Sagrene, o kiek tau metu kad dar 3 metus neplanuojat vaiku?
As ir esu st bdis, kaip tu sakai neturiu dar noro ar pasaukimo net nezinau. Negrzu taip net kalbet gal, bet taip yra bet va man jau 27, kaip ir laikas butu...
QUOTE(Chardonnay @ 2011 04 01, 15:02)
DEL DARBO. KOL NEISMETE ISEJAU PATI , NES TERMINUOTA SUTARTI TUREJAU
oj dideliom pavasriau bet laiko netuiu netaisysiu
QUOTE(Bente @ 2011 04 01, 14:29)
Sagrene, o kiek tau metu kad dar 3 metus neplanuojat vaiku?
As ir esu st bdis, kaip tu sakai neturiu dar noro ar pasaukimo net nezinau. Negrzu taip net kalbet gal, bet taip yra bet va man jau 27, kaip ir laikas butu...
Sveikos,
Man ir 27metai,ir as visai dar nenoriu vaiku,ir greitai as ju nenoresiu ,kazkokia as turbut nenormali,nera pas mane to nori ir viskas ir didziules meiles vaikams,pasiziurau kaip drauges turi vaiku,grazu,bet pati nenoriu. ,na bet gal po kiek metu tikekimes jis atsiras.
Sveikos
Man 24, aš jau norėčiau vaikučių.. jau senai noriu Tiesą pasakius, jau bandėm, bet nekibo.. o dabar jau reikia palūkėt, nes nesenai dirbt tik pradėjau, reikia užsitikrint motinystės išmokas, kad ramiau būtų
Man 24, aš jau norėčiau vaikučių.. jau senai noriu Tiesą pasakius, jau bandėm, bet nekibo.. o dabar jau reikia palūkėt, nes nesenai dirbt tik pradėjau, reikia užsitikrint motinystės išmokas, kad ramiau būtų
Ačiū visoms už sveikinimus
šiandien tegrįžom namo, jau jaučiamės gerai, tik tiek kad esame silpnesnės, bet kai sustiprėsim būsim pačios stipriausios
šiandien tegrįžom namo, jau jaučiamės gerai, tik tiek kad esame silpnesnės, bet kai sustiprėsim būsim pačios stipriausios
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 04 03, 18:11)
Ačiū visoms už sveikinimus
Saunu, kad jus jau namuciuose! O dbr palinkesim tik stipreti!
QUOTE(kristalines @ 2011 04 03, 19:51)
Saunu, kad jus jau namuciuose! O dbr palinkesim tik stipreti!
o tu dar 2 in 1?
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 04 03, 18:54)
o tu dar 2 in 1?
aha... lelyte neskuba niekur, laukia kol susils galutinai
QUOTE(kristalines @ 2011 04 03, 20:01)
kaip pati jauties?
QUOTE(kristalines @ 2011 04 03, 17:01)
Sveikos
Jau tikrai galvojau kad supuoji mazyli,nemaciau pora dienu taves cia bet dar ne
Wilte,sveikatytes jums ! laukiam foto mazyles koks vardukas beje?
Google- sveikinimai Googlinukui 6 men proga kur tas laikas bega taip
QUOTE(aiwulee @ 2011 04 03, 22:10)
Deimile
Google sveikinimai tavo suneliui!!!!
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 04 03, 19:25)
kaip pati jauties?
ai visaip... nelengvas tas galas niu bet ryt pas gydytoja, ziuresiu ka sakys...
QUOTE(aiwulee @ 2011 04 03, 21:10)
Uzsuku paskaityti, bet nlb turiu ka parasyti...
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 04 03, 21:37)
Negirdetas vardas
Prisidedu prie sveikinimu!
o kaip tu pati jautiesi, a?