Sveikos,
QUOTE(ingulll @ 2011 03 17, 11:18)
Sveikutes ilgai nieko nerasiau, gal daug kas ir neprisimena, kad prisijngiau i jusu kompanija, kaip ir rasiau 11d dare punkcija, buvo tik 5 folikulai, bet mums uzteko apsivaisino 4, bet paskutinis blogai dalinosi, tai isodino 14d. 3 embrionus, gaila neliko saldymui , tai dabar gyvenu laukimu, siandien jau 4 dpi . truputeli persalau, bet temperatura daugiau nei 37 nekilo, tikiuosi nepakenks...
Nu tikrai neblogas derlius, iš 3 bent vienas privalo įsikibti
Su tais peršalimais visiem dabar problemos, gerk daug arbatos su citrina ir medum
QUOTE(Liberi @ 2011 03 17, 13:59)
Atejau pranest, kad mums nepavyko
Nuojauta ir kunas manes neapgavo. Jau isliudejau pries kelias dienas, nes to ir tikejaus. Turbut per greitai pradejom antro leliaus ieskot. Dabar iseinu i "atostogas", o kada vel nuspresim bandyt net ir neisivaizduoju.
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 17, 13:59)
sveikutes,sulaukiau skambucio is embriologo...septynioms kuaisialastems dare paprasta IVF,apsivaisino tik viena
,o kitoms sesioms atliko ISCI,tai visos apsivaisino... tik liudna man,nes niekas nepasake,ar cia su kiausialastem kas negerai,ar su sperma isodinimas sestadieni 10 val...gal kas patarsit,nezinau,ka su darbu daryt,mat as valausi namus,tai bijau,ar nereiketu man atsisakyt trumpam ir paaiskint klientams,kas su manim vyksta?kaip manot?
Neblogai, turit 7 embrionukus, svarbu kad stipruoliukai būtų
Aš irgi eičiau bent savaitei - implantacinis periodas labai svarbus manau
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 03 17, 15:22)
Mergaites, o kiek laiko trunka punkcija?
Duoda pilna narkoze, ar tik vietine nejautra?
Kada po punkcijos paleidzia namo?
Jo, pilna. Užmigau ir nepraėjus valandai prabudau
Paleidžia namo. Man atsigavimas buvo gan sunkus, panašiai kaip po laparoskopijos, manau kad hiperstimuliacija prisidėjo
QUOTE(garpe @ 2011 03 17, 15:41)
Sveikos merginos , as irgi nesu labai aktyvi forumo dalyve, bet pasiskaitineju. Ingull, negalejau neparasyti. Man irgi dare isodinima 14 diena, isodino 2 embrionus. Ispunktavo 5, apsivaisino 4. Tai irgi lygiai taip pat gyvenu laukimu
Ramaus laukimo
QUOTE(ksise @ 2011 03 17, 16:38)
svaikutes,na ka mano tepliojimas perejo i normalias mmm
,tad mum ir vel nepavyko.as siandien pagalvojau gal man per velai idejo snaigiukus?mano ciklas 27-28d. ovuliacija buvo 11cd o idejo 16cd.gal jiem per mazai laiko isitvirtinimui?
Kaip gaila
Gal turit daugiau snaigiukų?