[quote=Chardonnay,2011 08 19, 13:37]
Sveikutės
Mes darėmės fotosesiją pas Irmą Siliūnaitę rugpjūčio 9d., bet dar nėra foto, sakė reiks luktelt kol visas gausim, o keletą šiom dienom turėtų į savo blogą įmesti
mes daremes rugpjucio 3 d, bet dar neimete nieko
as pvz del leliuko dar palauksiu ir su MV kazkaip sutariam siuo klausimu ir dar neskubam norim dar i kelias keliones nuvykti, o dar ir nama reikia paremontuoti, kad siltas lizdelis perenimui butu nors man jau irgi uz menesiuko bus 27 m., bet kazkaip dar jauciu, kad paaugti, bent jau man, tai reikia iki to.....
Benete tikiuos kad uzkibs mazoji gyvybe ir tikrai pasikeis nuomone
sveikos
norejau paklaust pamenu pernais kazkurios samdete labai gera seimininke ( tik nevisom pavyko ja prikalbint nes buvo uzimta) gal galit kontaktus atsiust ? tik niekaip nepamenu kas ja buvo uzsisakiu
jau ruosiames krikstynoms noris kainas susizinot nes visur viskas brangsta... reikia pradet anksciau ruostis
sveikos
norejau paklaust pamenu pernais kazkurios samdete labai gera seimininke ( tik nevisom pavyko ja prikalbint nes buvo uzimta) gal galit kontaktus atsiust ? tik niekaip nepamenu kas ja buvo uzsisakiu
jau ruosiames krikstynoms noris kainas susizinot nes visur viskas brangsta... reikia pradet anksciau ruostis
Sveikutes
As visada masciau, kad dar ne laikas, visuomet rasdavau tam priezasciu.
Bet kai pagaliau pradejom planuoti, greit pastojau, gime lelyte ir viskas lb pasikeite, atrodo, kaip galejau nenoreti anksciau tokio mazo stebuklelio. Ir kodel tiek delsiau...
Neisikalk i galva, kad butent nori,kad vaikelis gimtu viena ar kita menesi, jei neiseitu is kart pastoti, butu sunku.
Pritariu
Kaip gyvuojat merginos?
Mes puikia:i augam, sypsomes. Per menesi 1.5 kg priaugo Liepukas Savaitele atotogavom Palangoj. Dziaugiuosi motinyste
Kristalines, itariu tave maciau berzneli vakar, bet is tolo
QUOTE(Chardonnay @ 2011 08 19, 13:37)
Aš pati dabar esu pasimetus, nežinau ką daryt Pagal mūsų planavimus jau turėtume pradėt leliuką, bet nesu įsitikinus ar jau tikrai tikrai noriu Vis dar gyvenam pas mano mamą, savo namų dar neturim... MV jau norėtų, o aš va mėtausi. Nežinau su kuo pasitart, kas ką protingo pasakytų.. Tai va atėjau čia, ką jūs manot, ką daryt? Ir dar vienas "kabliukas": noriu pastoti būtent rudenį, kad vaikutis gimtų gegužės - rugpjūčio mėn. Taigi jei dabar ne, tai tada kitą rudenį, bet man jau greit 27m... žodžiu, nežinau..
Bet kai pagaliau pradejom planuoti, greit pastojau, gime lelyte ir viskas lb pasikeite, atrodo, kaip galejau nenoreti anksciau tokio mazo stebuklelio. Ir kodel tiek delsiau...
Neisikalk i galva, kad butent nori,kad vaikelis gimtu viena ar kita menesi, jei neiseitu is kart pastoti, butu sunku.
QUOTE(kristalines @ 2011 08 19, 14:11)
labas
Šagrene, sveikinu
Chardonay jei nori, tada reikia, o jei nenori dar, dvejoji, tai apmastyk viska Nes gyvenimas susilaukus kudikio pasikeicia kardinaliai, savo gyvenima turi "atiduoti" tam maziukui, visas 24 valandas... ar jau esi tam pasiryzusi, ar dar geriau palaukti ir "pribresti" tam
O del to rudenio pasakysiu taip duok D, kad tik isvis iseitu lengvai pastoti Aisku, reikia kazkaip planuoti ir pns., bet neuzsiciklink ant vasarinuko nes aplink baisu kas darosi istikruju Jaunos poros, sveikos, ir snipstas, be mediku isikisimo nieko nesigauna
Šagrene, sveikinu
Chardonay jei nori, tada reikia, o jei nenori dar, dvejoji, tai apmastyk viska Nes gyvenimas susilaukus kudikio pasikeicia kardinaliai, savo gyvenima turi "atiduoti" tam maziukui, visas 24 valandas... ar jau esi tam pasiryzusi, ar dar geriau palaukti ir "pribresti" tam
O del to rudenio pasakysiu taip duok D, kad tik isvis iseitu lengvai pastoti Aisku, reikia kazkaip planuoti ir pns., bet neuzsiciklink ant vasarinuko nes aplink baisu kas darosi istikruju Jaunos poros, sveikos, ir snipstas, be mediku isikisimo nieko nesigauna
Pritariu
Kaip gyvuojat merginos?
Mes puikia:i augam, sypsomes. Per menesi 1.5 kg priaugo Liepukas Savaitele atotogavom Palangoj. Dziaugiuosi motinyste
QUOTE(*drauge* @ 2011 08 25, 08:26)
oj kaip sauniai augat! Pavydziu atostogu, as kazkaip pabijojau sia vasara i pajuri su lelyte traukti (bet itariu kad bereikalo), tad likom be atostogu
As kasdien ten bunu per pietus su abiem vaikais ir poto vakare visa seimyna visada einam, jei tik nelyja
QUOTE(*drauge* @ 2011 08 25, 07:26)
as ir pries pradedant savo mazuliuka galvojau gal dar per anksti ir t.t. Bet kai gime visai nesigailiu. Net dar vieno norisi. Is vienos puses taip - atsakomybe didele. Negali niekur atsitraukti,niekur palikti. Ypac kai maitini pati. Kartais uzeina liudnumas laikinas, bet realiai norint galima suderinti bet ka. Greit laikas bega. Manajam jau metai ne uz kalnu, jau po biski vaiksto. Tuoj taps savarankiskesnis, galesiu siek tiek atsipusti ir prasiblaskyti, pakeliauti... Ir tuo paciu busiu jauna mama.
P.S. Ir gerai kad negalvojau pries pastodama, kad va gyvenam mazam mazam butuke jau tryse. Kad ketvirtam vietos nera. Gerai kad ale nelaukiau "geresniu" laiku. Viskas susitvarko savaime. O tam mazam vaikeliui nereikia nei jo kambario, nei zaislu. Tik DAAAUG demesio ir meiles.
Ačiū visoms išsakiusioms savo mintis
Kristalines, apie tą dalyką, kad daugybė jaunų žmonių negali susilaukti vaikiuko ir aš dažnai pamąstau. Bet kaip jau lemta, taip ir bus... Ar čia planuosi anksčiau ar vėliau
Bente, šaunu taip, atsiduodi Dievo valiai Turbūt ir mums reiks taip padaryt kada nors... Ech, sunkus tas moterų gyvenimas
Kristalines, apie tą dalyką, kad daugybė jaunų žmonių negali susilaukti vaikiuko ir aš dažnai pamąstau. Bet kaip jau lemta, taip ir bus... Ar čia planuosi anksčiau ar vėliau
Bente, šaunu taip, atsiduodi Dievo valiai Turbūt ir mums reiks taip padaryt kada nors... Ech, sunkus tas moterų gyvenimas
QUOTE(Chardonnay @ 2011 08 25, 15:30)
Ačiū visoms išsakiusioms savo mintis
cia kaip rase gali planuot bet gaunas S... taip ir mums, as pastojau tik po 1.5 metu ot planuotojai is musu nekokie
oi google kaip smagu kad gerai augat, o dar maitini?
kristaline mes su 2.5 men laiko vaikiuku lekem i pajuri ir ne kiek nesigailiu. aisku baime buvo bet...manau kita vasara atsiimsit
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 08 25, 19:25)
oi google kaip smagu kad gerai augat, o dar maitini?
kristaline mes su 2.5 men laiko vaikiuku lekem i pajuri ir ne kiek nesigailiu. aisku baime buvo bet...manau kita vasara atsiimsit
Taip, maitinu
Kuo mazesnis vaikiukas, tuo lengviau keliauti ir atostogauti kartu
QUOTE(Google @ 2011 08 25, 22:31)
o kokia saunuole tu, as tai jauciu kad pieno mazeja dienom jau
pritariu kuo mazesnis tuo geriau, db guli ramu poto jau lakstys viena ne per kur negalesi palikt.
pirma kart kai buvom tai dukryte vezimuke miegojo o mes juroj maudemes o antra karta vsio jai jau demesio reikejo
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 08 25, 20:34)
o kokia saunuole tu, as tai jauciu kad pieno mazeja dienom jau
pritariu kuo mazesnis tuo geriau, db guli ramu poto jau lakstys viena ne per kur negalesi palikt.
pirma kart kai buvom tai dukryte vezimuke miegojo o mes juroj maudemes o antra karta vsio jai jau demesio reikejo
taip tik atrodo kad mazeja... ir man taip rodesi, bet vis dar yra.. Tik nebeisipucia (.)(.) tiek.
[quote=w_ilt_e,2011 08 25, 20:25]
cia kaip rase gali planuot bet gaunas S... taip ir mums, as pastojau tik po 1.5 metu ot planuotojai is musu nekokie
Rimtai?? 1,5 metų nesisaugojot visiškai ir tiek laiko užtruko kol "užkibo"?? Nebuvai susirūpinus, kad kažkas ne taip?
Rimtai?? 1,5 metų nesisaugojot visiškai ir tiek laiko užtruko kol "užkibo"?? Nebuvai susirūpinus, kad kažkas ne taip?