QUOTE(aiste 35 @ 2011 03 16, 17:47)
Man niekaip neiseina isideti liniuotes , jau bandziau kelis kartus , gal galite pasakyti man durnai , kaip "nukopijuoti " isavo parasa ...
paspaudi copy ir paskui paste i savo parasa,o paskui atnaujinti ar issaugoti apacioj nebepamenu ir vsio all done
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 16, 20:50)
paspaudi copy ir paskui paste i savo parasa,o paskui atnaujinti ar issaugoti apacioj nebepamenu ir vsio all done
Nerandu copy niekur ....
QUOTE(ksise @ 2011 03 16, 20:46)
o kodel man neliepe gert aspirino?gal rimtai cia is musu tik nori pinigus istraukt?
nu aspirinas tai jau tikrai nera visoms skiriamas, nepersistenkim
nebent tau del kazkokiu priezasciu itaria padidinta kraujo kresuma.
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 16, 18:49)
sveikutes,niu as jau po kiausineliu punkcijos vietoj zadetu 7 istrauke 13 dabar reik laukti rytojaus,ka pasakys embriologas
Puikus derlius
QUOTE(ksise @ 2011 03 16, 19:46)
o kodel man neliepe gert aspirino?gal rimtai cia is musu tik nori pinigus istraukt?
Na per snaigučių sodinimą matyt kitokios procedūros eina
QUOTE(aiste 35 @ 2011 03 16, 19:57)
Nerandu copy niekur ....
Spausk dešiniu pelės klavišu ir rasi
QUOTE(aiste 35 @ 2011 03 16, 17:16)
Nesupykit , bet paklausiu , o ar kam be creone zvakuciu pavyko naturaliame cikle ir t.t ???? Nepamirskite kad yra DAKTARAI , kurie del taves padarys viska , ir yra kaip sakiau biznieriai , ir cia ne is pirsto lauzta tiesa .Pas mane irgi progesteronas buvo visada l.geras , bet skyre vistiek ...
Taip, pavyko Ir yra ne viena, kuri ir pas pačią Visockienę pastojo ir nemanau, kad jos ją vadintų bizniere Kaip jau ne kartą šnekėjom, geriausias gydytojas tas, pas kurį pastoji
O dabar svarbiausia negąsdinti pačios ksisės. Pati nenorėčiau būti jos vietoj ir, manau, nei viena nenorėtų Teplioja, testas vaiduokliauja, jau ir taip nervų belekiek, o dar aplinkui visi šneka, kad tavo gydytoja vos ne šarlatanė
ksise, mieloji, nuvažiuok iki Vilniaus, priduok kraują, tau būtinai reiktų sužinoti savo progesteroną ir HCG
QUOTE(ksise @ 2011 03 16, 17:46)
Teisingai zirza parašė, kad tikrai skiriamas ne visiems
FRIGE, nu va, gera pradžia - pusė darbo
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 03 16, 22:16)
*Taip, pavyko Ir yra ne viena, kuri ir pas pačią Visockienę pastojo ir nemanau, kad jos ją vadintų bizniere Kaip jau ne kartą šnekėjom, geriausias gydytojas tas, pas kurį pastoji
**O dabar svarbiausia negąsdinti pačios ksisės. Pati nenorėčiau būti jos vietoj ir, manau, nei viena nenorėtų Teplioja, testas vaiduokliauja, jau ir taip nervų belekiek, o dar aplinkui visi šneka, kad tavo gydytoja vos ne šarlatanė
**O dabar svarbiausia negąsdinti pačios ksisės. Pati nenorėčiau būti jos vietoj ir, manau, nei viena nenorėtų Teplioja, testas vaiduokliauja, jau ir taip nervų belekiek, o dar aplinkui visi šneka, kad tavo gydytoja vos ne šarlatanė
*Man pavyko Crinone negalejau naudoti, nes alergizavo
**Viktoriuk, tu auksas Geriau nei nepasakyciau
ksise, jei teplioja, pasidaryk HCG ir pasirodyk gydytojai Sekmes
QUOTE(Lietuva @ 2011 03 15, 22:39)
Bum, Damute, kada liniuotes dėsitės? Aš už jus labai abi džiaugiuosi - IUI senbuves, pagaliau ir jums pavyko.
Damute, aš tai 2 kartus tik dariau hcg. Daktarė M. sako užteks, raminkis ir ateisi apžiūrai pirmai. Tai ir nusiraminau. Nes tada kai nesivystė, tai vis dariau hcg, gal 3 kartus, būčiau jaučiu ir toliau darius
gal ir tu nusiramink jau, svarbu matė gimdoje. dabar ramiai sau mėgaukis nėštumu.
Dar tiesa, - aš vis pamenu ir esu tau dėkinga, kad tavo dėka ryžausi - pakeičiau kliniką, gydytoją ir sėkmė atsigręžė į mus
Dėl liniuotės neskubu, spėsiu dar
Na tai taip, dėl HCG kaip ligonis aš. Nuvariau atsakymo - nėra, sutrikimai kažkokie, tik ryt vakare bus
Džiaugiuosi, kad nors kažkuo prisidėjau Žinok, man kažkada labai-labai patarimu padėjo Diana iš IUI skyrelio (perėjau į VK tada pas M.), ji dar statistiką vedė, o po jos atrodo bum perėmė. Įdomu, kaip jai pačiai dabar sekasi
QUOTE(Damute* @ 2011 03 16, 20:38)
Dėl liniuotės neskubu, spėsiu dar
Na tai taip, dėl HCG kaip ligonis aš. Nuvariau atsakymo - nėra, sutrikimai kažkokie, tik ryt vakare bus
Džiaugiuosi, kad nors kažkuo prisidėjau Žinok, man kažkada labai-labai patarimu padėjo Diana iš IUI skyrelio (perėjau į VK tada pas M.), ji dar statistiką vedė, o po jos atrodo bum perėmė. Įdomu, kaip jai pačiai dabar sekasi
Aš tai jau pasidariau liniuotę, aij koks skirtumas, reikės tai nuimsiu
Nu tu tikrai varai su tuo hcg
Jo, pamenu Diana K.L., jin po to nicką pasikeitė. Buvo kažkada užsukus į IUI skyrelį prieš pusmetį ar metus tai pamenu lyg pasakojo kad ilsėjosi bet turėjo kažkokį planą dar..
QUOTE(bum @ 2011 03 16, 22:04)
Aš tai jau pasidariau liniuotę, aij koks skirtumas, reikės tai nuimsiu
Jo, pamenu Diana K.L., jin po to nicką pasikeitė. Buvo kažkada užsukus į IUI skyrelį prieš pusmetį ar metus tai pamenu lyg pasakojo kad ilsėjosi bet turėjo kažkokį planą dar..
Uau, koks grožis Tikrai nereikės nuimti, nepergyvenk!
primink, tau kada punkciją darė? tu čia su kalkuliatoriais paskaičiavai?
Dėl Dianos supratau, labai tikiuosi, kad jai pagaliau pavyko!
QUOTE(Damute* @ 2011 03 16, 21:10)
Uau, koks grožis Tikrai nereikės nuimti, nepergyvenk!
Pagal mmm užstačiau Punkciją tai vasario 21d darė
QUOTE(bum @ 2011 03 16, 22:17)
Pagal mmm užstačiau Punkciją tai vasario 21d darė
nu pagal vieną kalkuliatorių 5 sav. 2 d. Žodžiu, gerai