Mergaites, o kiek laiko trunka punkcija?
Duoda pilna narkoze, ar tik vietine nejautra?
Kada po punkcijos paleidzia namo?
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 03 17, 15:22)
siaip duoda pilna narkoze bent jau man taip buvo, miegojau kazkur valanda , , liepe pagulet, kad visiskai atsibusciau ir kai jau galejau pati atsistot ant koju , paleido, as asmeniskai gerai jauciausi, nieko poto neskaudejo
QUOTE(ingulll @ 2011 03 17, 12:18)
Sveikutes ilgai nieko nerasiau, gal daug kas ir neprisimena, kad prisijngiau i jusu kompanija, kaip ir rasiau 11d dare punkcija, buvo tik 5 folikulai, bet mums uzteko apsivaisino 4, bet paskutinis blogai dalinosi, tai isodino 14d. 3 embrionus, gaila neliko saldymui , tai dabar gyvenu laukimu, siandien jau 4 dpi . truputeli persalau , bet temperatura daugiau nei 37 nekilo, tikiuosi nepakenks...
pasiskaitinejau, forume yra geru naujienu sveikinu merginos , o uz kitas laikau kumstukus
pasiskaitinejau, forume yra geru naujienu sveikinu merginos , o uz kitas laikau kumstukus
Sveikos merginos , as irgi nesu labai aktyvi forumo dalyve, bet pasiskaitineju. Ingull, negalejau neparasyti. Man irgi dare isodinima 14 diena, isodino 2 embrionus. Ispunktavo 5, apsivaisino 4. Tai irgi lygiai taip pat gyvenu laukimu
QUOTE(garpe @ 2011 03 17, 15:41)
Sveikos merginos , as irgi nesu labai aktyvi forumo dalyve, bet pasiskaitineju. Ingull, negalejau neparasyti. Man irgi dare isodinima 14 diena, isodino 2 embrionus. Ispunktavo 5, apsivaisino 4. Tai irgi lygiai taip pat gyvenu laukimu
geras sutapimas, as tikiusi, kad bus ir rezultatas abiems vienodas , kada darysi HCG?
ingulll ir garpe sekmes tapti
QUOTE(ingulll @ 2011 03 17, 16:43)
geras sutapimas, as tikiusi, kad bus ir rezultatas abiems vienodas , kada darysi HCG?
Gydytojas sake 24 kovo darytis, tai turbut taip reiks ir daryt, jei istversiu Gal testa reiks pabandyt nusipirkt uz keliu dienu O kur dareisi IVF?
As tai Embrions klinikoj
QUOTE(Liberi @ 2011 03 17, 14:59)
Atejau pranest, kad mums nepavyko Nuojauta ir kunas manes neapgavo. Jau isliudejau pries kelias dienas, nes to ir tikejaus. Turbut per greitai pradejom antro leliaus ieskot. Dabar iseinu i "atostogas", o kada vel nuspresim bandyt net ir neisivaizduoju.
Labai gaila, laikykis mergyt..
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 03 17, 16:22)
Dave pilna narkoze, o miegojau 20 min atsibudau ir is operacines nuejau i palata pagulejau valandike ir paleido..
QUOTE(garpe @ 2011 03 17, 15:49)
Gydytojas sake 24 kovo darytis, tai turbut taip reiks ir daryt, jei istversiu Gal testa reiks pabandyt nusipirkt uz keliu dienu O kur dareisi IVF?
As tai Embrions klinikoj
As tai Embrions klinikoj
o man 25 diena liepe darytis, as turbut NT nedarysiu, pasistengsiu istverti iki kito penktadienio, o del IVf dariaus LT pas gyd.B , nors dauguma cia forume apie ja nekokios nuomones , bet man viskas tiko ir patiko , o geras gydytojas bus kiekvienai tas pas kuri pavyko, cia as sutinku su kitu merginu nuomone
svaikutes,na ka mano tepliojimas perejo i normalias mmm ,tad mum ir vel nepavyko.as siandien pagalvojau gal man per velai idejo snaigiukus?mano ciklas 27-28d. ovuliacija buvo 11cd o idejo 16cd.gal jiem per mazai laiko isitvirtinimui?
ksise
Kaip gaila
Kaip gaila
QUOTE(ksise @ 2011 03 17, 18:38)
svaikutes,na ka mano tepliojimas perejo i normalias mmm ,tad mum ir vel nepavyko.as siandien pagalvojau gal man per velai idejo snaigiukus?mano ciklas 27-28d. ovuliacija buvo 11cd o idejo 16cd.gal jiem per mazai laiko isitvirtinimui?
Gaudyk
Kokie tolimesni planai?