QUOTE(puikutte @ 2011 03 20, 16:56)
labai gaila,kad taip atsitiko,bet zinok praeis tas skausmas,nepulk i depresija,nes tau reik keltis ir eit toliau.
O kuom tave stimuliavo?Ar vartojai kokius vitaminus?
ne vitaminu ,jokiu siandien ,buvau pas gydytoja kad paiskintu viska,tai pasake kad buvo penki bet tusti ,tai va dabar viska supratau,per echoskopa kad tusti jos nemato ,tai dabar parase vitamina e ir folio rugsties...
Papildyta:
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 03 20, 19:11)
mothernorth laikykis, bet turbut nieko gero.... HCG nekyla tiek kiek reikia.
Pabandyk izvelgti bent kazka teigiamo tame - tau kimba ir kitas ivf bus sekmingas. tik nepradek po pirmo ivf spelioti ir pulti i depresija - kas kodel kaip, gelezis, d vitaminas , laparoskopija ir t.t. Vienas IVF yra ziauriai mazai ir jei pasiseka is pirmo karto - tai yra stebuklas. Susiimk, nurimk, pailsek, taupyk pinigelius ir vel darykite
sidabriuk... gydytojai teisus, buna ir blogiu ciklu. pagal metus, pagal tyrimus paskyre viena doze, prastai stimuliavosi - ja didino. viskas logiska. dabar pailsek, vel reiktu kartoti hormonus ir eiti pas gydytojus sneketi - kaip daryti kita ivf atsiszvelgiant i pries tai buvusia nesekme.
aciu kad uz jusu visu rupesti,buvau siandien sake per trecia cikla vel stimuliuos ,israse dabar vitaminu ,folikuliuku geru buvo 5 bet tusti ........siandien viska isiaiskinau ....
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2011 03 20, 17:47)
sidabriuk, užjaučiu dėl nesekmės.
pasirodo, dar ir taip būna. dabar pirmiauia atsigauk, o paskui aprimusi galėsi padėlioti sekančius žingsnius. Gal galima kokius tyrimus pasidaryti dėl blogos kiašialąsčių kokybės. Gal gydytoja ką nors pasiūlys.
Aš pati iš vienos endokrinologės esu girdėjusi, kad blogesnė kiaušialasčių kokybė gali būti dėl geležies bei vitamino D trūkumo organizme. bet vistiek nemanau, kad šių preparatų trūkumas galėtų taip įtakoti nekokybiškumą.
berašant kilo kitas klausimas. gal pas tave yra nustatyta endometriozė. kiek teko aiškintis su savo ginekologe, esant endometriozei kiaušialastės galėtų būti prastesnės kokybės.
net nelabai žinau kaip galima tau būtų pagelbėti. labai gaila, laikykis
aciu uz rupesti tikrai
,nusiraminau ir siandien nuejau pas gydytoja ,sake buvo geri 5 folikuliukai bet jie buvo tusti ,per echoskopa to nemato,sake bandysim toliau treciam cikle....
Papildyta:
QUOTE(mothernorth @ 2011 03 20, 17:08)
*sos verysad.gif labai prasau nepraleiskit mano istorijos ,laukiu atsakymu visa diena ,depresuoju ziauriai,daug klausimu turiu pasikalbekit su manim ,padekit nusiramint ,gal cia ir ne taip baisu kaip man atrodo bet siai dienai tai man kaip pasaulio pabaiga ... verysad.gif as noriu su jumis draugauti unsure.gif
aisku, kad labai skauda, bet reikia surasti savyje jegu
gyvenimas nesustoja vietoje, ne sitas, tai kitas kartas, bet butinai pasiseks. Man irgi labai prastai stimuliojasi kiausilastes: 1ivf doze buvo 250puregono (trumpas protokolas 5kiausialastes), 2ivf 225 gonalio (ilgas protokolas 8 kiausialastes).
aciu kad atsiliepet ....tai pas mane buvo peki folikuleliai,kuriuos norejo isimti bet jie buvo tusti ,va kokia beda ,ir sako cia papuole tas ciklas nevaisingas ,tai bandysim dar karta treciam cikle
o tau ar pavyko kas nors ???