Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

atnesu ir as savo kapucino puodeli,kuris labiau panasus i čainika doh.gif
user posted image user posted image

user posted image user posted image
mmg,puta is grietineles,apibarstyta kakava
Atsakyti
na merginos padirbėjot nuo dušios thumbup.gif
aš kai nemegstu daug plepet tai tenpiu savo darbus
persikinis , karamelinis ganašas, šokoladas
namiškiams patiko skonis ir nori dar...dar...
user posted image
juodas miškas, beze pastilažas
user posted image
Atsakyti
julioske, kai suformavau krutine is biskvito, ant virsaus uzdejau suformuotus is mases du rutuliukus - busimus spenelius ir tik tuomet dengiau mase. Kai dengiau mase, toje vietoje, kur buvo rutuliukai lyg norejo iplysti, tai as staigiai sulaikiau mase ir gavos tokie naturalus susiraukslejimai, tada kai priglosciau dengimo mase, dar siek tiek pamaigiau spenelius, kad atrodytu naturalesni, tada sausais milteliniais dazais (kuno spalvos) padaciau spenelius, sta taip ir gavos labai natyralus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 03 09, 19:09)

viena tikroviškiausių čia matytų krūtinių bigsmile.gif 10 balų biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 09, 22:08)
viena tikroviškiausių čia matytų krūtinių  bigsmile.gif 10 balų  biggrin.gif  thumbup.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu mergaites smile.gif

saules zuikuti, tavo puodelis man asmeniskai ir primena puodeli, ne arbatinuka smile.gif ir jis isties labai grazus wink.gif

julioske, kaip jums pavyksta tas pintines tokias ispinti?, as kiek bandau, man tokios nelygios netvarkingos gaunasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 03 09, 23:04)
Aciu mergaites smile.gif

saules zuikuti, tavo puodelis man asmeniskai ir primena puodeli, ne arbatinuka smile.gif ir jis isties labai grazus wink.gif

julioske, kaip jums pavyksta tas pintines tokias ispinti?, as kiek bandau, man tokios nelygios netvarkingos gaunasi sad.gif

man Nova nuorodele dave, ten daug paprasciau pinti nei vitsutnej temoj parodyta ax.gif
nerandu dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 03 09, 19:15)
ačiū, Mieloji, buvo skanus ir gražus tortas. Mano svečiai nukrito nuo koto  4u.gif

.... ačiū Dievui , kad patiko karsta.gif
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2011 03 09, 20:58]
atnesu ir as savo kapucino puodeli,kuris labiau panasus i čainika doh.gif
kaip pritvirtinote rankena puodeliui?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2011 03 09, 23:19)
kaip pritvirtinote rankena puodeliui?

klijavau su degtine,bet del sventos ramybes abu galus dar su dantu krapstukais pritvirtinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 09 kovo 2011 - 23:02
QUOTE(brukniukas @ 2011 03 09, 17:47)
Ziu ziu - man labai smagus tavo tortukas, toks žaismingas, ir tikrai gali nesigėdindama jį čia nešti.  Aišku man norėtusi arba vieno kaspiniuko, arba tryjų  hihihi.gif Nes nuo vaikystės įpratus taip viską dalint..  hihihi.gif Bet šiaip - šaunuolė 4u.gif
Ir skystų konditerinių dažų bent jau anksčiau būdavo čia bet jau labai senai nesu ten buvus, ne Lietuvoje gyvenu dabar.. gal reiktų pasiskambint ir paklaust g.gif

aciu bigsmile.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 09, 18:57)
Ziu Ziu ...na gražus tas tavo tortukas bigsmile.gif  , žaismingas , paprastas , bet žvilgsnį sustabdė , šaunuolė  smile.gif ....ir baik čia sosinti ...ieškai to , ko ne tik Vilniuje , bet ir Lietuvoj nerasi  tongue.gif .

dekuj mirksiukas.gif jau radau, uzrode va kolege virsuje, vaziuosiu ryt ziureti ax.gif
Atsakyti
pasidžiaugiau Jūsų grožiais, pasijuokiau kai kur nuo dūšios lotuliukas.gif

prie kavos puodelio prašom saldainių, tortas be pavadinimo, dengtas saldaininės-pastilažo mišiniu...saldainukai pirktiniai...
user posted image

kriaušinis - karamelinis, šlapias bezė, pastilažas...

user posted image

šokoladinis, šokoladas, šlapias bezė, pastilažas

user posted image

user posted image

šokoladinis, pastilažas, bezė, ir voskių masiukų liekenėlės...

user posted image
Atsakyti