas kraujuojiu, o 5-ta tepa doh.gif noriu parodyt grafikeli smile.gif paprastai ciklas 28-29d, o dbr jau 26 ciklo diena, o ovuliacija atrodo, kad neivyko g.gif nieko nebesuprantu g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva17: 25 birželio 2011 - 12:48
Akva17, o Tu tvarkingai BT matuoji? Tą pačią valandą, pakankamai pamiegojus?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 06 25, 19:03)
Akva17, o Tu tvarkingai BT matuoji? Tą pačią valandą, pakankamai pamiegojus?

Na taip, tik kelias paskutines dienas matavausi miegojus po 5 valandas smile.gif tai nzn kodel cia taip si menesi yra, jei tokios gleives buvo tai turejo but ir ovuliacija manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 06 25, 19:22)
Na taip, tik kelias paskutines dienas matavausi miegojus po 5 valandas smile.gif tai nzn kodel cia taip si menesi yra, jei tokios gleives buvo tai turejo but ir ovuliacija manau  g.gif

Manau, kad turėtum remtis BT. Man šį ciklą irgi atrodė, kad va, gleivės tokios aiškios, viskas thumbup.gif o BT kilo po 6 dienų lotuliukas.gif ir mėnesinės prasidėjo 14 dienų po BT kilimo taigi blush2.gif man truputį, nes vis dėlto 7 metai draugystės su vaisingumo pažinimu ir va ko pasitaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 06 25, 19:22)
jei tokios gleives buvo tai turejo but ir ovuliacija manau  g.gif

Nebūtinai - jei jau ciklas nestandartinis (o taip retsykiais gali pasitaikyti ir visiškai sveikai moteriai), tai visai įmanomi keli gleivių "takeliai" (nežinau kaip tiksliau versti tą žodį "patch" blush2.gif - gleivių "vaisingėjimo" etapai, iš kurių tik paskutiniojo pabaigoje įvyksta O arba net ir visai neįvyksta). Kita vertus, 22 - 25 CD (neaišku kaip su 24 CD) galbūt priešovuliacinis BT pakritimas, o šiandien jau kaip tik prasidėjęs kilimas (dar gi tik antra diena po gleivių piko, tai tiek "vėluoti" BT visai normalu).
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 06 25, 19:58)
Manau, kad turėtum remtis BT. Man šį ciklą irgi atrodė, kad va, gleivės tokios aiškios, viskas  thumbup.gif  o BT kilo po 6 dienų lotuliukas.gif ir mėnesinės prasidėjo 14 dienų po BT kilimo taigi  blush2.gif man truputį, nes vis dėlto 7 metai draugystės su vaisingumo pažinimu ir va ko pasitaiko 4u.gif

Na visiems visko pasitaiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 06 25, 20:27)
Nebūtinai - jei jau ciklas nestandartinis (o taip retsykiais gali pasitaikyti ir visiškai sveikai moteriai), tai visai įmanomi keli gleivių "takeliai" (nežinau kaip tiksliau versti tą žodį "patch" blush2.gif - gleivių "vaisingėjimo" etapai, iš kurių tik paskutiniojo pabaigoje įvyksta O arba net ir visai neįvyksta). Kita vertus, 22 - 25 CD (neaišku kaip su 24 CD) galbūt priešovuliacinis BT pakritimas, o šiandien jau kaip tik prasidėjęs kilimas (dar gi tik antra diena po gleivių piko, tai tiek "vėluoti" BT visai normalu).

Na tai belieka matuoti BT smile.gif pradejau galvot, kad po kt cia taip gal, bet kad pries 4 men meciau g.gif
Atsakyti
Iš tiesų, tai 4 mėn po KT metimo dar labai nedaug, visko gali pasitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 06 25, 22:15)
Iš tiesų, tai 4 mėn po KT metimo dar labai nedaug, visko gali pasitaikyti.

Geriau pusmeti tik, bet vis tiek vis tikejausi, kad gali pasidaryt nereguliarus ciklai ax.gif
Atsakyti
Na ka snd ir vel nukrito BT, trbt nesulauksiu pakilimo, o sulauksiu mmm greitu laiku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva17: 26 birželio 2011 - 11:07