Ačiū visoms už sveikinimus
QUOTE(Chardonnay @ 2012 07 11, 07:05)
Ačiū Aiwule (nepriprantu aš prie tavo naujo niko ) Kaja mūsų mažylė Dar pati pradžia, tai ta savijauta net nežinau kokia, vis dar neįsisąmoninu, kad čia mano ta lėlė
O as jau buvau pamirsusi,kad toki nika turejau Labai grazus vardukas,toks neiprastas labai laukiu,kada pasirodysit fb Tikiu kad sunku apsiprasti,jauciu man taip pat butu kad tik viskas gerai,tai
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 07 11, 12:46)
merginos gal kuri turit isnomuoti ar paskolinti savaitgaliui sketi balta grazu? kazkuri pamenu turejote fotosesijai? mano kaip tycia sulauze tik db tepranese o reiktu 6dieniui
As buvau pirkusi,bet mano ne baltas,o gelsvas toks,ivory spalvos,ir net nepamenu kur yra
QUOTE(Zajza @ 2012 07 11, 22:40)
O as jau buvau pamirsusi,kad toki nika turejau Labai grazus vardukas,toks neiprastas labai laukiu,kada pasirodysit fb Tikiu kad sunku apsiprasti,jauciu man taip pat butu kad tik viskas gerai,tai
As buvau pirkusi,bet mano ne baltas,o gelsvas toks,ivory spalvos,ir net nepamenu kur yra
Mums seniau labai patiko Kajaus vardas, ir dabar netyčia užmatėm mergaitišką variantą. Iškart patiko, ir kitų variantų likusius 3 mėnesius net nebegalvojom, nes atrodė, kad kitoks tikrai netiks
O fb pasirodysim po fotosesijos, kurią planuojam maždaug po mėnesio
Aš skėtuką irgi turiu, bet taip pat ivory spalvos (kur per vestuves turėjau, yra fb fotkėse), jei tiktų galiu paskolint
QUOTE(mylima2007 @ 2012 07 10, 19:25)
o aš tai gyvenu su tuo pačiu ir ten pat, ir dirbu ten pat, va tik šeimos pagausėjimas bus
Sveikinimai Kažin, kiek čia mūsų beliko dar neturinčių vaikelių?
QUOTE(Nemiga3272 @ 2012 08 12, 18:00)
Sveikinimai Kažin, kiek čia mūsų beliko dar neturinčių vaikelių?
nu dar yra pvz as
Sveikos,pas mane bus jau greitu laiku irgi seimos pagausejimas.
Labas, jūs dar čia
Sveikinimai
Sveikinimai
QUOTE(margaritka25 @ 2012 08 13, 22:41)
ooo sveikinu!!!!
vakar suzinojau naujiena apie vienus draugus, kurie laaabai norejo leliuko ir niekaip nesigavo. Jiem jau nebedaug liko, kai jau metai nuo bandymu pradzios ir jau buvo uzsiregistrave pas gydytojus, bet suzinojo, kad pagaliau jiem pavyko labai dziaugiuos uz juos
QUOTE(Raseliuke @ 2012 08 13, 13:03)
ir as
Taip ir liksim trys
QUOTE(margaritka25 @ 2012 08 13, 23:41)
Super!!!
QUOTE(margaritka25 @ 2012 08 13, 22:41)
Dideliausi sveikinimai
Aciu uz sveikinimus. Chardonnay musu leliuko vardas bus Kajus,kai perskaiciau kad tu mergaitei davei Kaja,galvoju cia tai geras.