Na ką.. aš tai vėl angina susirgau..
beje, radau darbą..tik bėda, kad nelabai jis man patinka tikėjausi kiek kitokio... dirbu jau trečią savaitę..
žodžiu, darbo prasme giliai pasimetus...
Sveikos, forumas tikrai lb aprimęs
Egle, sveikinu su nauju darbu. Kodėl išėjai iš senojo?
Mylima, kantrybės ir viskas bus ok. Dirbama gali ieškotis naujo.
O mes grįžom trumpam į LT. Nuostabu, kad orai kaip užsakyti
Egle, sveikinu su nauju darbu. Kodėl išėjai iš senojo?
Mylima, kantrybės ir viskas bus ok. Dirbama gali ieškotis naujo.
O mes grįžom trumpam į LT. Nuostabu, kad orai kaip užsakyti
Egle- sveikinu su darbu ir kudikeliu
Mylima- sveik gal dar priprasi naujame darbe?..
Sagrene- kaip pavyyyyydziu smagiu atostogu!
Mes i Lt birzelio gale turetume skristi...krikstynos ir vestuves nusimato
O daugiau kazkaip nieko naujo...abu su v dirbame tuose paciuose darbuose, isikureme naujuose namuose...toks sakyciau nuobodus gyvenimelis pas mane
Mylima- sveik gal dar priprasi naujame darbe?..
Sagrene- kaip pavyyyyydziu smagiu atostogu!
O daugiau kazkaip nieko naujo...abu su v dirbame tuose paciuose darbuose, isikureme naujuose namuose...toks sakyciau nuobodus gyvenimelis pas mane
QUOTE(egleegle @ 2011 04 18, 14:05)
Sveikos
As va pakeiciau darba dabar su MV esam bendradarbiai Dar kudikeli isigijom - suniuka bokseriuke
Kristalines tikrai smagu, kad viskas puikiai Jums einasi man irgi idomu kaip praejo gimdymas
As va pakeiciau darba dabar su MV esam bendradarbiai Dar kudikeli isigijom - suniuka bokseriuke
Kristalines tikrai smagu, kad viskas puikiai Jums einasi man irgi idomu kaip praejo gimdymas
Sveikinu su beibiu Kažin kaip jums seksis kartu dirbt su vyru? Gal ne tam pačiam skyriuj? Kažin ar labai gerai būt visą parą kartu? Na bet kaip bebūtų linkiu sėkmės ir gerų bendradarbių naujam darbely
Papildyta:
QUOTE(mylima2007 @ 2011 04 18, 20:34)
Na ką.. aš tai vėl angina susirgau..
beje, radau darbą..tik bėda, kad nelabai jis man patinka tikėjausi kiek kitokio... dirbu jau trečią savaitę..
Nu jau nebėdavok, džiaukis, kad išvis susiradai darbelį O dabar neskubėdama gali žiūrinėtis įdomesnio darbuko
Gydykis, nesirk, juk tokie nuostabūs orai
Papildyta:
QUOTE(aiwulee @ 2011 04 19, 01:59)
Kaip smagu, nauji namučiai, sveikinu Mūsų taip pat laukia draugų vestuvės, jau gegužės 13d ir tik vakar tepranešė Reiks ieškotis suknelės...
nu ką, antibiotikai, daug arbatos, ir dar daugiau purškeklių - ir viskas, sveika
galiu džiaugtis ledais ir pavasariniu oru... faina nerealiai.
o dėl darbelio.. nu ekonomiškai nenaudinga... sėdi darbo biržoj, gauni 650lt. išlaidų neturi.
Eini į darbą, gauni 680lt, patiri kelionės, pietų išlaidas, lieka daaaug mažiau.
na va tik įgyji patirties, neužsisėdi, nebobėji.. ech... visgi norėčiau atostogų, o jų tai greit nebus
galiu džiaugtis ledais ir pavasariniu oru... faina nerealiai.
o dėl darbelio.. nu ekonomiškai nenaudinga... sėdi darbo biržoj, gauni 650lt. išlaidų neturi.
Eini į darbą, gauni 680lt, patiri kelionės, pietų išlaidas, lieka daaaug mažiau.
na va tik įgyji patirties, neužsisėdi, nebobėji.. ech... visgi norėčiau atostogų, o jų tai greit nebus
Sveikos merginos!
Linkiu visoms graziu, siltu, linksmu Sv. Velyku!
Linkiu visoms graziu, siltu, linksmu Sv. Velyku!
Su Šv.Velykom Jus ir Jusu artimuosius!
sveikiname visas su sia grazia pavasario svente
Su sventemis visas!!!!
As paveluotai, bet vistiek sveikinu su Sventemis !
tikiuosi visos gerai praleidote Velykas
Wilte,sveikinimai jusu mazylei su menesiuku !
tikiuosi visos gerai praleidote Velykas
Wilte,sveikinimai jusu mazylei su menesiuku !