Sveikinau jau FB, bet ir cia noriu pasveikinti paciais ruzaviausiais sveikinimais Kristalines ! aisku ir mazyles teveli
aš irgi sveikinu!!!
Sveikutes!
Uzsukau padekoti uz sveikinimus ir linkejimus
Mes namuose, jauciames puikiai! Dukryte labai rami, balso isvis beveik nerodo... Esame 9-tame danguje
Mes namuose, jauciames puikiai! Dukryte labai rami, balso isvis beveik nerodo... Esame 9-tame danguje
QUOTE(kristalines @ 2011 04 09, 15:06)
Sveikutes!
kaip dziugu girdeti
o kaip pati jautiesi?
kristalines, sveikinu sulaukus stebuklelio!!!
Sveikinimai, Kristalines
QUOTE(kristalines @ 2011 04 09, 15:06)
Sveikutes!
Labai labai džiaugiuosi, kad viskas puikiai einasi Sėkmės jums, jaunieji tėveliai
Kai turėsi laiko prisėsk papasakot kaip pats gimdymas praėjo, žodžiu norim gimdymo istorijos
Kur visos dingusios? Turbūt pavasariu džiaugiatės ir aplinką gražinatės Ech, pagaliau nuostabus oras
SU PAVASARIU VISAS
SU PAVASARIU VISAS
Mirė mūsų forumas
Sveikos
As va pakeiciau darba dabar su MV esam bendradarbiai Dar kudikeli isigijom - suniuka bokseriuke
Kristalines tikrai smagu, kad viskas puikiai Jums einasi man irgi idomu kaip praejo gimdymas
As va pakeiciau darba dabar su MV esam bendradarbiai Dar kudikeli isigijom - suniuka bokseriuke
Kristalines tikrai smagu, kad viskas puikiai Jums einasi man irgi idomu kaip praejo gimdymas