Labukas ,
as siandien buvau pasimatyme su savo zirniukais ,ir ka jus galvojate , ogi tirai 2 , kaip ir spejome
Vienas 5 sav llygiai , o kitas 4 sav ir 6 dienos . o kai skaiciavo gimdymo data , tai skiriasi 3 dienom
.Idomiai taip . O pagal ta skaiciuokle kur raganiukas dave tai pasidariau ir turetu buti 5 sav 3 dienos ,tai todel ir sakau damute kad uzmesk truputi .O sirdelei tai turi butinai buti 6sav . Man paskyre kita treciadieni , kad jau tikrai baby B butu priauges iki amziaus kaip sirdele turi plakti . Bet jausmas mergaites , galvojau kad kazkaip tvirtai laikausi , bet kai pasake vienas ir du , apsiasarojau ...
Ir seseles kazkaip puole klausti , kelintas ivf ...
Ar cia is pirmo karto taip ?As dar labiau raudoti
. ai dar paklausiau , iki kada reikes naudoti creone, tai sake minimum iki 12 sav . Cia kad zinotume ka i klausima atsakyti . Tai as iskarto puoliau klausti , sakau mano "draugei "isodino atsldytus embrionus naturaliame cikle , ir jai nieko neprirase , tai sako negali buti , gal ji ka nors ne taip suprato , tegu pasiskambina gydytojui .Tai padekavojau labai , ir sakiau kad pasakysiu .
Papildyta:
Labai įdomiai, kad skiriasi dienom žirniukai, na bet tikriausiai vienas kitą pasivys kaip reikiant.
Na tai man taip - šiandien gal 5 sav 6d, bet nebespėliosiu, lauksiu apžiūros kitos savaitės pabaigoj, kai ginius nustatys. Nes jau pradėjau pergyvent, kodėl taip sunkiai matė, jei jau kaip ir 6 sav. Tikiuosi, viską matys kaip reikiant ir širdelę plaks.