QUOTE(ela33 @ 2011 03 11, 11:37)
Sveikos mergaites,sveikinu kurioms pasiseke,o kurioms dar ne,linkiu kad kuo greiciau pasisektu
Mes daremes irgi 6iui,ir labai gailiuosi,suma iseina kaip ivf,bendrai sudejus,rezultatas nulinis,o sveikata gerokai nualinta.Aisku cia tik mano nuomone,bet tie iui tikrai panasu i bizni.Kaip cia jau minejo geriau ivf daryti nenualintu organizmu.Gerai kam pasiseka po iui,bet as tikrai taip nebedaryciau.Dabar laukiu balandzio,kada galesim daryti savo pirma ivf,laukiu,nesulaukiu ir kartu labai bijau,nes nezinau kada vel galesim daryt nesekmes atveju.
neapleidzia mintys,kad pirmas ivf kaip bandymas,kaip stimuliuosis ir pan.Taip noriu,bet taip bijau nesekmes,kad nezinau kaip tas blogas mintis nuvyt
Sveika, linkiu sėkmingo starto su puikiu finišu! Ir neleisk sau galvoti apie nesėkmę, viskas bus gerai!!!
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2011 03 11, 17:49)
Damute, nu va dar gražiau pakilo Hcg
Gi sakėm tau, raminkis ir mėgaukis nėštumu
Nors ką aš čia kalbu, - pati pradžioje (iki 12 sav.) virpėjau kaip lapelis ir dienos, valandos, net minutės slinko kaip metai iki kiekvienos apžiūros
Sakėt-sakėt, apsiraminau jau
Bet pati supranti.
Aš šiandien buvau klinikoj, nusipirkau crinone dviem savaitėm, priprašiau kito giniaus, kad pažiūrėtų mano žirnių, tai po ilgų paieškų kažką pamatė, atspausdino
. Šiaip sakė ankstoka, po 2 savičių skyrė pasimatymą.
Nu ir aš kaip ligonis šiandien pasidariau HCG, tai 2,5 karto užaugo per 2 dienas.