QUOTE(egk @ 2011 03 11, 21:06)
Pirma mergaitės diskutavo ar eiti iškart prie IVF, ar bandyti vis su IUI.
Tai LV IUI išvis daro labai retai, o jei daro, tai su donoru. Aš nuvažiavau po 3 IUI, tai gys paklausė - kodėl tau juos darė? Pagal juos sakė yra kelios priežastys, kai IUI daro sutuoktiniams, pav kai neišeina ND, šiek tiek pakitimų vyro spermogramoje, o pas mus IUI daroma labai dažnai
Aš irgi pagalvojau, kad pagal sąrašėlį, jei nepasisekė 1 IVF, tai tada belieka laukti stebuklo
Tai LV IUI išvis daro labai retai, o jei daro, tai su donoru. Aš nuvažiavau po 3 IUI, tai gys paklausė - kodėl tau juos darė? Pagal juos sakė yra kelios priežastys, kai IUI daro sutuoktiniams, pav kai neišeina ND, šiek tiek pakitimų vyro spermogramoje, o pas mus IUI daroma labai dažnai
Aš irgi pagalvojau, kad pagal sąrašėlį, jei nepasisekė 1 IVF, tai tada belieka laukti stebuklo
Jei nepasiseka pirmas , visu pirma neverkslenti , ir ziureti ka darei netaip , ir kuom galetum sau padeti , Maistas , vitaminai , MB maistas , NUOTAIKA ,laukimas be baimes sekancio , ir svarbiausia pasitiketi gydytoju , jei nepasitiki , keisk .O per tris ivf pasiseka tikrai daugumai , vienetai kuriems nepasiseka .Vienu zodziu , aukstyn nosi