Labukas ,
as siandien buvau pasimatyme su savo zirniukais ,ir ka jus galvojate , ogi tirai 2 , kaip ir spejome
Vienas 5 sav llygiai , o kitas 4 sav ir 6 dienos . o kai skaiciavo gimdymo data , tai skiriasi 3 dienom
.Idomiai taip . O pagal ta skaiciuokle kur raganiukas dave tai pasidariau ir turetu buti 5 sav 3 dienos ,tai todel ir sakau damute kad uzmesk truputi .O sirdelei tai turi butinai buti 6sav . Man paskyre kita treciadieni , kad jau tikrai baby B butu priauges iki amziaus kaip sirdele turi plakti . Bet jausmas mergaites , galvojau kad kazkaip tvirtai laikausi , bet kai pasake vienas ir du , apsiasarojau ...
Ir seseles kazkaip puole klausti , kelintas ivf ...
Ar cia is pirmo karto taip ?As dar labiau raudoti
. ai dar paklausiau , iki kada reikes naudoti creone, tai sake minimum iki 12 sav . Cia kad zinotume ka i klausima atsakyti . Tai as iskarto puoliau klausti , sakau mano "draugei "isodino atsldytus embrionus naturaliame cikle , ir jai nieko neprirase , tai sako negali buti , gal ji ka nors ne taip suprato , tegu pasiskambina gydytojui .Tai padekavojau labai , ir sakiau kad pasakysiu .
Papildyta:
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 15, 00:01)
sveikutes,gryztu vel ..sikart is IUI keliuosi i IVF...daug skaiciau,bet esu naujoke cia..tikiuosi,priimsit mane...
darau IVF UK,nuo sausio 26 d buvo slopinimas su suprecure,cista bjaurybe buvo,nepasidave,tad teko ja ispunktuot,o nuo vasario 28 pradejom gonal po 225,po sav mazino iki 150,o dar po 4 dienu iki 112.5...niu ir turim siuo metu,siandien buvo skanas,tai endometriumas yra 14.3...folikulu tinkamu kaip ten sake nuo 18 iki 21 apie septynis turim..sivakar jau leisiuosi ovitrelle,o treciadieni imsim lauk kiausialastes..gal kas is senbuviu gali ka pasakyt,ar cia viskas normaliai,man kazko atrodo per mazai folikulu,mat augo 21,o uzaugo tinkami tik septyni
tokios pakilios nuotaikos buvau,o dabar lyg gestu po truputi..man labai svarbu butu kitu nuomone isgirst
Paaugti tai tikrai paaugs dar . O tau ovitrelle paciaviena be nieko leido ? Nes man tai lestis reikejo ovitrelle + gonal 450 , kaip jau anksciau rasiau , kad sake cia pas juos naujove . Nes iki praeitu metu spalio dar nereikejo niekam
Tiesiog idomu kaip uk ?