Sveikos,
Kur dingusios visos? kaip gyvuojat?
As turiu toki klausimeli.. gal galite pasidalinti ispudziais is svenciu kas jus labiausiai patiko: kokie zaidimai, siaip kokie grazus akcentai...
Planuoju naujemetini vakara su seima ir draugais ir norisi toki grazu, linksma vakareli suorganizuoti. Sakau gal su kokiais persirenginejimais, tarkim kokiais pasaku ar filmu herojais...
Gal zinote kokiu labai smagiu zaidimu, kuriuose teko patiems dalyvauti ar matyti? nepatingekik brukstelti
Sveikutes!
vis pagalvoju, kaip gaila, kad issilakstem....
vis pagalvoju, kaip gaila, kad issilakstem....
QUOTE(kristalines @ 2012 02 16, 17:00)
Sveika,
Aha.. kažkaip tilom tilom ir nutilom... aš tai likau dar užsiprenumeravus temą
Pasipasakokit 2010m nuotakos - kaip gyvenat?
Aš vis dar su tuo pačiu, ir vis dar dviese. Vis dar Šiauliuose
QUOTE(mylima2007 @ 2012 02 16, 16:06)
Sveika,
as irgi
Pas mus irgi viskas tas pats, kolkas, bet noreciau kazkokiu permainu... Ir mes vis dar Šiauliuose
Sveikos
Mes irgi dar dviese... vis dar ir Siauliuose neplanuojam niekur kitur kraustytis, bent jau kolkas
Mes irgi dar dviese... vis dar ir Siauliuose neplanuojam niekur kitur kraustytis, bent jau kolkas
Sveikos!
cia buvusi aiwulee
kaip smagu kad kazkas prakalbo! as irgi vis dar turiu tema favoritese
Na as irgi vis dar su tuo paciu tebegyvename Airijoje,tik va pries menesi nusipirkom savo namuka tai dziaugiames ikurtuvemis
cia buvusi aiwulee
kaip smagu kad kazkas prakalbo! as irgi vis dar turiu tema favoritese
Na as irgi vis dar su tuo paciu tebegyvename Airijoje,tik va pries menesi nusipirkom savo namuka tai dziaugiames ikurtuvemis
QUOTE(kristalines @ 2012 02 16, 17:30)
as irgi
Pas mus irgi viskas tas pats, kolkas, bet noreciau kazkokiu permainu... Ir mes vis dar Šiauliuose
o kokių permainų Tau norėtųsi? Gi turi mažylę, tai manau daugiausiai permainų ir suteikia.. ar... jau antro norisi?
sveikos
mes irgi dar dviese planuojames kelione, dirbam, dirbam, dirbam, vis dar kolegos tam paciam darbe
mes irgi dar dviese planuojames kelione, dirbam, dirbam, dirbam, vis dar kolegos tam paciam darbe
QUOTE(Nemiga3272 @ 2012 02 16, 19:46)
visos kaip ikastos, niekur nesikrausto
QUOTE(Zajza @ 2012 02 16, 23:33)
Sveikos!
cia buvusi aiwulee
cia buvusi aiwulee
galvoju kas cia tokia, nepamenu jokios Zaizos
su savu NT
QUOTE(mylima2007 @ 2012 02 16, 23:56)
o kokių permainų Tau norėtųsi? Gi turi mažylę, tai manau daugiausiai permainų ir suteikia.. ar... jau antro norisi?
pati nzn zinok... noreciau gal net issikraustyti kur nors Galvojom emigruoti, bet poto issigandau, nenoriu atsiskirti nuo seimos, artimuju, ir dukrytes atskirti nuo seneliu, sirdis plystu jiems....
antra tai planuojam pradeti po metu, kai dukrytei sueis 2 metukai
QUOTE(egleegle @ 2012 02 17, 13:19)
sveikos
kur keliausit?
QUOTE(kristalines @ 2012 02 22, 11:30)
kur keliausit?
i ta pacia turkija labai norisi atsitraukti nuo darbu, o poilsine kelione su isjungtais mobiliais tam labai tinka gal bandysim dar kalbam ta tema
QUOTE(Bente @ 2012 02 22, 16:35)
Mes ir ten pat dar gyvenam, nusipirkom namus, vasariop laukiam semos pagausejimo
Didziausi sveikinimai su seimos pagausejimu
egle kaip smagu kad isvyksit pailseti...
sveikos
o as tai su tuo paciu, ten pat ir pasoniai ta pati
Kristaline smagu kad apie antra mastot as kazkaip nenoriu taip greit, nes reikia po tos kad visos nervu lasteles ataugtu i vieta