Mildukai, nuoširdžiausiai sveikinu Kada didžioji diena?
QUOTE(pauksteee @ 2011 05 06, 17:35)
Merginos labai prasau Jusu pagalbos. Atlieku tyrima apie NŠP ir kontracepcijos pasirinkimo /vartojimo priežastis. Gal galėtumėte azpildyti trumpa anketėlę?
######/f/priezastys-salygojancios-krikscionisku-seimu-apsisprendima-rinktis-kontrace-9xm3g9u/answers/new.fullpage
######/f/priezastys-salygojancios-krikscionisku-seimu-apsisprendima-rinktis-kontrace-9xm3g9u/answers/new.fullpage
O rezultatus ar patį darbą kur nors pamatyti bus galima?
Apklausą taip paprastai įkelti manrods draudžia forumo taisyklės - dėl to greičiausiai ir adreso nerodo (pergudrauti kaikas bando įterpdami pvz. žvaigždutes).
Milduk, sveikinimai Kaip dziugu,kad viskas gerai baigesi.
Sveikos
Grįžtu pas jus, iš karto su kvailu klausimu Kada laikoma pabaiga pogimdyminio kraujavimo, ar kaip su mmm - kai nebėr skaistaus kraujo, ar tada kai baigias tepliojimas? Kolkas dar anksti man ką stebėti, bet bandau aiškintis po truputį, o likęs tik tepliojimas, šiandien pažiūrėjau, kad su skaidriom gleivėm, užtat ir kilo toks klausimas
Milduk, sveikinu su tokia džiugia naujiena
Grįžtu pas jus, iš karto su kvailu klausimu Kada laikoma pabaiga pogimdyminio kraujavimo, ar kaip su mmm - kai nebėr skaistaus kraujo, ar tada kai baigias tepliojimas? Kolkas dar anksti man ką stebėti, bet bandau aiškintis po truputį, o likęs tik tepliojimas, šiandien pažiūrėjau, kad su skaidriom gleivėm, užtat ir kilo toks klausimas
Milduk, sveikinu su tokia džiugia naujiena
QUOTE(suri kata @ 2011 05 07, 13:41)
Sveikos
Suri kata , nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus dukrelės!
Na jei 16 d. po gimdymo belikęs tik tepliojimas, manau iki 56 d. šis klausimas jau greičiausiai bus nebeaktualus. Šiaip tai nežinau ir kaip su ta mm pabaiga - berods tik pradžia laikoma aiškus kraujavimas, o pabaigai kažkokios labai tikslios ribos nėra, bet pogimdyminiu laikotarpiu vėliau nei 56 d. net ir menką tepliojimą rekia laikyti kraujavimu.
QUOTE(Horo @ 2011 05 06, 13:42)
Mildukai, nuoširdžiausiai sveikinu Kada didžioji diena?
laukiam velyva rudeni, apie lapkricio viduri
QUOTE(suri kata @ 2011 05 07, 13:41)
Milduk[/b], sveikinu su tokia džiugia naujiena
aciu aciu
Suri kata, bet kaip greitai tavo laikas praejo, jau ziurek mergyte supuoji! Sveikinimai dideliausi
Surikata, sveikinu!!!
Va, šiandien matomai sulauksiu savo dienų, BT nukrito, (.)(.) atleido Tai matomai vėl baigsis 35 dienų ciklas, su ovuliacija, kaip man paskutiniu metu įprasta 21-22 CD Šį ciklą vaisingos gleivės tebuvo gal apie 1,5 paros tiktai, nors labai kruopščiai sekiau. Įdomu, nuo ko tai priklauso, nes kartais būna, kad jas stebiu net 6 paras. Dabar pagalvojau, kaip manot NŠP patogiau naudoti turint ilgą ar trumpą ciklą, ar jokio skirtumo? Kaip manot ciklo ilgis ar turi efektvumui kokios įtakos?
QUOTE(Horo @ 2011 05 08, 11:56)
Dabar pagalvojau, kaip manot NŠP patogiau naudoti turint ilgą ar trumpą ciklą, ar jokio skirtumo? Kaip manot ciklo ilgis ar turi efektvumui kokios įtakos?
Jei vaisingomis dienomis pora susilaiko, žinoma patogiau trumpi ciklai (na gal neskaitant itin trumpų, kai pirmosios nevaisingosios fazės iš viso nelieka ), o dėl patikimumo - turbūt kuo dažnesnės ovuliacijos, tuo panašiau į pasivaikščiojimą minų lauku (bet čia apskritai apie pastojimo galimybes, nesvarbu ar naudojamas NŠP, ar kontracepcijos metodai).
panašu, kad galiu sumušti savo ciklo ilgumo rekordą, vakar jau taip tikėjausi, kad susirgsiu (BT buvo 36,9 C), o šiandien vėl BT 37,1C, 16 DPO, 37CD. Ilgiausią esu turėjusi 40 dienų ciklą (kai nemaitinu). Bet geriau pasvarsčius, kadangi BT nematavau, tai negaliu būti visiškai tikra, kad ovuliacija įvyko būtent 21-22 CD kaip aš manau, gal truputėlį vėliau
O aš rekordus mušu į priešingą pusę - paskutinį kartą BT pakilo taip anksti, kaip yra buvę tik vienintelį kartą per visą mano NŠP naudojimo laiką, dar prieš pirmąjį nėštumą, o piko diena jau tikrai rekordiškai ankstyva. Truputį keista, nes visgi dar maitinu.