Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VII)

Mildukai, nuoširdžiausiai sveikinu 4u.gif Kada didžioji diena? wub.gif
Atsakyti
Merginos labai prasau Jusu pagalbos. Atlieku tyrima apie NŠP ir kontracepcijos pasirinkimo /vartojimo priežastis. Gal galėtumėte azpildyti trumpa anketėlę?

######/f/priezastys-salygojancios-krikscionisku-seimu-apsisprendima-rinktis-kontrace-9xm3g9u/answers/new.fullpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauksteee: 06 gegužės 2011 - 16:36
QUOTE(pauksteee @ 2011 05 06, 17:35)
Merginos labai prasau Jusu pagalbos. Atlieku tyrima apie NŠP ir kontracepcijos  pasirinkimo /vartojimo priežastis. Gal galėtumėte azpildyti trumpa anketėlę?
######/f/priezastys-salygojancios-krikscionisku-seimu-apsisprendima-rinktis-kontrace-9xm3g9u/answers/new.fullpage

O rezultatus ar patį darbą kur nors pamatyti bus galima? biggrin.gif

Apklausą taip paprastai įkelti manrods draudžia forumo taisyklės - dėl to greičiausiai ir adreso nerodo (pergudrauti kaikas bando įterpdami pvz. žvaigždutes).
Atsakyti
Milduk, sveikinimai 4u.gif wub.gif Kaip dziugu,kad viskas gerai baigesi.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Grįžtu pas jus, iš karto su kvailu klausimu blush2.gif Kada laikoma pabaiga pogimdyminio kraujavimo, ar kaip su mmm - kai nebėr skaistaus kraujo, ar tada kai baigias tepliojimas? Kolkas dar anksti man ką stebėti, bet bandau aiškintis po truputį, o likęs tik tepliojimas, šiandien pažiūrėjau, kad su skaidriom gleivėm, užtat ir kilo toks klausimas ax.gif

Milduk
, sveikinu su tokia džiugia naujiena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2011 05 07, 13:41)
Sveikos  smile.gif

Grįžtu pas jus, iš karto su kvailu klausimu  blush2.gif Kada laikoma pabaiga pogimdyminio kraujavimo, ar kaip su mmm - kai nebėr skaistaus kraujo, ar tada kai baigias tepliojimas? Kolkas dar anksti man ką stebėti, bet bandau aiškintis po truputį, o likęs tik tepliojimas, šiandien pažiūrėjau, kad su skaidriom gleivėm, užtat ir kilo toks klausimas  ax.gif

Suri kata bigsmile.gif , nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus dukrelės! 4u.gif

Na jei 16 d. po gimdymo belikęs tik tepliojimas, manau iki 56 d. šis klausimas jau greičiausiai bus nebeaktualus. Šiaip tai nežinau ir kaip su ta mm pabaiga - berods tik pradžia laikoma aiškus kraujavimas, o pabaigai kažkokios labai tikslios ribos nėra, bet pogimdyminiu laikotarpiu vėliau nei 56 d. net ir menką tepliojimą rekia laikyti kraujavimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 07 gegužės 2011 - 14:25
QUOTE(Horo @ 2011 05 06, 13:42)
Mildukai, nuoširdžiausiai sveikinu 4u.gif Kada didžioji diena? wub.gif

laukiam velyva rudeni, apie lapkricio viduri smile.gif
QUOTE(suri kata @ 2011 05 07, 13:41)
Milduk[/b], sveikinu su tokia džiugia naujiena  thumbup.gif

aciu aciu blush2.gif
Suri kata, bet kaip greitai tavo laikas praejo, jau ziurek mergyte supuoji! Sveikinimai dideliausi 4u.gif
Atsakyti
Surikata, sveikinu!!! wub.gif
Atsakyti
Va, šiandien matomai sulauksiu savo dienų, BT nukrito, (.)(.) atleido thumbup.gif Tai matomai vėl baigsis 35 dienų ciklas, su ovuliacija, kaip man paskutiniu metu įprasta 21-22 CD 4u.gif Šį ciklą vaisingos gleivės tebuvo gal apie 1,5 paros tiktai, nors labai kruopščiai sekiau. Įdomu, nuo ko tai priklauso, nes kartais būna, kad jas stebiu net 6 paras. Dabar pagalvojau, kaip manot NŠP patogiau naudoti turint ilgą ar trumpą ciklą, ar jokio skirtumo? Kaip manot ciklo ilgis ar turi efektvumui kokios įtakos?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 05 08, 11:56)
Dabar pagalvojau, kaip manot NŠP patogiau naudoti turint ilgą ar trumpą ciklą, ar jokio skirtumo? Kaip manot ciklo ilgis ar turi efektvumui kokios įtakos?

Jei vaisingomis dienomis pora susilaiko, žinoma patogiau trumpi ciklai (na gal neskaitant itin trumpų, kai pirmosios nevaisingosios fazės iš viso nelieka mastau.gif ), o dėl patikimumo g.gif - turbūt kuo dažnesnės ovuliacijos, tuo panašiau į pasivaikščiojimą minų lauku biggrin.gif (bet čia apskritai apie pastojimo galimybes, nesvarbu ar naudojamas NŠP, ar kontracepcijos metodai).
Atsakyti
g.gif panašu, kad galiu sumušti savo ciklo ilgumo rekordą, vakar jau taip tikėjausi, kad susirgsiu (BT buvo 36,9 C), o šiandien vėl BT 37,1C, 16 DPO, 37CD. Ilgiausią esu turėjusi 40 dienų ciklą (kai nemaitinu). Bet geriau pasvarsčius, kadangi BT nematavau, tai negaliu būti visiškai tikra, kad ovuliacija įvyko būtent 21-22 CD kaip aš manau, gal truputėlį vėliau ax.gif
Atsakyti
O aš rekordus mušu į priešingą pusę - paskutinį kartą BT pakilo taip anksti, kaip yra buvę tik vienintelį kartą per visą mano NŠP naudojimo laiką, dar prieš pirmąjį nėštumą, o piko diena jau tikrai rekordiškai ankstyva. Truputį keista, nes visgi dar maitinu. mastau.gif
Atsakyti