Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VII)

QUOTE(Akva17 @ 2011 03 12, 11:04)
Labas  4u.gif  as cia naujoke smile.gif pradejau matuotis temperatura, bet tik nuo 4 ciklo dienos ar nieko tokio?  blush2.gif ar jau bus sunku kazka pastebeti?  g.gif

Viskas gerai, matuok toliau 4u.gif

Savo ruožtu ir aš turiu klausimą smile.gif dėl nuolatinės alergijos man paskyrė purškalą į nosį, vadinas "Fluticasone furoate", priklauso kostikosteroidams... Nenutuokiu, ką tai reiškia, bet įtariu, kad gali paveikti gleives ir jų stebėjimas nebus toks objektyvus...?
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2011 03 12, 12:30)
Sveiki smile.gif
Jei jūsų ciklai nėra labai trumpi, tai nieko tokio. Mano ciklai ne patys ilgiausi (25-27), matuoju nuo 5CD ir visada užtenka 6 temperatūros reikšmių iki pakilimo smile.gif

Tai, kad as meciau kt, ir db va prasidejo pirmas ciklas po ju smile.gif tai nzn kaip cia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 03 12, 11:50)
Tai, kad as meciau kt, ir db va prasidejo pirmas ciklas po ju smile.gif tai nzn kaip cia bus  g.gif

Na čia nėra svarbiausias dalykas tie ciklų ilgiai, vistiek labiausiai reikia pasiklauti esamais simptomais, o ne buvusiais vidurkiais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2011 03 12, 13:34)
Na čia nėra svarbiausias dalykas tie ciklų ilgiai, vistiek labiausiai reikia pasiklauti esamais simptomais, o ne buvusiais vidurkiais wink.gif

Niu tikiuosi pasidarys aiskiau viskas po sito ciklo smile.gif dar norejau pasiteirauti, ka reiskia gleiviu pikas? g.gif tada buna vaisingos dienos ar as cia jau susipainiojau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva17: 12 kovo 2011 - 12:51
QUOTE(Jazza @ 2011 03 12, 09:05)
<...> Ar man vaidenasi, ar kovo pabaigoje bus įvedamas vasaros laikas?  <...>

Tu teisi, paskutinį kovo savaitgalį bus laikrodžių persukimas. Persukant viena valanda pirmyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 12 kovo 2011 - 13:15
QUOTE(Akva17 @ 2011 03 12, 13:50)
Niu tikiuosi pasidarys aiskiau viskas po sito ciklo smile.gif dar norejau pasiteirauti, ka reiskia gleiviu pikas?  g.gif  tada buna vaisingos dienos ar as cia jau susipainiojau  blush2.gif

Gleivių pikas - paskutinė vaisingų gleivių diena. Gleivių nebūtinai turi būti daugiausia, tiesiog tai paskutinė diena, kada jas matai smile.gif
Atsakyti
Koks išsamus temos pristatymas! Ačiū, Smalsute 4u.gif

Man šiandien prasidėjo jau 18-tas stebimas ciklas. Registruojuosi naujoje temoje smile.gif

QUOTE(Akva17 @ 2011 03 12, 12:50)
Niu tikiuosi pasidarys aiskiau viskas po sito ciklo smile.gif dar norejau pasiteirauti, ka reiskia gleiviu pikas?  g.gif  tada buna vaisingos dienos ar as cia jau susipainiojau  blush2.gif

Po KT ciklai gali būti nereguliarūs, gali pasitaikyti anovuliacinių, nenustebk ir nenuleisk rankų. O su gleivių piku man būna labai aišku - kelias dienas matau gleives, visiškai kaip žalio kiaušinio baltymas, o vieną rytą staiga jos pavirsta virto kiaušinio baltymu. Vadinais toji paskutinė "žalio kiaušinio baltymo" gleivių diena ir buvo pikas.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2011 03 13, 01:16)
Koks išsamus temos pristatymas! Ačiū, Smalsute  4u.gif

Man šiandien prasidėjo jau 18-tas stebimas ciklas. Registruojuosi naujoje temoje smile.gif
Po KT ciklai gali būti nereguliarūs, gali pasitaikyti anovuliacinių, nenustebk ir nenuleisk rankų. O su gleivių piku man būna labai aišku - kelias dienas matau gleives, visiškai kaip žalio kiaušinio baltymas, o vieną rytą staiga jos pavirsta virto kiaušinio baltymu. Vadinais toji paskutinė "žalio kiaušinio baltymo" gleivių diena ir buvo pikas.

Aciu uz paaiskinima, dabar aiskiau jau smile.gif o galesiu nesisaugodama smileysex.gif po ovuliacijos? ar dar mano atveju per anxti taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 03 13, 13:36)
Aciu uz paaiskinima, dabar aiskiau jau smile.gif o galesiu nesisaugodama smileysex.gif  po ovuliacijos? ar dar mano atveju per anxti taip? smile.gif

Pasiskaityk čia:
Nuoroda

Iš savo partirties taip pat po KT galiu pasakyt, kad ciklai tikrai gali būti labai įvairūs, kiekvienai skirtingai, gali ir nebūt ovuliacijos, gali jos laukti labai ilgai... Aš patarčiau kelis mėnesius (3-4) susilaikyti ar saugotis papildomomis priemonėmis, kaip priimtiniau. Žinoma, tuo metu stebėt save, tiek temperatūrą, tiek gleives, tiek gimdos kaklelį, kuo daugiau išmoksi per tą laiką, tuo bus geriau. Po to, jei matysi, kad viskas tvarkoj, ciklai aiškūs, ovuliaciją užfiksuoji tiksliai, bus galima pradėti naudotis vėlyvąja nevaisinga faze (t.y. po ovuliacijos). Bent aš patarčiau dar palaukti, kas ten žino, kas organizme dedas po KT... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė.. @ 2011 03 13, 15:34)
Pasiskaityk čia:
Nuoroda

Iš savo partirties taip pat po KT galiu pasakyt, kad ciklai tikrai gali būti labai įvairūs, kiekvienai skirtingai, gali ir nebūt ovuliacijos, gali jos laukti labai ilgai... Aš patarčiau kelis mėnesius (3-4) susilaikyti ar saugotis papildomomis priemonėmis, kaip priimtiniau. Žinoma, tuo metu stebėt save, tiek temperatūrą, tiek gleives, tiek gimdos kaklelį, kuo daugiau išmoksi per tą laiką, tuo bus geriau. Po to, jei matysi, kad viskas tvarkoj, ciklai aiškūs, ovuliaciją užfiksuoji tiksliai, bus galima pradėti naudotis vėlyvąja nevaisinga faze (t.y. po ovuliacijos). Bent aš patarčiau dar palaukti, kas ten žino, kas organizme dedas po KT... smile.gif

Labai aciu uz patarimus 4u.gif bandysiu stebet save, kai jau bus viskas aiskiau tada galesiu tai naudot kaip apsisaugojimo buda smile.gif nes dabar tiesa sakant nezinau ir ko tiketis po kt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2011 03 11, 19:58)
Sveikos, gal dar pamenat tokį gyvūnėlį surikatą  biggrin.gif

Žinoma pamenam mirksiukas.gif ir laukiam sugrįžtant. 4u.gif Tikrai labai greitai bėga tas laikas - tuoj ir savo mažuliuką (mažuliukę?) supsi ant rankų. wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,man bus šis antras ciklas kai matuosiu BT.Pirmąjį ciklą matavau iki 14 CD tai buvo pirmasis rytas kai pakilo temperatūra,sekantį rytą nebematavau nes susirgau gripu,bet mano manymu tai ir buvo ovuliaija nes 10CD buvo ovuliaciniai skausmai,pasirodė skaidrios gleivės.Bet kas keisčiausia 20CD vėl pasirodė itin skaidrios ir gausios gleivės kurios buvo 2 dienas.Argi gali būti antroji ovuliacija tokiu dideliu skirtumu?Anksčiau man irgi esą buvę tokių fokusų kai atrodo per tą ciklą 2 ar net 3 gleivių protrūkiai.Aš ir ginekologei esu sakiusi kad dažnos gleivės sakiau gal koks uždegimas,ėmė tepinėlį bet nieko nerado.Gaila kad nematavau viso ciklo temperatūrą būčiau mačiusi kas ir kaip.Įdomu,gal man ne vienai yra taip pasitaikę.Na žiūrėsiu kaip bus man su šiuo ciklu g.gif
Atsakyti