QUOTE(Beta1 @ 2011 03 17, 09:41)
Butent del sios priezasties padejau kryziu ant LT kliniku ir nebijau to pasakyti.Dabar jau visos VK ir Visockienes gerbejos galite i mane metyti kiausinius ir kitus produktus
Beta1 niekas cia nieko i tave nemetys nes viska teisingai pasakei - geriausia ten, kur tau pasiseka. As irgu U paciente, visos pas ja darytos proceduros buvo dirbiniam cikle - deja, nei viena is ju iki galo sekmingai nesibaige (nuo to U mylet maziau nepradejau ir gerbiu ja kaip gyd - 100centines sekmes ji man niekad negarantavo). Pastojau, kaip nebutu keista, Visockienes sudarytoj schemoj visiskai naturaliam cikle (uz ka as jos nepradejau mylet labiau, bet irgi gerbiu kaip gyd, nes savo darba ji atliko puikiai). Rezultatas - LT kliniku darbu esu visiskai patenkinta Manau, jei tau pavyks Latvijoj, Baltarusijoj ar UK - busi ju darbu patenkinta, jei ne - desi ir juos i suns dienas.. viskas cia zmogiska ir suprantama
o del tu darbo metodu.. nugi nera medicina vieno teisingo kelio mokslas. vieniems gyd atrodo teisingas vienas budas, kitiems - kitas. nereikia smerkti vieno ar kito budo vien del to, kad ji taikant tau sikart nepasiseke.
cia, kaip suprantu, labiau gyd bendravimo budas "uzkabino" nu specifines jos ten tokios.. bet tai arba priimtina, arba ne.
isvada viena - jei kazkas netenkina, geriau keist gyd arba klinika, nes labai reikalingas tvirtas pasitikejimas sitam reikale..