Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VII)

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 06 03, 18:15)
Tobulą lentelę, jei tik negaila, verta įkelti į internetą ir taip papildyti naudingas nuorodas (pvz. su šia programa išlieka itin gera paveikslėlio kokybė) arba, jei failas "nepaveikslėlinis", sukurti nuorodą atsisiuntimui. 4u.gif

Gal per daug pasigyriau, bet įdėsiu būtinai blush2.gif Pas mane wordas, ne paveiksliukas 4u.gif Kaip jį įdėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 04 birželio 2011 - 12:39
QUOTE(Gintarė.. @ 2011 06 02, 21:49)
Ir dar toks klausimėlis labai intymus. Kažkada lyg buvo aptarta, bet nelabai pamenu..  blush2.gif  Ar susijaudinus/akto metu gleivių tipas priklauso nuo ciklo dalies, ar visada būna panašiai..?

Aptarinėta šiek tiek buvo, bet kažkokių konkrečių apibendrinimų - nelabai. Kalba čia apie didžiąsias makšties prieangio (Bartolinio) liaukas. Tai galima sakyti atskiras organas, tiek anatomiškai, tiek iš dalies ir funkciškai - vyriškosios Kuperio liaukos atitikmuo. Kita vertus, moteriškieji hormonai juk veikia ne tik GK gleives sekretuojančias ląsteles, bet ir makšties, net ir seilių liaukas (kuo pagrįstas seilių arborizacijos metodas), tad mažai tikėtina, kad Bartolinio liaukų ląstelėms jie neturėtų visiškai jokios įtakos. Klausimas tik kiek didelė ta įtaka. Iš literatūros, skirtos vaisingumo pažinimui, aišku tik tiek, kad lytinis susijaudinimas priskirtinas prie didesnių ar mažesnių, bet visgi trukdžių vertinti GK gleives.
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2011 06 04, 13:32)
Gal per daug pasigyriau, bet įdėsiu būtinai blush2.gif Pas mane wordas, ne paveiksliukas 4u.gif Kaip jį įdėti?

Parašiau AŽ. 4u.gif
Atsakyti
Mano lentele
Tikiuosi įsikels sėkmingai, tiesa, nežinau kaip ką atidarys su senu offisu, nes failas docx.
Ir dar, moterys, kurios naudojat pilną NŠP labai nepykit dėl pačios paskutinės lentelės 4u.gif Tiesiog ją dariau savo reikmėms, jūs galit tiesiog ją ištrinti. Ir dėl to NLA, nepagalvokit, kad įtraukdama jį į lentelę rekomenduoju taikyti NLA. Tiesiog mums su vyru būna, kad pasitaiko blush2.gif
Atsakyti
help merginos, 4u.gif 4u.gif ar yra atskira tema maitinancioms ir nesergancioms dar menesinemis? ar diskutuojat cia bendrai? mano vaikiui 8men, ir dar nera menesiniu, kaip taikot ar taikydavot tuomet nsp??
ar cia jau rimtos literaturos prireiks? nes pastot juk galima net neivykus pirmoms menesinems, vot tep.

p.s. kai vyresniam buvo 2metai 6men, atisrado man menesine.s tik tuomet!! labai jis zindo pas mane, stirpi laktacija...bet kaip su siuo vaikiu bus ir mano organizmu, kas ten zino...rizikuot nesinori... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 06 05, 00:07)
help merginos, 4u.gif  4u.gif  ar yra atskira tema maitinancioms ir nesergancioms dar menesinemis? ar diskutuojat cia bendrai? mano vaikiui 8men, ir dar nera menesiniu, kaip taikot ar taikydavot tuomet nsp??
ar cia jau rimtos literaturos prireiks? nes pastot juk galima net neivykus pirmoms menesinems, vot tep.

p.s. kai vyresniam buvo 2metai 6men, atisrado man menesine.s tik tuomet!! labai jis zindo pas mane, stirpi laktacija...bet kaip su siuo vaikiu bus ir mano organizmu, kas ten zino...rizikuot nesinori...  g.gif  g.gif  g.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Atskiros temos maitinančioms nėra, mes čia visos kartu telpam 4u.gif Manyčiau, kad jei skaitote angliškai pati puikiausia literatūra šia tema būtų Kippley manualas. Nuoroda pirmame temos puslapyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 06 04, 23:31)
Mano lentele
Tikiuosi įsikels sėkmingai, tiesa, nežinau kaip ką atidarys su senu offisu, nes failas docx.

Man tai ją labai keistai atidaro unsure.gif - ar toks ir buvo sumanymas, kad nuo 42 CD - tiesiog sekančioje eilutėje (tada nebėra kaip brėžti grafiko - nebent ant viršaus unsure.gif )? g.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2011 06 05, 00:07)
help merginos, 4u.gif  4u.gif  ar yra atskira tema maitinancioms ir nesergancioms dar menesinemis? ar diskutuojat cia bendrai? mano vaikiui 8men, ir dar nera menesiniu, kaip taikot ar taikydavot tuomet nsp??

Pažiūrėk įvadinėje šios temos žinutėje - "NŠP netipinėse situacijose": "Bendrieji principai" ir "Po gimdymo". 4u.gif Manau jau geriau paskaityti tokią literatūrą, nei vadovautis kažkieno nevisai tiksliu atpasakojimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 05 birželio 2011 - 08:22
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 06 05, 09:20)
Man tai ją labai keistai atidaro unsure.gif - ar toks ir buvo sumanymas, kad nuo 42 CD - tiesiog sekančioje eilutėje (tada nebėra kaip brėžti grafiko - nebent ant viršaus unsure.gif )? g.gif

Smalsute, idėja tokia, kad taškelį turėtum dėti ant skaičiuko, mačiau labai daug tokių lentelių anglų kalba ir pagalvojau, jog patogu nereikia nieko ieškot, nesuklysi, t.y. brėžti ant viršaus reikia. Atsispausdinus, labai švelnia pilka spalva matosi tos temperatūrų vertės ir netrukdo grafiko brėžimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 06 04, 23:31)
Mano lentele

Įkeliu pdf versiją, nes bent jau man tas dokumentas buvo išsikraipęs.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 06 05, 17:07)
Smalsute, idėja tokia, kad taškelį turėtum dėti ant skaičiuko, mačiau labai daug tokių lentelių anglų kalba ir pagalvojau, jog patogu nereikia nieko ieškot, nesuklysi, t.y. brėžti ant viršaus reikia. Atsispausdinus, labai švelnia pilka spalva matosi tos temperatūrų vertės ir netrukdo grafiko brėžimui 4u.gif

Šitą tai supratau, bet man irgi viskas buvo išsikraipę; pdf versija - kitas reikalas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2011 06 05, 18:05)
Įkeliu pdf versiją, nes bent jau man tas dokumentas buvo išsikraipęs.

clap.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 06 05, 18:10)
Šitą tai supratau, bet man irgi viskas buvo išsikraipę; pdf versija - kitas reikalas. smile.gif

thumbup.gif
O kaip pati lentelė, ar patinka? 4u.gif
Man šiandien 27CD yra pakilimas, bet ar tikrai tai ovuliacinis abejoju unsure.gif Kažkaip paskutiniu metu išsiderino viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 06 05, 22:45)

O kaip pati lentelė, ar patinka? 4u.gif

Gera lentelė 4u.gif , graži ir tikiu, kad Tau pačiai ideali (galbūt ir daugiau kam pasirodys priimtiniausia). Tik nemanau, jog apskritai įmanomas koks nors universalus tobulas variantas, nes konkrečiai moteriai vis tiek jame arba ko nors pritrūks, arba liks niekada nepildomų skilčių. Aš dėl savęs būčiau dariusi kiek kitaip, bet gal nedetalizuosiu, nes atrodys kaip kritika, o tikrai nemanau, jog Tavo lentelė kažkuo prasta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 06 06, 12:45)
Aš dėl savęs būčiau dariusi kiek kitaip, bet gal nedetalizuosiu

O gal galėtumėte detalizuoti? Manau visos esame protingos moterys/merginos ir suprantame, kad visų poreikiai skirtingi ax.gif

Klausiu, nes vis ruošiuosi pasirašyti sau programėlę, kur galėčiau duomenis suvedinėti. (Na nemėgstu aš popieriaus... O fertilityfriend man nepatogus ir renka per mažai duomenų.) Tačiau norisi iškart rašyti tokią, kad būtų visi reikalingi bruožai, nes paskui keisti ir pildyti bus sunkiau - reikės daryti papildomą suderinimą su senais duomenimis.
Atsakyti