QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 05 14, 11:22)
Atsiprašymą priimu, bet savo ruožtu norėčiau pasakyti, kad yra labai nemažas skirtumas, kai nepaglosto konstruktyviai išdėstyti argumentai, ir kai žeidžia pagiežinga panieka gyvenimo būdui, apie kurio praktines subtilybes pasisakančioji vargu ar ką teišmano. Aš tai priimu kaip gynybą puolimu, tik keista tokios reakcijos sulaukti iš žmogaus, ramaus ir laimingo savo pasirinkime.
Bet man lygiai taip atrodo, kad Tu mane tiesiog puoli ir Tavo argumentai man neatrodo konstruktyviai išdėstyti, tiesiog iš visų Tavo postų atrodo, kad Tu nuolat iš manęs sieki pasityčioti, norėdama pasijusti viršesne. O aš taip pat gyvas žmogus, su jausmais, o ne beveidis nick'as
Man atrodo, kad yra dvi grupės moterų, kurios naudoja NŠP: tokios, kaip Tu, todėl, kad yra tikinčios ir NŠP atitinka jų pasaulėžiūrą. Ir tokios kaip aš, kurioms reikia tiesiog kontracepcinės priemonės: nekenkiančios sveikatai, patogios, kuo mažiau varžančios ir efektyvios
Nežinau kodėl Tu rašai šioje temoje, bet aš rašau todėl, kad yra labai daug moterų, kurioms vaisingumo pažinimas aktualus dėl tų pačių priežasčių kaip man, jeigu nebūtų nemalonumų, neigiamo poveikio sveikatai, jos vartotų KT ar pasirinktų kitas priemones. Man toks NŠP tiesiog atrodo gera alternatyva KT: nereikia švaistyti pinigų prezervatyvams ir juos be to ne ypač patogu naudoti ir jei tai reikėtų daryti viso ciklo metu, gali būti kad rinkčiausi dar mažiau patikimą alternatyvą NLA, nereikia bijoti, kad patirsi neigiamų padarinių, kuriuos sukelia dirbtiniai hormonai, o jei ir pastotum, bent jau vaikeliui nieko bloga ir galėtum ramia širdim jo laukti žinodama, kad jam būti sveikam tokia pat tikimybė, kaip planuotam vaikiukui. Be to, jei aš būdama paauglė (man buvo 13-ika
) sugebėjau išmokti net negaliu sakyti, kad Bilingso metodo (nes tiesą sakant niekada nesu aklai laikiusis jokių taisyklių), o verčiau pagal gleives atskirti vaisingas dienas , o vėliau pradėjus lytinį gyvenimą, taip pat būdama labai jaunutė sėkmingai naudotis štai tokiu metodu, kokiu naudojuosi dabar, plius dar tada nesekiau gimdos kaklelio padėties, manau kiekviena moteris gali išsisukti nuo KT ir be jų sėkmingai bei patogiai planuoti savo gyvenimą. Todėl, man ir atrodo įžeidūs Tavo bandymai mane "paprotinti" (lygiai taip Tu įsižeidei, kai netyčia ne taip pacitavau būdama pavargus ir "pasiūliau" Tau pasiskaityti mano blogą) nes reikalų su vaisingumo pažinimu turiu apie dešimtmetį, gyvenant lytinį gyvenimą - septynerius metus ir metodas niekada manęs nėra nuvylęs
Tai kodėl aš turėčiau nepasitikėti savim ir savo kūnu? Aš visai rami: žinau, kad jei ovuliacija įvyks neplanuotai greitai aš ją atpažinsiu ir laiku imsiuosi priemonių, kad išvengčiau neplanuoto
nes taip per visus tuos 7-erius metus yra man buvę panašių situacijų ir ne kartą
tai tas pats, kaip įgudus vairuoti, žinoti ir būti ramiai, kad saugiai pasieksi kelionės tikslą, kelyje kaip ir gyvenime pasitaiko visko, bet negi reikėtų gyventi baimėje? Todėl mane ir erzina Tavo kabinėjimaisi. Jaučiusi taip, lyg įkyri kaimynė, beeinant link automobilio stovinčio prie namo, per visą kiemą klykautų, kad nesugebėsiu išvažiuoti iš kiemo, o išvažiavus pareikštų, kad tai buvo laimingas sutapimas
Papildyta:
Man irgi labai graži buvo
Žiogelio mintis.
Werde, man kažkodėl preišingai atrodo, kad skyrybos nelengva, nes reikia daug drąsos užbaigti santykius, kurie slegia, nes kiek daug moterų gyvena nelaimingos bijodamos keisti savo gyvenimus, bijodamos būti pasmerktos ir t.t. Bet lygiai taip nelengva kūrenti šeimos židinį ir manau, nėra blogai ieškoti pagalbos iš šalies
bent jau kai man pradeda atrodyti, kad man neįmanoma susitarti su savo vyru, nueinu pasitarti su savo tėčiu, tai arba gaunu protingą patarimą, arba jis pakalba su mano vyru ir problemos būna išsprendžiamos
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A