Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(wingaile @ 2011 03 10, 12:07)
turtingas kavos , dengta pastilazu ir saldainiu mase, gėlės irgi cipciuko pastilažas  smile.gif

labai grazu bigsmile.gif cia knyga,taip? ar nesimato foto,ar neišraižei knygos lapu?butu nepamaise ax.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2011 03 10, 01:55]
pasidžiaugiau Jūsų grožiais, pasijuokiau kai kur nuo dūšios lotuliukas.gif

Olesta, kaip pavyksra padaryti tokios plonos mases geles g.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 10 kovo 2011 - 11:53
Laba diena .

wingaile , nuostabi knyga wub.gif .

Morenginis tortas , pastilažas , masytė .... tortas turbūt dviems broliukams g.gif , nes noras buvo būtent dviejų nemiukų , ir daugiau detalių ...

user posted image
Atsakyti
o man panašiau į gyvenimo albumą wub.gif tokį storą, pripildytą šiltų šeimos akimirkų, bet gal aš klystu, man tiesiog labai gražu wub.gif

Cipciuk, man labai gražūs visi Jūsų tortai jūriniais motyvais wub.gif
Atsakyti
gėlėms gaminu pastilažą lipdymui, kočioju pakankamai plonai, o toliau darbuojuos teptuko galiuku arba dantų krapštuku, arba specialiu rutuliuku, o jei masė su tragakao guma, tai rožių žiedlapius tiesiog pirštais ploninu, priklauso nuo masės, kaip kada pasitaiko plastiškesnę pagaminti...
Atsakyti
Merginos poster_offtopic.gif ....neužpykit , bet noriu paklausi ....ar jums taip nėra buve ( man jau koks 4 kartas ) , o ir ne man vienai ....kad kartojasi puslapiai , skaičius kitas , o aprašymas , foto , žinutės tos pačios unsure.gif .... o šiandien dar ir ėjau į vieną temą , o pakliuvau į kitą unsure.gif ..... nejuokinga visai g.gif ....mums avatarų temoje , keletui taip darėsi .

Dar kartą persiprašau už poster_offtopic.gif
Atsakyti
cipciuk,grazus tortukas.viskas daugmaz aisku,tik kas tas baltas,t.y.kaip darytas?
Atsakyti
Cipciuk jo yr ir man taip buvę aggressive.gif , po kiek laiko pasitaiso , ale vistiek nervuoja
Olesta nu tas su ramulėm tai toks pavasariškas , pradėm už širdies jama wub.gif biggrin.gif
Rivera , man gražu nežinau kodėl , bet gražu thumbup.gif
Wingaile abaldėt kokia knyga wub.gif wub.gif wub.gif , splavos suderintos ryškios tikrai labai graži, tik gal jei galiu truputėlį prisikabint , tai gal dailiau būtų , kad su peilio antra puse būtų pabraukyta , nu tipo lapai matytus , bet gražu labai ir taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 10, 10:56)
Laba diena .

Morenginis tortas , pastilažas , masytė .... tortas turbūt dviems broliukams g.gif  , nes noras buvo būtent dviejų nemiukų , ir daugiau detalių ...

Laba diena gera valanda ziurinejau praejusia ir sia tema, kol perskaiciau viska. o tortu pasakiskai graziu jau ne nebevardinisu, tik zavejausi ir zavejausi jusu darbais.
Noriu cipciuko paklausti ir as kaip tas baltas koralas padarytas? is ko? jau taip gerai ziurisi wub.gif
Atsakyti
fyntų su puslapiais kažkada buvo, bet seniau, kažkaip pastaruoju metu nebuvo g.gif
Atsakyti
Atnešu dar šios dienos vieną ....tortas - rožė .

Tortas " Тру - Ля -Ля - Трюфеля " doh.gif ....pastilažas .

Prie torto papuošimas pridėjo 400 g. ....skaitau tikrai nedaug .

user posted image
Atsakyti
o jomajooooooo, tai bent rožė, tokiam papuošimui 400 g super mažai - RESPECTS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti