Įkraunama...
Įkraunama...

2010 metų Šiaulių nuotakų namučiai

Šilčiausi sveikinimai naujai mamytei, Viltei user posted image

ir aš lb maža gimiau, tačiau, kaip mano mamai daktarai sakė - maža gimė, sveika augs... Tad daktarai neapgavo wub.gif

Šiais metai mano draugų tarpe laaabai daug gimdys...Viena draugė gimdys balandį. Kaip tik grįšim į LT, tad, tikiuosi, pavyks susitikt su nauja draugų rato dalyve smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šagrenė: 26 kovo 2011 - 18:11
QUOTE(kristalines @ 2011 03 26, 18:28)
As jau laukiu laukiu  rolleyes.gif   norejau snd, nes snd 9 menesiai kaip mes susituoke, sakau gera proga butu  biggrin.gif  Bet lelyte nejuda... vis paruosiamieji pakankina, bet niekaip neateina TA diena smile.gif Niu bet cia jau dienu klausimas mirksiukas.gif
o kaip jus?  nestuke.gif

Ujj ar nebijai? blush2.gif Jau bet kada gali lelyte pasibelsti smile.gif
Mes puikiai smile.gif augam gerai, didejam i rubus nebetelpam biggrin.gif Tikraiusiai jums nesigyriau, nepamenu g.gif kad kaip ir buvo planuota (pagal receptuka) turesim mergyte flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *drauge*: 26 kovo 2011 - 18:30
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 20:28)
Ujj ar nebijai?  blush2.gif Jau bet kada gali  lelyte pasibelsti smile.gif
Mes puikiai smile.gif augam gerai, didejam i rubus nebetelpam biggrin.gif Tikraiusiai jums nesigyriau, nepamenu  g.gif  kad  kaip ir buvo planuota (pagal receptuka)  turesim  mergyte  flirt.gif

kaip suprast, pagal receptuka blink.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 26, 19:37)
kaip suprast, pagal receptuka  blink.gif ???

Na yra tam tikros dienos kada gaminti berniuka ir kada mergaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 26, 19:08)
Šiais metai mano draugų tarpe laaabai daug gimdys...Viena draugė gimdys balandį. Kaip tik grįšim į LT, tad, tikiuosi, pavyks susitikt su nauja draugų rato dalyve smile.gif

Istikruju metai lb vaisingi! drinks_cheers.gif besilaukianciu ir gimdysianciu daug aplink kaip niekada! thumbup.gif

QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 19:28)
Mes puikiai smile.gif augam gerai, didejam i rubus nebetelpam biggrin.gif Tikraiusiai jums nesigyriau, nepamenu  g.gif  kad  kaip ir buvo planuota (pagal receptuka)  turesim  mergyte  flirt.gif

nebebijau jau biggrin.gif As labiausiai bijau plysimu-kirpimu, nes cia tai ilgai gyja ir sako skauda labai, o gimdymas eina ir praeina biggrin.gif Bet siaip jauciu kai jau prasides viskas, akd atsiras tos baimes blush2.gif
Gerai gerai, reikia augti ir storeti, kad mazylei butu gera ir jauku pas mamyte wub.gif nestuke.gif ir aisku roziniai sveikinimai! thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 19:51)
Na yra tam tikros dienos kada gaminti berniuka ir kada mergaite biggrin.gif

sudetinga ten pataikyt, bet saunu, kad jums pavyko kaip norejot! biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 18:28)

ooo, sveikinu wub.gif gal ir varda jau turit isrinke?

Kristalines, sveikinimai sukaktuviu proga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2011 03 26, 22:15)
ooo, sveikinu  wub.gif  gal ir varda jau turit isrinke?

Na as jau nuo pat pradziu glostydama pilvuka Liepa vadinau smile.gif Visi kas paklausdavo kas gims sakydavau, kad mano mazoji Liepa smile.gif
Dar kai nezinojom jog tikrai mergyte, MB sake kad noretu, kad ir butu toks vardelis, nes jau ir priprato smile.gif
Bet dar paziuresim, nesu iki galo tvirtai apsisprendus. smile.gif

Atsakyti
user posted image

Didziausi sveikinimai Wilte !!!
sveikatytes,kantrybes, stiprybes, nuostabiausiu akimirku Jums wub.gif

Kristalines, nieko nebijok,viskas bus gerai mirksiukas.gif jau labai laukiu kada ir tu 2.gif supuosi bigsmile.gif
Drauge - sveikimai laukiantis panelytes 4u.gif turesit man kada papasakoti kas per bajeriai cia,nes noreciau ir as mergytes ax.gif rolleyes.gif
O koks vidutinis leliuku ugis buna? g.gif nes mano drauges mazylis gime isvis tik 33 cm ugio (gime 2 sav anksciau)...
Atsakyti
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 08:13)
Sveikutes  4u.gif
Pranesu NAUJIENAS is  nestuke.gif temukes.
Wiltei vakar ryte gime grazuole mergyte-kruopyte smile.gif Ugis 47 cm, svoris 2,363. flirt.gif

Sveikinimai Wiltei!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 17:28)

Mane ir su tuo receptuku sudominai,i ateiti,kad zinociau kaip naudotis,kai kada nors sugalvosiu tapti mama,tik as noreciau berniuko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2011 03 26, 22:15)
Kristalines, sveikinimai sukaktuviu proga  4u.gif

aciuks.gif

QUOTE(*drauge* @ 2011 03 26, 22:22)
mano mazoji Liepa smile.gif

wub.gif

QUOTE(aiwulee @ 2011 03 26, 22:23)
O koks vidutinis leliuku ugis buna?  g.gif  nes mano drauges mazylis gime isvis tik 33 cm ugio (gime 2 sav anksciau)...

Gimsta virs 50 cm ax.gif
unsure.gif Tai labai jau mazas leliukas, toks buna net nzn, vidury nestumo kazkas, nu gal ciut veliau, apie 24 savaite gal unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Paieskojau, 25 savaite buna apie 35 cm smile.gif

labas!
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2011 03 26, 21:23)
Drauge - sveikimai laukiantis panelytes  4u.gif  turesit man kada papasakoti kas per bajeriai cia,nes noreciau ir as mergytes  ax.gif  rolleyes.gif
O koks vidutinis leliuku ugis buna?  g.gif  nes mano drauges mazylis gime isvis tik 33 cm ugio (gime 2 sav anksciau)...

Man ir reikia paslapties. Noriu mergaites dar. bigsmile.gif Jei zinociau kad mergaite, tai uz metu galeciau but vel nescia. blush2.gif Pagal Beckhamus tai mergaites gaminamos tarp mamos ir tevo gimtadienio, berniukai tarp tevo ir mamos. lotuliukas.gif

Mano leliukas gime 53cm 3300g ir 2 sav. anskciau. Standartas manau 50-55cm. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 27 kovo 2011 - 10:37
Na as zinojau tik tiek kad mergaite reikia daryti 2-4 dienas pries Ov. Nes mergaiciu spermiukai X letesni bet islieka ilgiau gyvybingesni. Tuomet atejus Ov. kiausineli ir apvaisina islike mergaitiski spermiukai biggrin.gif
O berniuku Y sperm. yra greitesni bet greiciau ir zusta.
Jei smileysex.gif per Ov. berniuku sperm. greiciau pasieks kiausineli ir apvaisins.
tai va tiek zinojau, pasirodo receptukas pavyko smile.gif
Mano sesuo cia mane informavo ji taip pirmaji vaikiukia mergaite pagamino smile.gif
O dabar antros taip pat mergaites norejo, dare pagal ta pati jau isbandyta receptuka ir kagi vel bus mergaite flirt.gif

O cia galiu dar viska smulkiai parasyti, visa instrukcija biggrin.gif apie berniuku ir mergaiciu gaminima (radau internete) biggrin.gif

NORINT SUSILAUKTI MERGYTĖS
Norint susilaukti mergytės, siūloma (nors visi šie patarimai yra kaip ir įrodyti moksliškai, tačiau jie tik nedidele procento dalimi, gali padėti labiau tikėtis mergytės). Kaip rašė viename straipsnyje - juk pabandyti verta, o gal pavyks, nuo pabandymo niekas nenukentės

1. Mylėtis 4-6 dienos iki Ovuliacijos
KODĖL? Nes Y spermiukai, kurie nulemia berniuką, yra maži ir labai greiti, jei Ovuliacija jau įvykusi ar tuoj įvyks, jie pirmi pasiekia kiaušinėlį ir jį apvaisina, tačiau Y gyvena tik 24-72h. O X spermiukai, kurie lemia mergytę, yra didesni, lėtesni, bet ištvermingesni, palankioje terpėje (vaisingose gleivėse) jie gali išlikti gyvybingi iki 6-7 parų, taigi, jei Ovuliacija įvyksta, kai Y jau nebūna, o X dar ištvermigai laukia, būten X ir apvaisina kiaušinėlį.

2. Mylėtis dažnai, bet ne kasdien pradedant nuo mmm ir nustoti likus 4-6d. iki Ovuliacijos (arba naudoti atitinkamas priemones)
KODĖL? Nes kuo didesnė spremiukų koncentracija spermoje, tuo daugiau yra Y, kuo mažesnė koncentracija, tuo daugiau X. Taigi kuo dažniau mylimasi, mažėja spermiukų koncentracija, o kartu ir Y skaičius.

3. Mylėtis anksti ryte
KODĖL? Nes ryte aktyvesni X spermiukai.

4. Patartina nuo menstruacijų iki ovuliacijos nepusryčiauti
KODĖL? Nes moters aukštas gliukozės kiekis skatina vyriškų spermiukų aktyvumą ir kliudo moteriškiems spermiukams. Jei nepusryčiaujama, gliukozės kiekis yra žemas - ir palankus X spermiukams.

5. Apsiplovimas su acto rūgšties tirpalu (1 šaukštelis acto - 1L šilto vandens, su kriauše patenka giliau).
KODĖL? Rūgštinė moters terpė nepalanki Y spremiukams ir jie žūsta, tačiau palanki X.

6. Moteriai nepajausti orgazmo.
KODĖL? Nes susitraukinėjimai padeda greičiau pajudėti spermiukams į priekį. Šis, manau, labiau reikalingas, jei ciklas nereguliarus ar nežinoma, kada O, nes, jei bandyti 4-6 iki O, tai tas nukeliavimas nėra svarbus, juk Y nebeliks, o ir X per tiek laiko jau atkeliaus.

Na kuri sekanti isbandys receptuka? drinks_cheers.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *drauge*: 27 kovo 2011 - 11:54