Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pleputės

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 17, 09:41)
Butent del sios priezasties padejau kryziu ant LT kliniku ir nebijau to pasakyti.Dabar jau visos VK ir Visockienes gerbejos galite i mane metyti kiausinius ir kitus produktus  biggrin.gif

Beta1 biggrin.gif niekas cia nieko i tave nemetys 4u.gif nes viska teisingai pasakei - geriausia ten, kur tau pasiseka. As irgu U paciente, visos pas ja darytos proceduros buvo dirbiniam cikle - deja, nei viena is ju iki galo sekmingai nesibaige (nuo to U mylet maziau nepradejau ir gerbiu ja kaip gyd - 100centines sekmes ji man niekad negarantavo). Pastojau, kaip nebutu keista, Visockienes sudarytoj schemoj visiskai naturaliam cikle biggrin.gif (uz ka as jos nepradejau mylet labiau, bet irgi gerbiu kaip gyd, nes savo darba ji atliko puikiai). Rezultatas - LT kliniku darbu esu visiskai patenkinta smile.gif Manau, jei tau pavyks Latvijoj, Baltarusijoj ar UK - busi ju darbu patenkinta, jei ne - desi ir juos i suns dienas.. viskas cia zmogiska ir suprantama 4u.gif
o del tu darbo metodu.. nugi nera medicina vieno teisingo kelio mokslas. vieniems gyd atrodo teisingas vienas budas, kitiems - kitas. nereikia smerkti vieno ar kito budo vien del to, kad ji taikant tau sikart nepasiseke.
cia, kaip suprantu, labiau gyd bendravimo budas "uzkabino" smile.gif nu specifines jos ten tokios.. bet tai arba priimtina, arba ne.
isvada viena - jei kazkas netenkina, geriau keist gyd arba klinika, nes labai reikalingas tvirtas pasitikejimas sitam reikale..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirza: 17 kovo 2011 - 09:08
QUOTE(zirza @ 2011 03 17, 10:07)
Manau, jei tau pavyks Latvijoj, Baltarusijoj ar UK - busi ju darbu patenkinta, jei ne - desi ir juos i suns dienas.. viskas cia zmogiska ir suprantama  4u.gif

As manau, kad esu pakankamai protinga moteris nedeti gydytoju i suns dienas vien del to, kad man nepasiseke tongue.gif Nepasiseke man ir pries tai buvusi karta, bet i U vis tiek ziurejau su didziu pasitikejimu ir tikejimu.Iki tol,kol po tokiu ir panasiu vizitu dar pries isodinima pradejo svyruoti tikejimas, galutinai pasibaiges po dar poros neatidumo (kurio tokiuose reikaluose tikrai reiketu) atveju (netersiu eterio, kas nores i az blush2.gif ).
Ai, bet koks skirtumas irnesakyk.gif Nesu as piktas zmogus, eisiu ten, kur man tiks ir patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 17, 10:38)
As manau, kad esu pakankamai protinga moteris nedeti gydytoju i suns dienas vien del to, kad man nepasiseke  tongue.gif  Nepasiseke man ir pries tai buvusi karta, bet i U vis tiek ziurejau su didziu pasitikejimu ir tikejimu.Iki tol,kol po tokiu ir panasiu vizitu dar pries isodinima pradejo svyruoti tikejimas, galutinai pasibaiges po dar poros neatidumo (kurio tokiuose reikaluose tikrai reiketu) atveju (netersiu eterio, kas nores i az  blush2.gif ).
Ai, bet koks skirtumas  irnesakyk.gif  Nesu as piktas zmogus, eisiu ten, kur man tiks ir patiks  biggrin.gif

as noriu i AZ ax.gif
Atsakyti
FRIGE
Super naujienos! wub.gif Laukiam dar geresiu nuo embriologo drinks_cheers.gif O kada isodinimas?

Rute
O tu kaip laikaisi? Kada tau jau punkcija?

Niekad nemaniau, kad IVF daro ir naturaliame cikle... O cia kaĖ Jei vienas folis isaugo, tai ir ta viena istraukia?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 17, 08:56)
Niekad nemaniau, kad IVF daro ir naturaliame cikle... O cia kaĖ Jei vienas folis isaugo, tai ir ta viena istraukia?

Stimuliacija visada naudojama, visiškai natūraliam cikle daromas tik snaigučių įsodinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ilgai nieko nerasiau, gal daug kas ir neprisimena, kad prisijngiau i jusu kompanija, kaip ir rasiau 11d dare punkcija, buvo tik 5 folikulai, bet mums uzteko apsivaisino 4, bet paskutinis blogai dalinosi, tai isodino 14d. 3 embrionus, gaila neliko saldymui ax.gif , tai dabar gyvenu laukimu, siandien jau 4 dpi smile.gif . truputeli persalau verysad.gif , bet temperatura daugiau nei 37 nekilo, tikiuosi nepakenks...
pasiskaitinejau, forume yra geru naujienu smile.gif sveikinu merginos nestuke.gif thumbup.gif , o uz kitas laikau kumstukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulll @ 2011 03 17, 13:18)
Sveikutes  smile.gif  ilgai nieko nerasiau, gal daug kas ir neprisimena, kad prisijngiau i jusu kompanija, kaip ir rasiau 11d dare punkcija, buvo tik 5 folikulai, bet mums uzteko apsivaisino 4, bet paskutinis blogai dalinosi, tai isodino 14d. 3 embrionus, gaila neliko saldymui  ax.gif  , tai dabar gyvenu laukimu, siandien jau 4 dpi  smile.gif . truputeli persalau  verysad.gif , bet temperatura daugiau nei 37 nekilo, tikiuosi nepakenks...
pasiskaitinejau, forume yra geru naujienu  smile.gif  sveikinu merginos  nestuke.gif  thumbup.gif , o uz kitas laikau kumstukus  rolleyes.gif

Kelintau tas cia IVF buswo? smile.gif Kokios problemytes ps jus? smile.gif
Laikysiu kumstukus uz Tave wub.gif Kada NT gadinsi? ax.gif
Atsakyti
*Viktoriukas*
ot ax.gif paskubėjau perskaityti... Tikrai durna mano galva! Ačiū wub.gif

ingulll
Ramaus laukimo! wub.gif Ir puikių rezultatų!

Kaip ten Liberi laikosi... Baisiai noriesi išgerti už jos teigiamus rezultatus!

ksise o tu kaip? Labai tikiu, kad tepti nustojo, o tu pakeliui į HCG tyrimą
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 03 17, 11:30)
Kelintau tas cia IVF buswo? smile.gif Kokios problemytes ps jus? smile.gif
Laikysiu kumstukus uz Tave  wub.gif  Kada NT gadinsi?  ax.gif

1IVF , problema MB grikiuose blush2.gif , o del NT nezinau gal lauksiu 25 kovo vaziuosiu krauja nuleist HCG , nu nebent neiskesiu tai pasidarysiu kita savaite rolleyes.gif
Merginos, o kelinta diena verta gadinti NT ? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 03 17, 11:31)
*Viktoriukas*
ot  ax.gif  paskubėjau perskaityti... Tikrai durna mano galva! Ačiū  wub.gif

ingulll
Ramaus laukimo!  wub.gif Ir puikių rezultatų!

ksise o tu kaip? Labai tikiu, kad tepti nustojo, o tu pakeliui į HCG tyrimą

aciu 4u.gif , taip ir darau 4 diena namie, ir tik gulineju, leidau sau patinginiauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 17, 11:31)

Nu ka, Liberi vakar neistverus testa apsisiojo ir, aisku, pamate spyga taukuota doh.gif Tai siandien, kad neberyt tos vaistu kruvos nuveziau krauja priduot. Po pietu turesiu atsakyma. Bet as ji jau zinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 03 17, 14:06)
Nu ka, Liberi vakar neistverus testa apsisiojo ir, aisku, pamate spyga taukuota doh.gif Tai siandien, kad neberyt tos vaistu kruvos nuveziau krauja priduot. Po pietu turesiu atsakyma. Bet as ji jau zinau verysad.gif

Kelinta tau DPI?? Kada skaiciukus zinosi jau? ax.gif
Atsakyti
Liberi
Nu va iki pietų ir pakentėk aiškinti, kad viska žinai smile.gif
Noriu, labai noriu, kad tu apsiriktum!
Atsakyti