QUOTE(*drauge* @ 2012 02 23, 17:35)
Mes gyvenam gerai
Tik ta įvykusi avarija įvarė mums šoko. Bet tfu tfu tfu viskas bagėsi gerai. O mašinų bus dar ne viena. Svarbiausia mes abi sveikos. Turim du dantukus. Gera mano mergaitė, abi esam dideles miegales
Nors aišku kaip ir pas visus būna visokių dienų
Bet galiu drąsiai pasakyti kad "motinystė veža"
Savaitgalį išeinam į vestuves, tai Liepytę pirmą kartą paliksim. Bet manau viskas bus gerai.
Kristalines, jau galvojat apie antra leliuką? Aš irgi turiu tookių minčių
Patinka man buti mama
eik tu sau... dziaugiuosi, kad sveikos likote abi!!!
ur pritarsiu, kad motinyste tikrai veza! esu toookia laiminga, tokia laiminga....
Mes vasara eisim i vestuves, as jau dbr stresuoju, kaip cia su U bus, nors ir eis kartu ji i vestuves, bet poto turbut su mano tevais isvaziuos namo, o mes liksim ten....
zodziu, as is tu mamu, kur vaikas turi buti man matomas, kad buciau rami
aha, galvojam...
jei viskas bus ok, ir su finansais ir su sveikatom, tai tikrai bus uzx metuku pradetas...... Nes zinai, maza kas gali nutikti siam gyvenime
Raseliuke, snd dariau
tinginiu cepelinus - patiko
lauksiu vakaro, kol MB ivertins
Papildyta:
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 02 23, 12:54)
kaip tik segiau pasilenkiau paimt toki knopkiuka ir iskrito akimirksniu
mums tai isdygo dantys tik 10 men kai buvo per savaite 5 dantys
o kankino nuo 4 menesiu visi skausmai
o kaip suniukas i Urtyte reaguoja?
nu ot....
gerai
dbr draugai nerealus
buciuojajsija ir buciuoja, o ji jam "myliu myliu" daro vis, o tas urzgia, nes ji stipriai uzgula ant jo, nes gi stipriai myli
Gyvenimas tai atsakomybės prisiėmimas arba jos vengimas; tai įsipareigojimai arba jų šalinimasis. Mums lemta nuolatos rinktis. Žmogų galima puikiai įvertinti pagal tai, ką jis renkasi. [B.A.Williamsas]