Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pleputės

QUOTE(Warwara @ 2011 03 14, 11:11)
meiles_kibirkstele
Nezinau kaip jums, bet mums S ir nesiule niekad 6 IUI. 3, maksimum. Gal cia dar ir psichologinis faktorius. Po IUI zymiai lengviau pereiti prie IVF. As kol pirmo IUI nepadariau, tai apie IVF net kalbeti su manimi buvo beprasmiska! Buvau absoliuciau pries smile.gif

Aiskutis smile.gif Niu mes su S. net nekalbejom kiek tu IUI darysim smile.gif As sakiau db paziuresiu, kaip MB spermiukai pasikeite (ar i gera, ar visiskai nieko), nes iki IUI jau bus paniai 1.5 men kaip vitaminus gers. Tai jei nebus visiskai pagereje, sakysiu kad IVF darytume...

QUOTE(ksise @ 2011 03 14, 11:24)
laba ryteli  friends.gif ,nerekit ant manes siandien,bet vel dariau nt ir manau blanku blanku vaiduokliuka,tai nuotaika is pacio ryto mano nuostabi,nors gal dar anksti labai dziaugtis

Niu kaip fajna tokias naujiens girdeti wub.gif Kada kraujuka nuleisi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 03 13, 15:49)

oi nenusimunk 9 dpi tikrai dar gali nerodyt,man 11 tik vaiduokliuka parode smile.gif
Papildyta:
[quote=jurgele77,2011 03 14, 10:44]oi nenusimunk 9 dpi tikrai dar gali nerodyt,man 11 tik vaiduokliuka parode smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgele77: 14 kovo 2011 - 09:51
Sveikos,
QUOTE(Liberi @ 2011 03 13, 23:00)
O man tai, zinokit, yra visiskas nusivylimas blush2.gif Siandien 5 dpi, bet jau nieko gero nebesitikiu. Paryciui gera posma nuzliumbiau, visa diena kaip nesava pravaiksciojau, o dabar jau ramesne. Kazkaip vis lyginu si kart su pirmuoju (sekminguoju) ir matau, ir jauciu, kad dabar viskas kitaip, ta prasme, kad ir papai, ir pilvas be jokiu pasikeitimu, kokiu nors padurstymu, pamaudenimu, padidejimu ir t.t.  Kiek pamenu, krutine anakart jau po keliu pirmuju dienu pradejo jautret ir su kiekviena diena tas jausmas ejo vis didyn, o va dabar minstut minsktutele, anei kokio pojucio unsure.gif Vienu zodziu- liudesys verysad.gif

Nu čia dabar, dar net implantuotis fiziškai negalėjo spėti, o žliumbimas tikrai nepadės tongue.gif Šiaip turbūt gerai sako kad per kiekvieną nėštumą visiškai kitokie pojūčiai. Pamenu per nesivystantį ir pykino mane ir silpna darėsi ir ko tik nesidarė, bet skaičiukai visviena >400 neužaugo. O dabar visiškai nieko g.gif Belieka tikėtis kad tai tik į gera hihihi.gif

QUOTE(ksise @ 2011 03 14, 09:24)
laba ryteli  friends.gif ,nerekit ant manes siandien,bet vel dariau nt ir manau blanku blanku vaiduokliuka,tai nuotaika is pacio ryto mano nuostabi,nors gal dar anksti labai dziaugtis

Nu va kaip nuostabu clap.gif clap.gif Jei randasi vaiduokliukas reiškias kabinasi, jau tikrai kažkas vyksta wub.gif Bus čia visom pamoka kad be 10 dpi neverta net traukti NT biggrin.gif

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 03 14, 09:37)
Aiskutis smile.gif Niu mes su S. net nekalbejom kiek tu IUI darysim smile.gif As sakiau db paziuresiu, kaip MB spermiukai pasikeite (ar i gera, ar visiskai nieko), nes iki IUI jau bus paniai 1.5 men kaip vitaminus gers. Tai jei nebus visiskai pagereje, sakysiu kad IVF darytume...

g.gif Šiaip reikia 3 mėn kurso kad kažką pamatyti. Mes net nekartojom tyrimo be 3 mėn - tik po viso kurso matosi gi ar padeda ar ne, per tiek laiko ten ta gamyba spermiukų atsinaujina. Ar tikrai verta taip skubėti?
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 03 14, 12:08)
g.gif Šiaip reikia 3 mėn kurso kad kažką pamatyti. Mes net nekartojom tyrimo be 3 mėn - tik po viso kurso matosi gi ar padeda ar ne, per tiek laiko ten ta gamyba spermiukų atsinaujina. Ar tikrai verta taip skubėti?

Kad gamyba pilnai atsinaujina per 3 men tai as suprantu smile.gif Bet vistiek gal matysis juda kazkas i kazkuria puse ar ne smile.gif O be to ir S. nieko nesake apie laukima... Niu bandysiu ja pasitiketi ir darysim taip kaip ji sake smile.gif O be to, jei ir toliau mmm nesulauksiu, tai bet kokiu atveju atsides dar viskas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

ksise labai linkiu, kad tas vaiduokliukas su kiekviena diena vis rysketu 4u.gif

Aciu merginos, uz palaikyma, paprotinima smile.gif Ir pati zinau, kad galbut dar per anksti pradejau ieskot tu pozymiu, nu bet neapleidzia manes nuojauta nors tu ka, kad nieko ten pas mane nevyksta doh.gif Na, bet svarbiausia, kad jau nusiraminau ir po truputi bandau deliotis planus ateiciai. Dabar belieka sulaukt ketvirtadienio, pasidarysiu testa (bus 10 dpi), o penktadieni nuzygiuosi krauja nuleist.
Atsakyti
ksise
o kelinta diena po isodinimo?
Rytoj kartosi NT?

meiles_kibirkstele
Tai jei nebus visiskai pagereje, sakysiu kad IVF darytume...

Seip spermogineze yra 3 men. Tai visisko pagerejimo gali ir nebuti.
Bet planas neblogas, jei IUI nepavyks, tai galima tiesioi prie IVF eiti.
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 03 14, 10:24)

Ksise, nuostabios naujienos thumbup.gif kadangi sestadieni nebuvo nieko tai tikrai ne jokie vaistu likuciai, o nt be reikalo nevaiduokliauja tongue.gif Tai dabar tikesimes ir lauksim ryskejimo tavo vaiduokliuko smile.gif nu fainos zinios pirmadieni praskaidrina 4u.gif

QUOTE(Liberi @ 2011 03 14, 11:18)
Aciu merginos, uz palaikyma, paprotinima smile.gif Ir pati zinau, kad galbut dar per anksti pradejau ieskot tu pozymiu, nu bet neapleidzia manes nuojauta nors tu ka, kad nieko ten pas mane nevyksta doh.gif Na, bet svarbiausia, kad jau nusiraminau ir po truputi bandau deliotis planus ateiciai. Dabar belieka sulaukt ketvirtadienio, pasidarysiu testa (bus 10 dpi), o penktadieni nuzygiuosi krauja nuleist.

Va va jau protingiau galvoji, ale tikrai sugalvok man nurasyti viska 5dpi blink.gif blink.gif lotuliukas.gif gerai mergaites sako, juk dar net isikabinti neleidai savo leliukui o jau pozymiu nori smile.gif Laukiam tavo bent 10dpi ir tada jau rezultatu smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 14, 11:26)
ksise
o kelinta diena po isodinimo?
Rytoj kartosi NT?

meiles_kibirkstele

10dpi,kartosiu butinai,tuoj va leksiu i miesta nusipirkti nt rytojuj.itariu kad vaistininke pagalvos kad as juos valgau. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 03 14, 11:28)
Ksise, nuostabios naujienos  thumbup.gif  kadangi sestadieni nebuvo nieko tai tikrai ne jokie vaistu likuciai, o nt be reikalo nevaiduokliauja  tongue.gif  Tai dabar tikesimes ir lauksim ryskejimo tavo vaiduokliuko  smile.gif  nu fainos zinios pirmadieni praskaidrina  4u.gif
Va va jau protingiau galvoji, ale tikrai sugalvok man nurasyti viska 5dpi blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif gerai mergaites sako, juk dar net isikabinti neleidai savo leliukui o jau pozymiu nori smile.gif Laukiam tavo bent 10dpi ir tada jau rezultatu smile.gif  4u.gif  4u.gif

as be jokiu vaistuku,naturalaim cikle
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 14, 12:26)
meiles_kibirkstele

Aj, as blondine gal ne taip parasiau smile.gif Norejau parasyti kad jei nors kiek nebus pagereje... blush2.gif Suprantu kad visiskai atsistatyti arba bent jau labai zenkliai pagereti gali ir tu 3 men neuztekti smile.gif Bet jei jau visiskai negeres, arba net bloges... Tada jau tikrai IVF smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 03 14, 11:30)
as be jokiu vaistuku,naturalaim cikle

Nu tai tada viskas aisku su tavim nestuke.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 03 14, 10:30)
10dpi,kartosiu butinai,tuoj va leksiu i miesta nusipirkti nt rytojuj.itariu kad vaistininke pagalvos kad as juos valgau. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 03 14, 10:30)
Aj, as blondine gal ne taip parasiau smile.gif Norejau parasyti kad jei nors kiek nebus pagereje...  blush2.gif  Suprantu kad visiskai atsistatyti arba bent jau labai zenkliai pagereti gali ir tu 3 men neuztekti smile.gif Bet jei jau visiskai negeres, arba net bloges... Tada jau tikrai IVF smile.gif

Tikrai ne, po 3 mėn pasimato ar išvis tie vitaminai/vaistai veikia spermiukų gamybą. O visiškai atsistatyti tai gali ir metų prireikti ar daugiau.. Aišku gali būti kad ir po 1,5 mėn kas pasimatys, bet čia manau tas pats kaip ir su NT darymu 9 dpi hihihi.gif
Atsakyti
Liberi, nu tu dar anksti anksti anksti!! ax.gif Dar nesijaudink, tikrai mirksiukas.gif wub.gif

ksise, gi sakėm per anksti testo nesidaryt mirksiukas.gif O va, jau ir vaiduokliaut dabar pradėjo wub.gif
Atsakyti