Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pleputės

Fridge,kuo didziausios sekmtes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2011 03 21, 13:22)
sveikos,gal zinote kelinta mazdaug Frige pasirodys eteryje??taaaip galvoju apie ja,kad net sapnavau  blush2.gif  sekancia sapnuoti pradesiu Citas,  4u.gif  4u.gif is jaudulio ir nekantrumo...nors zinau,tikiu,kad viskas bus OK!!!!
geros dienos!!

Aciu drauge blush2.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
FRIGE, jau mes laukiam nesulaukiam ziniu is taves!!
Atsakyti
Fridge,ne nu rimtai kiek galima mus kankinti? biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,katik grizau i ligonines po histeroskopijos,isioperavo polipa,issiunte tirti,tai 2 savaites laukimo dabar bus:( tikiuosi kad tai buvo mano 4 iui ir 2 ivf neigiamu rezultau prieszastis ir greitai kartoiu ivf latvijoj ir busiu pagaliau nestuke.gif viltis ,kaip sakoma durniu motina:)
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 03 21, 15:02)
sveikos mergytes  biggrin.gif  nuejau siandien pasiguost savo gydytojai,kad po santykiu jauciuosi ne kaip,kad skauda patinsta.ji apziurejo ir sako matau,kad raudona skaudokai atrodo ir patare visai nesimyleti.sako ijunk savo fantazija  g.gif  doh.gif  as tai be problemu istempiu be sexo,nes visai jo nenoriu,bet va vyro gaila.ir kodel as tokia gailestinga  ax.gif  sako jokios infekcijos nera,bet geriau nesimylek.ziuresiu kaip vyrs reaguos i tokias naujienas  doh.gif

Galima gi daug sugalvoti. Jei jum orališkai nepriimtina tai rankytės dar lieka blush2.gif mirksiukas.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2011 03 21, 17:45)
sveikos mergaites,katik grizau i ligonines po histeroskopijos,isioperavo polipa,issiunte tirti,tai 2 savaites laukimo dabar bus:(  tikiuosi kad tai buvo mano 4 iui ir 2 ivf neigiamu rezultau prieszastis ir greitai kartoiu ivf latvijoj ir busiu pagaliau  nestuke.gif  viltis ,kaip sakoma durniu motina:)

Labai natūrali viltis, ir net logiška sakyčiau. Tikrai gal tik tiek ir betrūko bigsmile.gif
Atsakyti
BUM sveikinu, kai pamaciau tavo liniuote tik tuomet supratau, kad po ilgo nueito kelio pasiekei nestuke.gif busena. Lengvo ir smagaus tau nestuke.gif dziaugiuosi uz tave dar nuo IUI laiku. Sekmes wub.gif
Atsakyti
sveikutes,as jau cia,namie,lovytej guliu ax.gif niu dejom du wub.gif wub.gif sake,kad labai geros kokybes,dar perklause,ar tikrai noriu dvynuku lotuliukas.gif dalyvavo dvi gydytojos,embriologe ir sesele,net nejauku,kaip ju ten daug aplink...kaip supratau,turiu tik dar viena likusia blastocista is visu embrionu...galejau ir ne taip suprast,dave lapa,ten parasyta,kad jei bus kokiu blastocistu saldymui,atsius man laiska...tai ka.belieka laukti dabar ,aciu jums mergytes uz rupesti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 21, 16:38)
sveikutes,as jau cia,namie,lovytej guliu ax.gif niu dejom du wub.gif  wub.gif sake,kad labai geros kokybes,dar perklause,ar tikrai noriu dvynuku lotuliukas.gif dalyvavo dvi gydytojos,embriologe ir sesele,net nejauku,kaip ju ten daug aplink...kaip supratau,turiu tik dar viena likusia blastocista is visu embrionu...galejau ir ne taip suprast,dave lapa,ten parasyta,kad jei bus kokiu blastocistu saldymui,atsius man laiska...tai ka.belieka laukti dabar ,aciu jums mergytes uz rupesti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Valio thumbup.gif Na dabar lauksim tavo geru rezultatu,ramybes tau ir linkiu kad laukimas neprailgtu 4u.gif
Atsakyti
oi tik dabar perskaiciau,kad manes tiek ieskojot visos doh.gif man is ligonines valanda vaziuot o dar i parduotuve uzsukau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 03 21, 18:45)
sveikos mergaites,katik grizau i ligonines po histeroskopijos,isioperavo polipa,issiunte tirti,tai 2 savaites laukimo dabar bus:(  tikiuosi kad tai buvo mano 4 iui ir 2 ivf neigiamu rezultau prieszastis ir greitai kartoiu ivf latvijoj ir busiu pagaliau  nestuke.gif  viltis ,kaip sakoma durniu motina:)

Labai didelis zingsnis sekmes link drinks_cheers.gif

QUOTE(FRIGE @ 2011 03 21, 19:38)
sveikutes,as jau cia,namie,lovytej guliu ax.gif niu dejom du wub.gif  wub.gif sake,kad labai geros kokybes,dar perklause,ar tikrai noriu dvynuku lotuliukas.gif dalyvavo dvi gydytojos,embriologe ir sesele,net nejauku,kaip ju ten daug aplink...kaip supratau,turiu tik dar viena likusia blastocista is visu embrionu...galejau ir ne taip suprast,dave lapa,ten parasyta,kad jei bus kokiu blastocistu saldymui,atsius man laiska...tai ka.belieka laukti dabar ,aciu jums mergytes uz rupesti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Valio, nu dabar jau ramiai laukiam dvynuku wub.gif wub.gif Kelinta valanda jie ten daro isodinima?
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 21, 18:38)

thumbup.gif lauksim geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti