Ačiū už naują plepėjimo vietą
Laukiu rytojaus, nes pas mus ryt atekrenda liudininkai švesime mano gimtadienį
Taip pat naršau netą ir ieškausi kelionių info... juk reikia pagaliau medų pakopinėt, kad ir ilgokai nusitesė
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 09, 18:48)
Taip pat naršau netą ir ieškausi kelionių info... juk reikia pagaliau medų pakopinėt, kad ir ilgokai nusitesė
na jau tikrai, kad ilgokai...
QUOTE(mylima2007 @ 2011 03 09, 23:01)
na jau tikrai, kad ilgokai...
su darbais neina suderinti... bet dabar, jau tikiuosi pavyks išsiprašyti. O ir metų sukaktuves irgi bus gražu pažymėt
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 09, 22:18)
su darbais neina suderinti... bet dabar, jau tikiuosi pavyks išsiprašyti. O ir metų sukaktuves irgi bus gražu pažymėt
kaip as jums pavydziu!!!!! Kelione..... mmmm....
Labas rytas
Registruojuos naujuose namuciuose
Registruojuos naujuose namuciuose
Sveikos Registruojuos ir aš
QUOTE(mylima2007 @ 2011 03 09, 14:30)
ir reikia pailseti
QUOTE(Chardonnay @ 2011 03 09, 15:24)
Kristalines, tau tik dvi savaitės beliko Nerealiai greit prabėgo laikas.. Vakar buvom aplankyt draugų kūdikėlio, kovo 2 gimė mergaitė jiems, tai tokia mažulytė... Danielės vardą išrinko. Kristalines turi jau išsirinkusi vardą leliui?
joo, laikas tiesiog istirpo
aha, turime pora varduku variantu, bet sakem dar paziuresim koki varda "atsines" lelyte gimdama
QUOTE(Google @ 2011 03 09, 15:42)
o mums gerai... Laukiam pavasario, kelsimes i Siaulius.
ooo, ikurtuviu balius bus
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 09, 18:48)
juk reikia pagaliau medų pakopinėt, kad ir ilgokai nusitesė
kaip faaaina
Ir as cia
Sveikos,
Ir as.
Papildyta:
Su gimtadieniu (nors nezinau kada jis)
Papildyta:
Na jums turbut kelia juoda kate perbego ar kazkas prakeike,na linkiu kad kuo greiciau visos nelaimes pasibaigtu.
Ir as.
Papildyta:
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 09, 16:48)
Papildyta:
QUOTE(mylima2007 @ 2011 03 09, 12:30)
labai itin neieškau.. kadangi pirmąją savaitę norėjau tiesiog pailsėt..
o šią savaitę kaip ir nelabai yra kur siųst CV... na kelis išsiunčiau...
o mums ketvirta mini nelaimė - maniškiui vakar į mašiną įvažiavo sankryžoj.. tiesiog užsidegė geltona, jis stabdė, o kadangi buvo sankryža nuo veduko, tai kitas normaliu greičiu atvažiuodamas ir spiginant saulei nepastebėjo, kad stot reikia, ir įvažiavo.. sužeistų nėra, tik mini šokas..ir... mašinos tvarkymas.. nes sulenkė tai stipriai...
o šią savaitę kaip ir nelabai yra kur siųst CV... na kelis išsiunčiau...
o mums ketvirta mini nelaimė - maniškiui vakar į mašiną įvažiavo sankryžoj.. tiesiog užsidegė geltona, jis stabdė, o kadangi buvo sankryža nuo veduko, tai kitas normaliu greičiu atvažiuodamas ir spiginant saulei nepastebėjo, kad stot reikia, ir įvažiavo.. sužeistų nėra, tik mini šokas..ir... mašinos tvarkymas.. nes sulenkė tai stipriai...
Na jums turbut kelia juoda kate perbego ar kazkas prakeike,na linkiu kad kuo greiciau visos nelaimes pasibaigtu.
Labas...
[quote=margaritka25,2011 03 11, 02:09]
Sveikos,
Ir as.
Papildyta:
Papildyta:
ačiū, Margaritka, šnd mano gimtadienis
Sveikos,
Ir as.
Papildyta: