QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 03 20, 16:51)
sos
labai prasau nepraleiskit mano istorijos ,laukiu atsakymu visa diena ,depresuoju ziauriai,daug klausimu turiu pasikalbekit su manim ,padekit nusiramint ,gal cia ir ne taip baisu kaip man atrodo bet siai dienai tai man kaip pasaulio pabaiga ...
as noriu su jumis draugauti
Truputi paliudek, bet vis tiek neuzilgo kursi naujus planus, mes daugelis tai praeje
Man tai keistoka kad pradejo nuo mazos dozes, nes kiek as susidurus pirmiausia apsidrausdamos skiria dideles o kai po scano mato kad labai gerai reaguoja tada sumazina. Nu bet gydytoja gal geriau zino, juolab kad tavo organizmas idealus pasak gydytojos.
Gydytoja dabar jau zino tavo reakcija ir skirs kitokia programa ir kitokias dozes. Mes labai tave palaikom, bet uz tave nieko negalim padayti taip kad aukstyn nosyte ir keliauk pas gydytoja atsakymu ir mums pranesk ekspertems aisku
Man per du pirmus IVF skyre nuo pradziu 150vnt dozes po to mazino, pirma karta kokybiskos 5 antra karta tik 3 (cia tos kurios jau puikiai dalinosi, taip kad derlius nekoks) si trecia karta jau paskirta pradeti nuo 225vnt (8 dienas) o tada jau ziures, tai va matysim ar nuo kitokios programos organizmas reaguos skirtingai ar ne
QUOTE(vito @ 2011 03 20, 16:54)
Sveikos, mergaitės, norėjau jūsų pasiteirauti apie užšaldytas blasto, nes po punkcijos prasidėjo uždegimas ir šviežių negalėjo įsodinti. Tad turiu 5 užšaldytas blasto. Ar jos visos atšyla? Kada jos atšildomos? Ar man vėl reikės vartoti vaistus ir paskui galiu sužinoti, jog nėra, ką sodinti? Jei sveikata leis ir įsodinimą darytų, praleidus vieną ciklą po punkcijos, ar nėra blogiau, o gal net geriau, negu laukti kokius 3 ciklus?
Niekas neturejau saldytu bet is kitu mergaiciu pamenu, kad galima atsaldyti kada tik nori ir kadangi nereikia organizmo vel alinti didelem dozem hormonu tai galima gana greitai vel bandyti
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!