Sveikos žmonelės,
mes liepos mėn. savaitėlei grįšime, tai fotosesija jau kaip ir sutarta su Daiva Kiele. Noriu paeksperimentuoti su kitais fotografais Manau, ši fotosesija mūsų šeimai bus lb įsimintina dėl kelių priežasčių
Sveikos, merginos!
Vis pagalvoju kaip jums sekas, ką beveikiat... Šiandien sutikau Mylima, tai sakau reikia įlysti į forumuką pažiūrėt
Smagu, kad jau sūpuojat vaikučius, planuojat metines.
Pas mane jokių ypatingų naujienų nėra - sausį išsikėlė anyta, tai dabar ramiai gyvenam dviese, gandrai aplink mus irgi neskraido. Studijos irgi stovi vietoj, galvoju ar verta grįžt po akademinių ar man to reikia...
visoms po
Vis pagalvoju kaip jums sekas, ką beveikiat... Šiandien sutikau Mylima, tai sakau reikia įlysti į forumuką pažiūrėt
Smagu, kad jau sūpuojat vaikučius, planuojat metines.
Pas mane jokių ypatingų naujienų nėra - sausį išsikėlė anyta, tai dabar ramiai gyvenam dviese, gandrai aplink mus irgi neskraido. Studijos irgi stovi vietoj, galvoju ar verta grįžt po akademinių ar man to reikia...
visoms po
Aš tai su kolegom buvau.. įsijautus visa guliašą rinkaus
Ir paskui sėdžiu.. kramsnoju.. žiūriu.. kas į mane taip žiūri.. ir kur galvoju mačiau.. ))
ir prisiminiau ))
Dažnai ten pietauji?
Ir paskui sėdžiu.. kramsnoju.. žiūriu.. kas į mane taip žiūri.. ir kur galvoju mačiau.. ))
ir prisiminiau ))
Dažnai ten pietauji?
QUOTE(mylima2007 @ 2011 05 19, 20:28)
Aš tai su kolegom buvau.. įsijautus visa guliašą rinkaus
ir prisiminiau ))
Dažnai ten pietauji?
ir prisiminiau ))
Dažnai ten pietauji?
Aš iš karto supratau, kad ten tu
Seniau kasdien ateidavau. Dabar pas mus darbe virtuvėlę padarė, tai dažniausiai nešuos iš namų. Kai nepasigaminu nieko, tai atbėgu ten.
Darbelį pakeitei?
QUOTE(Šagrenė @ 2011 05 17, 17:30)
Sveikos žmonelės,
mes liepos mėn. savaitėlei grįšime, tai fotosesija jau kaip ir sutarta su Daiva Kiele. Noriu paeksperimentuoti su kitais fotografais Manau, ši fotosesija mūsų šeimai bus lb įsimintina dėl kelių priežasčių
Gal nori ką nors pasipasakot? Gal ?
QUOTE(Chardonnay @ 2011 05 20, 09:23)
Gal nori ką nors pasipasakot? Gal ?
jau ir mane suintrigavo nagi nagi...
QUOTE(egleegle @ 2011 05 20, 10:34)
jau ir mane suintrigavo nagi nagi...
Sveikos
Mhm, man irgi idomu
Puoliau skaityti, ką ten tokio intriguojančio parašiau, kad taip sujudot
Nea, jokių nėra.
Tik šiaip šie metai lb jau permainingi mums ir geri. Todėl širdis ir džiūgauja
Įdomu, kaip DRAUGEI sekasi? Ar paneša dar pilvuką
Nea, jokių nėra.
QUOTE(Šagrenė @ 2011 05 20, 15:01)
Puoliau skaityti, ką ten tokio intriguojančio parašiau, kad taip sujudot
Nea, jokių nėra.
Nea, jokių nėra.
Na tai džiaugiuosi, kad viskas į gera
Aha, įdomu kaip ten jai einasi
Ji vienintelė nėštukė pas mus, ar dar yra? Google, Vilte ir Kristalines jau su leliais. Retai bekalbam, tai baigiu ir užmiršt
QUOTE(Chardonnay @ 2011 05 20, 16:08)
Na tai džiaugiuosi, kad viskas į gera
Ji vienintelė nėštukė pas mus, ar dar yra? Google, Vilte ir Kristalines jau su leliais. Retai bekalbam, tai baigiu ir užmiršt
monika dar su pilvuku
Sveikutes
Ir mane Šagrene suintrigavai su tuo pasakymu Ot visos kokios cekaunos, tik ne taip zodi parasyk
O mums gerai sekasi. Augam, juda, banguoja mano lelyte kraiteli ruosiam, baseina, kursus lankom
Kazkaip ziuriu neskubat merginos tapti Ko laukiat?
Ir mane Šagrene suintrigavai su tuo pasakymu Ot visos kokios cekaunos, tik ne taip zodi parasyk
O mums gerai sekasi. Augam, juda, banguoja mano lelyte kraiteli ruosiam, baseina, kursus lankom
Kazkaip ziuriu neskubat merginos tapti Ko laukiat?
QUOTE(IevaB @ 2011 05 20, 09:08)
Aš iš karto supratau, kad ten tu
Seniau kasdien ateidavau. Dabar pas mus darbe virtuvėlę padarė, tai dažniausiai nešuos iš namų. Kai nepasigaminu nieko, tai atbėgu ten.
Darbelį pakeitei?
Darbelį pakeitei?
Tai jo..pakeičiau. Pas mus irgi yra virtuvėlė, bet kažkaip vis neįsidedu nieko. Tai arba į kokį kubą einam meduolių pirkt, arba kažkur užsukam.. arba šiaip pasivaikščiot..