Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VII)

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 05 30, 16:03)
Neturiu išsirinkusi "perliukų", bet kai werde pasidalino šia nuoroda, gan rimtai su ta rašliava pažindinaus - feministinė ideologija šviečiasi kiaurai ir ne kažkur tarp kitko, o nuo pat pirmųjų nuorodų. Beje ir šioje temoje kažkas iš praeivių klausė apie makšties skėtiklius ir veidrodžius - juokas juokais, bet kažkam kažkokiu būdu tokie marazmai matyt siejasi ir su NŠP.

Na keista, nes aš to neįžvelgiau blush2.gif Bet gal todėl, kad skaičiau tik kelias diskusijas. Na, bet kiekvienas gali turėti savo nuomonę, aišku tai ne visai į temą, bet, kad ir gimdymas namie: vienoms labai priimtina, o kitoms atrodo didžiausia nesąmonė. Tas pats ir su NŠP, ne visiems yra priimtinas. Tarkim viena mano draugė, taip pažiūrėjo blink.gif , kai pasakiau kaip stengiamė išlaikyti tokį vaikučių skaičių, koks jis yra, vaisingumo pažinimo pagalba. Man tai sunkiai suprantama, bet jei šlykštu atrodo tikrinti gleives, gimdos kaklelį ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 30 gegužės 2011 - 16:00
QUOTE(Horo @ 2011 05 30, 16:57)
Na keista, nes aš to neįžvelgiau blush2.gif Bet gal todėl, kad skaičiau tik kelias diskusijas.

Diskusijas? unsure.gif Aš tai kalbėjau apie Resources.
Atsakyti
pradžioje buvau parašiusi komentarą į _Smalsutės_ post'ą ir tik paskui supratau, kas iš tiesų norėta pasakyti doh.gif

QUOTE(indrusep @ 2011 05 29, 22:12)
http://www.pincetas....y...eti&id=4127
Diva Jakuboniene
Ji kartu dirba ir kaip homeopate

ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gryna: 30 gegužės 2011 - 18:04
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 05 30, 17:05)
Diskusijas? unsure.gif Aš tai kalbėjau apie Resources.

Niekaip nesupratau, ką ten blogo įžvelgei, kol nepriėjau Woman Health in woman's hands na čia tai jau... nežinau, keisčiau viskas nei keista blink.gif Viską perskaitei? Jos ten draugių ratelyje darosi mikroabortus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 30 gegužės 2011 - 22:18
QUOTE(Horo @ 2011 05 30, 23:01)
kol nepriėjau Woman Health in woman's hands na čia tai jau... nežinau, keisčiau viskas nei keista blink.gif

blink.gif na prastai man su anglų k. bet iš to, ką supratau, silpna paliko.

o mano fronte nieko aiškaus, skystos gleivės išnyko, dabar tik kreminės, kiek spėju BT pamatuoti, tai nepanašu, kad O būtų įvykus, nežinia, kiek ir ko laukti g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Keliu temą smile.gif
Rodau savo grafikėlį (nesibaigęs dar).
http://imageshack.us...raphmodule.jpg/

13-14 dienom buvo nemiegota visai (sesija..), 15 dienos temperatūra matuota beveik dviem valandom vėliau... Panašu, kad ovuliacija vistik jau įvyko, 18 CD vakare maudė šoną (bet šituo požymiu labai nepasitikėčiau, retai kada pajuntu..), bet užtat atsirado krūtų nemalonus jautrumas, kuris būna tik po ovuliacijos... Įdomu, ką galėtumėte pakomentuoti, kada vistik pirmasis pakilimas...? Jei ne 12 CD, nesukčiau per daug galvos, bet įprastai tik ciklo pačioj pradžioj būna tokios temperatūros, prieš O paprastai žemesnės, apie 36.2-36.3 .. Tiesiog neradau priežasties, ko ji taip šoktelėjo smile.gif Bendrai man panašu, kad turėjo būti anksčiau O, bet dėl bemiegių naktų nusikėlė.. Nes ir gleivių buvo jau debesuotų, ir GK tai minkštas, tai kietas, bet išsilaikė per tas dienas gan aukštai.. Dabar aiškiai užsivėręs ir kietas.
Ne itin rišliai prirašiau.. blush2.gif Manau, reiktų palaukt dar kokių 2-3 temperatūrų, ir jei aiškiai poovuliacinės, džiaugtis vėlyvąja faze.. Kaip sakot? smile.gif

Ir dar toks klausimėlis labai intymus. Kažkada lyg buvo aptarta, bet nelabai pamenu.. blush2.gif Ar susijaudinus/akto metu gleivių tipas priklauso nuo ciklo dalies, ar visada būna panašiai..?
Atsakyti
Na būtų labai gerai, jei 13-15cd būtų be trikdžių užfiksuota, o iš to, kas yra, aš manau, pirmoji pakilimo diena yra 19. Gali palaukt dar 2 aukštų temp dėl tikrumo, bet, man rodos, jei ryt bus aukšta, galima laikyt ovuliacija ivykusia smile.gif

Man šešta diena kaip nevaisingos gleivės, o temp visiškai nepakilus. Pradedu galvot, ar tik nebus čia tas netradicinis ciklas be ovuliacijos. Temp užstrigus ties 36,5, kas man yra žema temp net priešovuliaciniu laikotarpiu. Kažin gali gyvsidabrinis termometras užstrigti?
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2011 06 02, 22:30)

Ačiū smile.gif
Iš paminėtų požymių, gali būti, jog beovuliacinis.. Kai mano toks buvo, taip pat temperatūros neįprastai žemos... O dėl gyvsidabrio, kažkada merginos lyg buvo aptarusios, kad ne... Pabandyt galima lengvai pakaitint smile.gif bet atsargiai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2011 06 02, 22:30)
Na būtų labai gerai, jei 13-15cd būtų be trikdžių užfiksuota, o iš to, kas yra, aš manau, pirmoji pakilimo diena yra 19. Gali palaukt dar 2 aukštų temp dėl tikrumo, bet, man rodos, jei ryt bus aukšta, galima laikyt ovuliacija ivykusia smile.gif

Man šešta diena kaip nevaisingos gleivės, o temp visiškai nepakilus. Pradedu galvot, ar tik nebus čia tas netradicinis ciklas be ovuliacijos. Temp užstrigus ties 36,5, kas man yra žema temp net priešovuliaciniu laikotarpiu. Kažin gali gyvsidabrinis termometras užstrigti?

Werde, man lygiai lygiai tas pats!!! Net ir BT tokia pati 4u.gif
Atsakyti
Tai ar buvote kas nors vakar konferencijoje? mirksiukas.gif

Skubu pasidalinti viena džiugia naujiena - labai netrukus turi pasirodyti štai toks bandrasis aukštųjų mokyklų vadovėlis (atsiprašau už nekokybišką nuotrauką, bet pavardės gal įskaitomos):

user posted image

Laidžia VDU leidykla, tai turbūt pirmiausiai pasirodys knygynuose "Humanitas" mastau.gif Jau kuri pirma pamatysite pirkti - netylėkite. 4u.gif
Atsakyti
O aš šiandien susikūriau tobulą lentelę BT matavimui, gleivėms ir pan. wub.gif wub.gif wub.gif Nes man per mažai kartais 40CD būna unsure.gif tai jei kieno irgi labai ilgi ciklai, galite parašyti emailą į AŽ pasidalinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 06 03, 17:17)
O aš šiandien susikūriau tobulą lentelę BT matavimui, gleivėms ir pan.  wub.gif  wub.gif  wub.gif Nes man per mažai kartais 40CD būna unsure.gif tai jei kieno irgi labai ilgi ciklai, galite parašyti emailą į AŽ pasidalinsiu 4u.gif

Tobulą lentelę, jei tik negaila, verta įkelti į internetą ir taip papildyti naudingas nuorodas (pvz. su šia programa išlieka itin gera paveikslėlio kokybė) arba, jei failas "nepaveikslėlinis", sukurti nuorodą atsisiuntimui. 4u.gif
Atsakyti