Sveikos merginos. Pas mus šiandien laaaabai pavasariškas oras Tačiau sniego baltumas akis akina
Kaip mamytės jaučiasi??? Lauksim fotosesijos foto. Džiugios akimirkos
Pasižaidžiau su karoliukais. Prisegu pirmąjį auskariuką.
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 19, 13:10)
Wow!! Kaip darbsciai ir graziai suverta LB lb grazu! Pavasariu dvelkia, man zibutes primena
Sveikutes
Kaip begyvuojat?
Kristalines,kiek tau laiko beliko iki mazylio gimimo?.. man atrodo labai nedaug?..
Sagrene - labai super saunuole. As ir vis galvoju kad reiktu koki hobi susirasti,sakau gal tokie verimai visai nieko butu,megstu krapstytis,tik vis laiko neturiu net pradeti dometis tuo
Kaip begyvuojat?
Kristalines,kiek tau laiko beliko iki mazylio gimimo?.. man atrodo labai nedaug?..
Sagrene - labai super saunuole. As ir vis galvoju kad reiktu koki hobi susirasti,sakau gal tokie verimai visai nieko butu,megstu krapstytis,tik vis laiko neturiu net pradeti dometis tuo
QUOTE(aiwulee @ 2011 03 20, 00:41)
laaabai nedaug... 2 savaites, nedaugiau
QUOTE(kristalines @ 2011 03 20, 17:09)
Sveikos Kaip gyvenat? kaip savaitgali praleidot? as nuobodziai gan... namie prasedejau, filmus praiurejau. zodziu, relax
QUOTE(mylima2007 @ 2011 03 18, 11:40)
oho Zigute, na ir darbštuole su komandiruotėm..mmm... baltai pavydžiu
Sveikos,
Rasele nepavydek, as mieliau sau ramiai namie pasedeciau. Labai jau nuvargsti per tas komandiruotes.
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 19, 12:10)
Sveikos merginos. Pas mus šiandien laaaabai pavasariškas oras Tačiau sniego baltumas akis akina
Labai grazu
QUOTE(aiwulee @ 2011 03 19, 23:41)
Kaip tu begyvuoji? retai beuzsuki pas mus
kaip su namuciais reikalai?
QUOTE(Nemiga3272 @ 2011 03 20, 18:32)
Sveikos Kaip gyvenat? kaip savaitgali praleidot? as nuobodziai gan... namie prasedejau, filmus praiurejau. zodziu, relax
vakar diena buvom isvaziave draugu aplankyti, vakare namie patys sulaukem sveciu siandien aplankem mano tevus ir vyro tevus
QUOTE(zigute @ 2011 03 20, 19:24)
Sveikos,
Rasele nepavydek, as mieliau sau ramiai namie pasedeciau. Labai jau nuvargsti per tas komandiruotes.
oi, cia ne as tau buvau supavydejusi
QUOTE(Nemiga3272 @ 2011 03 20, 19:32)
mes tai prabaliavom vos ne visa savaitgali maniskio gimtadienis buvo, tai negalvojom nieko svest. Bet priejom prie isvados, kad geriau jau daryt tuos gimtadienius, nes db taip gavos, kad vieni viena vakara ateina pasveikint, kiti kita..
Labas rytas
QUOTE(kristalines @ 2011 03 20, 15:09)
Parasyk kai vaziuosi gimdyt, pasileisim plaukus ir stalcius atsidarysim.
QUOTE(egleegle @ 2011 03 21, 08:39)
mes tai prabaliavom vos ne visa savaitgali maniskio gimtadienis buvo, tai negalvojom nieko svest. Bet priejom prie isvados, kad geriau jau daryt tuos gimtadienius, nes db taip gavos, kad vieni viena vakara ateina pasveikint, kiti kita..
Labas rytas
Labas rytas
aha, aš irgi pradedu galvot, kad reikia. Mano vyro irgi buvo gimtadienis, bet mes su pagrindiniais sveikintojais sutarėm kitą dieną švęst bendrai, nes vyro ir jo dviejų sesių gimtadieniai yra kovo mėnesį.. tai kai pradedi eit.. galo nesimato... tai pagaliau nors vienais metais protingiau - visi kartu.
QUOTE(Google @ 2011 03 21, 09:26)
Parasyk kai vaziuosi gimdyt, pasileisim plaukus ir stalcius atsidarysim.
o ka tai reiskia?
QUOTE(egleegle @ 2011 03 21, 09:27)
o ka tai reiskia?
kad lengviau ir greiciau pagimdytu