Labuka
Niu merguzeles,tai kur visos issibarsciusios?..
kas kaip ir kuom gyvenat?.. kas auginat,kaip mazyliai auga ?
Pas mane tai nieko naujo birzelio gale vyksim su v i Lt, teks vestuvese ir krikstynose sudalyvauti
Sveikos zmoneles
Suzinojom, kad MB istojo i akademija Danijoj Labai dziaugiames abu As keliausiu i kalbos mokykla, mokysiuos danu, o po to sieksiu savo tikslu Dabar laukiam keliones - birzelio pradzioj skrendam i Danija 5 dienoms
Kaip jauniosos mamytes gyvena? ar leidzia mazyliai pailset?
QUOTE(aiwulee @ 2011 05 08, 15:11)
Labuka
kas kaip ir kuom gyvenat?..
kas kaip ir kuom gyvenat?..
Suzinojom, kad MB istojo i akademija Danijoj Labai dziaugiames abu As keliausiu i kalbos mokykla, mokysiuos danu, o po to sieksiu savo tikslu Dabar laukiam keliones - birzelio pradzioj skrendam i Danija 5 dienoms
QUOTE(Dowileete @ 2011 05 09, 09:47)
Sveikos zmoneles
Sveikinimai, Dowileete
Kaip supratau, tau nepavyko įstoti?
Pas mus tai vasariškas oras: trumpom rankovytėm jau galima vaikštinėti. Geriu arbatą terasoje... relaksas pasakiškas...
QUOTE(Šagrenė @ 2011 05 09, 13:40)
Sveikinimai, Dowileete
As nebestojau net Nusprendziau, kad skaiciai ir marketingas ne man Buvau atrinkta i tuos laiminguosius, kuriuos kviecia i interviu, bet pasakiau, kad atsiemu savo kandidatura ir uzleidziu kitam vieta Bandysiu save kitoj srity realizuot, tik pirma reikia kalba ismokt
o aš tai darbelyje dirbu.. ir tiek. kažkaip jokių džiaugsmų nematau.
o šiaip.. nežinau.. nors oras gerėja, bet manęs neapleidžia pesimizmo nuotaikos..
o šiaip.. nežinau.. nors oras gerėja, bet manęs neapleidžia pesimizmo nuotaikos..
dowileete sveikinu del Danijos ir dziaugiuos uz tave
buvau dingus, nes daug ko ismokt reikia naujajame darbe praeitame kur dirbau tai kiekviena diena galvodavau, kad noriu kuo greiciau iseiti, katorga gryna buvo, tai pasitaikius progai sprukau
o kad su vyru kartu, tai man net patinka kai kartu studijavom, tai kartu ir gyvenom ir i paskaitas eidavom, tai kazkaip nebe keista dabar nesedim vienam kabinete, tai nera kad nuolat matau ji
o kudikelis (suniukas) auga kaip ant mieliu labai zaisminga, reikia su ja daug zaisti, begioti, tai truputi sporto buna
dar darziuka apsisodinom tai darbelio lauke yra
mylima tik nesusirk depresija pasiduok gerai nuotaikai
kaip kitoms mergaiciukems sekasi?
buvau dingus, nes daug ko ismokt reikia naujajame darbe praeitame kur dirbau tai kiekviena diena galvodavau, kad noriu kuo greiciau iseiti, katorga gryna buvo, tai pasitaikius progai sprukau
o kad su vyru kartu, tai man net patinka kai kartu studijavom, tai kartu ir gyvenom ir i paskaitas eidavom, tai kazkaip nebe keista dabar nesedim vienam kabinete, tai nera kad nuolat matau ji
o kudikelis (suniukas) auga kaip ant mieliu labai zaisminga, reikia su ja daug zaisti, begioti, tai truputi sporto buna
dar darziuka apsisodinom tai darbelio lauke yra
mylima tik nesusirk depresija pasiduok gerai nuotaikai
kaip kitoms mergaiciukems sekasi?
sveikutes
smagu egleegle kad patenkinta nauju darbu
mylima2007 laikykis tuoj vasara bus ir nuotaikos pageres
Dowileete sveikinu kad vyrui pavyko istot
o mes augam kaip ant mieliu tik va pilvukas skausmai buvo begalo mane isvargine, bet atradom vaikui geriausia miegojimo poza tai miegam dabar nuostabiai
kazka papasakot neturiu ka nes visas gyvenimas sukasi aplink generole
tik db gyvenu galvojimu nes greit vyro gimtadienis noris kazka idomaus padovanot ir vestuviu metines nesinori namie sedet per metines bet ir su generole daug kur nepakeliausi, bet mastau gal visdelto prie kokios juros nulekt
o kaip jusmastot metines svest?
smagu egleegle kad patenkinta nauju darbu
mylima2007 laikykis tuoj vasara bus ir nuotaikos pageres
Dowileete sveikinu kad vyrui pavyko istot
o mes augam kaip ant mieliu tik va pilvukas skausmai buvo begalo mane isvargine, bet atradom vaikui geriausia miegojimo poza tai miegam dabar nuostabiai
tik db gyvenu galvojimu nes greit vyro gimtadienis noris kazka idomaus padovanot ir vestuviu metines nesinori namie sedet per metines bet ir su generole daug kur nepakeliausi, bet mastau gal visdelto prie kokios juros nulekt
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 05 14, 09:32)
as tai mastau gal susitaupyt pinigeliu ir pasidaryt fotosesija, kaip cia minejot seniau, kad kai pirmi metai popierines vestuves - tai visokiu foto su popierium ir pan
idomu kiek kainuoja tokios fotosesijos? gal zinot?
zmoneles, kurios turit jau kudikelius... ar neplanuojat krisktynu svente daryt savo maziesiems ir mazosioms?
QUOTE(egleegle @ 2011 05 17, 10:23)
as tai mastau gal susitaupyt pinigeliu ir pasidaryt fotosesija, kaip cia minejot seniau, kad kai pirmi metai popierines vestuves - tai visokiu foto su popierium ir pan
zmoneles, kurios turit jau kudikelius... ar neplanuojat krisktynu svente daryt savo maziesiems ir mazosioms?
apie 200lt faina ideja
darysm darysim krikstynas
ok, begu darzovienes virt.
QUOTE(egleegle @ 2011 05 17, 12:23)
man pilvuko fotosesija klainavo 150 lt tai manau tiek pat kainuotu ir kitos tokio pobudzio dariaus pas daiva kiele. mes fotosesija darysim ir taip nes mazylei bus 3 men o sake tokiam amziuj pacios graziausios nuotraukos
o krikstynas atidesim kitais metais
o kitais metais ju bus net 3
QUOTE(egleegle @ 2011 05 17, 11:23)
Mes irgi darysimės fotosesiją pas Irma in Style, priešvestuvinė kainavo 200lt, tai ir "metinė" kainuos manau tiek pat.
QUOTE(Chardonnay @ 2011 05 17, 14:10)
Mes irgi darysimės fotosesiją pas Irma in Style, priešvestuvinė kainavo 200lt, tai ir "metinė" kainuos manau tiek pat.
mes irgi pas Irma zadam daryt dar nesitariau su ja, bet manau jau neuzilgo reikes parasyt jai
kaip gyvuojat?
savaitgali atrodo nebuvo silta, nei tos saules per daug, bet taip nudegiau spranda