QUOTE(FRIGE @ 2011 03 19, 15:51)
na va,nesodino siandien...trys embrionai idealus 8 lasteliu ,kiti trys biskuti prastesni,bet irgi 8 lasteliu ir vienas septyniu geras
nusprendem paauginti iki blastocistu,tai sodins pirmadieni
tik va nezinau ka daryt,mat gydytojas sako,kad pagal mano amziu(man 31) ir embrionu kokybe jis siulytu sodint tik viena,o ne du embrionus,nes apie 30%,kad pastosiu su dvynukais
,o ta pasak jo nera labai gerai,nes daug buna persileidimu...juo labiau,kad augins iki blastocistu,tai pastojimo procentas apie 50,o sodinus tik viena embriona jis sumazetu tik 2-3 procentais..tai esu dabar pasimetusi
nebent sake,kad embrionai biski leciau augs ir nebus vieno labai gero siulys sodint du....ka mergytes galetumet patart?
Nu zinok, pavydziu labai tau
ir as noreciau iki blastocidu dakeliauti, gal del to kad dar niekada nesodino man ju
bet vis tiek as isitikinus kad su blastocidom daug didesni sancai atrinkti ta (tuos stipriausius). Man 33 ir as tikrai uz 2 , nebent gydytojas del kazkokiu rimtu priezasciu neleistu
, bet kaip L.Baltija sako, klausyk saves o ne musu
QUOTE(Damute* @ 2011 03 19, 16:43)
Na mano skaičiukai 24-tą dpį buvo 6494, o 20-tą dieną 1749,69. Žodžiu, auga. Daugiau nebedarysiu, gėda
Ateinančią savaitę lėksiu pas ginių echo.
Galim jau rekti : SVEIKINAM
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!