Šilčiausi sveikinimai naujai mamytei, Viltei
ir aš lb maža gimiau, tačiau, kaip mano mamai daktarai sakė - maža gimė, sveika augs... Tad daktarai neapgavo
Šiais metai mano draugų tarpe laaabai daug gimdys...Viena draugė gimdys balandį. Kaip tik grįšim į LT, tad, tikiuosi, pavyks susitikt su nauja draugų rato dalyve
QUOTE(kristalines @ 2011 03 26, 18:28)
As jau laukiu laukiu norejau snd, nes snd 9 menesiai kaip mes susituoke, sakau gera proga butu Bet lelyte nejuda... vis paruosiamieji pakankina, bet niekaip neateina TA diena Niu bet cia jau dienu klausimas
o kaip jus?
o kaip jus?
Ujj ar nebijai? Jau bet kada gali lelyte pasibelsti
Mes puikiai augam gerai, didejam i rubus nebetelpam Tikraiusiai jums nesigyriau, nepamenu kad kaip ir buvo planuota (pagal receptuka) turesim mergyte
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 20:28)
Mes puikiai augam gerai, didejam i rubus nebetelpam Tikraiusiai jums nesigyriau, nepamenu kad kaip ir buvo planuota (pagal receptuka) turesim mergyte
kaip suprast, pagal receptuka ???
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 26, 19:37)
kaip suprast, pagal receptuka ???
Na yra tam tikros dienos kada gaminti berniuka ir kada mergaite
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 26, 19:08)
Šiais metai mano draugų tarpe laaabai daug gimdys...Viena draugė gimdys balandį. Kaip tik grįšim į LT, tad, tikiuosi, pavyks susitikt su nauja draugų rato dalyve
Istikruju metai lb vaisingi! besilaukianciu ir gimdysianciu daug aplink kaip niekada!
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 19:28)
nebebijau jau As labiausiai bijau plysimu-kirpimu, nes cia tai ilgai gyja ir sako skauda labai, o gimdymas eina ir praeina Bet siaip jauciu kai jau prasides viskas, akd atsiras tos baimes
Gerai gerai, reikia augti ir storeti, kad mazylei butu gera ir jauku pas mamyte ir aisku roziniai sveikinimai!
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 19:51)
Na yra tam tikros dienos kada gaminti berniuka ir kada mergaite
sudetinga ten pataikyt, bet saunu, kad jums pavyko kaip norejot!
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 18:28)
ooo, sveikinu gal ir varda jau turit isrinke?
Kristalines, sveikinimai sukaktuviu proga
QUOTE(Raseliuke @ 2011 03 26, 22:15)
ooo, sveikinu gal ir varda jau turit isrinke?
Na as jau nuo pat pradziu glostydama pilvuka Liepa vadinau Visi kas paklausdavo kas gims sakydavau, kad mano mazoji Liepa
Dar kai nezinojom jog tikrai mergyte, MB sake kad noretu, kad ir butu toks vardelis, nes jau ir priprato
Bet dar paziuresim, nesu iki galo tvirtai apsisprendus.
Didziausi sveikinimai Wilte !!!
sveikatytes,kantrybes, stiprybes, nuostabiausiu akimirku Jums
Kristalines, nieko nebijok,viskas bus gerai jau labai laukiu kada ir tu supuosi
Drauge - sveikimai laukiantis panelytes turesit man kada papasakoti kas per bajeriai cia,nes noreciau ir as mergytes
O koks vidutinis leliuku ugis buna? nes mano drauges mazylis gime isvis tik 33 cm ugio (gime 2 sav anksciau)...
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 08:13)
Sveikutes
Pranesu NAUJIENAS is temukes.
Wiltei vakar ryte gime grazuole mergyte-kruopyte Ugis 47 cm, svoris 2,363.
Pranesu NAUJIENAS is temukes.
Wiltei vakar ryte gime grazuole mergyte-kruopyte Ugis 47 cm, svoris 2,363.
Sveikinimai Wiltei!!!
Papildyta:
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 17:28)
Mane ir su tuo receptuku sudominai,i ateiti,kad zinociau kaip naudotis,kai kada nors sugalvosiu tapti mama,tik as noreciau berniuko.
QUOTE(Raseliuke @ 2011 03 26, 22:15)
Kristalines, sveikinimai sukaktuviu proga
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 22:22)
mano mazoji Liepa
QUOTE(aiwulee @ 2011 03 26, 22:23)
O koks vidutinis leliuku ugis buna? nes mano drauges mazylis gime isvis tik 33 cm ugio (gime 2 sav anksciau)...
Gimsta virs 50 cm
Tai labai jau mazas leliukas, toks buna net nzn, vidury nestumo kazkas, nu gal ciut veliau, apie 24 savaite gal
Paieskojau, 25 savaite buna apie 35 cm
labas!
QUOTE(aiwulee @ 2011 03 26, 21:23)
Drauge - sveikimai laukiantis panelytes turesit man kada papasakoti kas per bajeriai cia,nes noreciau ir as mergytes
Man ir reikia paslapties. Noriu mergaites dar. Jei zinociau kad mergaite, tai uz metu galeciau but vel nescia. Pagal Beckhamus tai mergaites gaminamos tarp mamos ir tevo gimtadienio, berniukai tarp tevo ir mamos.
Mano leliukas gime 53cm 3300g ir 2 sav. anskciau. Standartas manau 50-55cm.
Na as zinojau tik tiek kad mergaite reikia daryti 2-4 dienas pries Ov. Nes mergaiciu spermiukai X letesni bet islieka ilgiau gyvybingesni. Tuomet atejus Ov. kiausineli ir apvaisina islike mergaitiski spermiukai
O berniuku Y sperm. yra greitesni bet greiciau ir zusta.
Jei per Ov. berniuku sperm. greiciau pasieks kiausineli ir apvaisins.
tai va tiek zinojau, pasirodo receptukas pavyko
Mano sesuo cia mane informavo ji taip pirmaji vaikiukia mergaite pagamino
O dabar antros taip pat mergaites norejo, dare pagal ta pati jau isbandyta receptuka ir kagi vel bus mergaite
O cia galiu dar viska smulkiai parasyti, visa instrukcija apie berniuku ir mergaiciu gaminima (radau internete)
NORINT SUSILAUKTI MERGYTĖS
Norint susilaukti mergytės, siūloma (nors visi šie patarimai yra kaip ir įrodyti moksliškai, tačiau jie tik nedidele procento dalimi, gali padėti labiau tikėtis mergytės). Kaip rašė viename straipsnyje - juk pabandyti verta, o gal pavyks, nuo pabandymo niekas nenukentės
1. Mylėtis 4-6 dienos iki Ovuliacijos
KODĖL? Nes Y spermiukai, kurie nulemia berniuką, yra maži ir labai greiti, jei Ovuliacija jau įvykusi ar tuoj įvyks, jie pirmi pasiekia kiaušinėlį ir jį apvaisina, tačiau Y gyvena tik 24-72h. O X spermiukai, kurie lemia mergytę, yra didesni, lėtesni, bet ištvermingesni, palankioje terpėje (vaisingose gleivėse) jie gali išlikti gyvybingi iki 6-7 parų, taigi, jei Ovuliacija įvyksta, kai Y jau nebūna, o X dar ištvermigai laukia, būten X ir apvaisina kiaušinėlį.
2. Mylėtis dažnai, bet ne kasdien pradedant nuo mmm ir nustoti likus 4-6d. iki Ovuliacijos (arba naudoti atitinkamas priemones)
KODĖL? Nes kuo didesnė spremiukų koncentracija spermoje, tuo daugiau yra Y, kuo mažesnė koncentracija, tuo daugiau X. Taigi kuo dažniau mylimasi, mažėja spermiukų koncentracija, o kartu ir Y skaičius.
3. Mylėtis anksti ryte
KODĖL? Nes ryte aktyvesni X spermiukai.
4. Patartina nuo menstruacijų iki ovuliacijos nepusryčiauti
KODĖL? Nes moters aukštas gliukozės kiekis skatina vyriškų spermiukų aktyvumą ir kliudo moteriškiems spermiukams. Jei nepusryčiaujama, gliukozės kiekis yra žemas - ir palankus X spermiukams.
5. Apsiplovimas su acto rūgšties tirpalu (1 šaukštelis acto - 1L šilto vandens, su kriauše patenka giliau).
KODĖL? Rūgštinė moters terpė nepalanki Y spremiukams ir jie žūsta, tačiau palanki X.
6. Moteriai nepajausti orgazmo.
KODĖL? Nes susitraukinėjimai padeda greičiau pajudėti spermiukams į priekį. Šis, manau, labiau reikalingas, jei ciklas nereguliarus ar nežinoma, kada O, nes, jei bandyti 4-6 iki O, tai tas nukeliavimas nėra svarbus, juk Y nebeliks, o ir X per tiek laiko jau atkeliaus.
Na kuri sekanti isbandys receptuka?
O berniuku Y sperm. yra greitesni bet greiciau ir zusta.
Jei per Ov. berniuku sperm. greiciau pasieks kiausineli ir apvaisins.
tai va tiek zinojau, pasirodo receptukas pavyko
Mano sesuo cia mane informavo ji taip pirmaji vaikiukia mergaite pagamino
O dabar antros taip pat mergaites norejo, dare pagal ta pati jau isbandyta receptuka ir kagi vel bus mergaite
O cia galiu dar viska smulkiai parasyti, visa instrukcija apie berniuku ir mergaiciu gaminima (radau internete)
NORINT SUSILAUKTI MERGYTĖS
Norint susilaukti mergytės, siūloma (nors visi šie patarimai yra kaip ir įrodyti moksliškai, tačiau jie tik nedidele procento dalimi, gali padėti labiau tikėtis mergytės). Kaip rašė viename straipsnyje - juk pabandyti verta, o gal pavyks, nuo pabandymo niekas nenukentės
1. Mylėtis 4-6 dienos iki Ovuliacijos
KODĖL? Nes Y spermiukai, kurie nulemia berniuką, yra maži ir labai greiti, jei Ovuliacija jau įvykusi ar tuoj įvyks, jie pirmi pasiekia kiaušinėlį ir jį apvaisina, tačiau Y gyvena tik 24-72h. O X spermiukai, kurie lemia mergytę, yra didesni, lėtesni, bet ištvermingesni, palankioje terpėje (vaisingose gleivėse) jie gali išlikti gyvybingi iki 6-7 parų, taigi, jei Ovuliacija įvyksta, kai Y jau nebūna, o X dar ištvermigai laukia, būten X ir apvaisina kiaušinėlį.
2. Mylėtis dažnai, bet ne kasdien pradedant nuo mmm ir nustoti likus 4-6d. iki Ovuliacijos (arba naudoti atitinkamas priemones)
KODĖL? Nes kuo didesnė spremiukų koncentracija spermoje, tuo daugiau yra Y, kuo mažesnė koncentracija, tuo daugiau X. Taigi kuo dažniau mylimasi, mažėja spermiukų koncentracija, o kartu ir Y skaičius.
3. Mylėtis anksti ryte
KODĖL? Nes ryte aktyvesni X spermiukai.
4. Patartina nuo menstruacijų iki ovuliacijos nepusryčiauti
KODĖL? Nes moters aukštas gliukozės kiekis skatina vyriškų spermiukų aktyvumą ir kliudo moteriškiems spermiukams. Jei nepusryčiaujama, gliukozės kiekis yra žemas - ir palankus X spermiukams.
5. Apsiplovimas su acto rūgšties tirpalu (1 šaukštelis acto - 1L šilto vandens, su kriauše patenka giliau).
KODĖL? Rūgštinė moters terpė nepalanki Y spremiukams ir jie žūsta, tačiau palanki X.
6. Moteriai nepajausti orgazmo.
KODĖL? Nes susitraukinėjimai padeda greičiau pajudėti spermiukams į priekį. Šis, manau, labiau reikalingas, jei ciklas nereguliarus ar nežinoma, kada O, nes, jei bandyti 4-6 iki O, tai tas nukeliavimas nėra svarbus, juk Y nebeliks, o ir X per tiek laiko jau atkeliaus.
Na kuri sekanti isbandys receptuka?