atnesu ir as savo kapucino puodeli,kuris labiau panasus i čainika
mmg,puta is grietineles,apibarstyta kakava
julioske, kai suformavau krutine is biskvito, ant virsaus uzdejau suformuotus is mases du rutuliukus - busimus spenelius ir tik tuomet dengiau mase. Kai dengiau mase, toje vietoje, kur buvo rutuliukai lyg norejo iplysti, tai as staigiai sulaikiau mase ir gavos tokie naturalus susiraukslejimai, tada kai priglosciau dengimo mase, dar siek tiek pamaigiau spenelius, kad atrodytu naturalesni, tada sausais milteliniais dazais (kuno spalvos) padaciau spenelius, sta taip ir gavos labai natyralus.
QUOTE(eda.dita @ 2011 03 09, 19:09)
viena tikroviškiausių čia matytų krūtinių 10 balų
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 09, 22:08)
viena tikroviškiausių čia matytų krūtinių 10 balų
tikrai taip
Aciu mergaites
saules zuikuti, tavo puodelis man asmeniskai ir primena puodeli, ne arbatinuka ir jis isties labai grazus
julioske, kaip jums pavyksta tas pintines tokias ispinti?, as kiek bandau, man tokios nelygios netvarkingos gaunasi
saules zuikuti, tavo puodelis man asmeniskai ir primena puodeli, ne arbatinuka ir jis isties labai grazus
julioske, kaip jums pavyksta tas pintines tokias ispinti?, as kiek bandau, man tokios nelygios netvarkingos gaunasi
QUOTE(eda.dita @ 2011 03 09, 23:04)
Aciu mergaites
man Nova nuorodele dave, ten daug paprasciau pinti nei vitsutnej temoj parodyta
nerandu dabar
QUOTE(naitas @ 2011 03 09, 19:15)
ačiū, Mieloji, buvo skanus ir gražus tortas. Mano svečiai nukrito nuo koto
.... ačiū Dievui , kad patiko
QUOTE(juste10 @ 2011 03 09, 23:19)
kaip pritvirtinote rankena puodeliui?
klijavau su degtine,bet del sventos ramybes abu galus dar su dantu krapstukais pritvirtinau
QUOTE(brukniukas @ 2011 03 09, 17:47)
Ziu ziu - man labai smagus tavo tortukas, toks žaismingas, ir tikrai gali nesigėdindama jį čia nešti. Aišku man norėtusi arba vieno kaspiniuko, arba tryjų Nes nuo vaikystės įpratus taip viską dalint.. Bet šiaip - šaunuolė
Ir skystų konditerinių dažų bent jau anksčiau būdavo čia bet jau labai senai nesu ten buvus, ne Lietuvoje gyvenu dabar.. gal reiktų pasiskambint ir paklaust
Ir skystų konditerinių dažų bent jau anksčiau būdavo čia bet jau labai senai nesu ten buvus, ne Lietuvoje gyvenu dabar.. gal reiktų pasiskambint ir paklaust
aciu
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 09, 18:57)
Ziu Ziu ...na gražus tas tavo tortukas , žaismingas , paprastas , bet žvilgsnį sustabdė , šaunuolė ....ir baik čia sosinti ...ieškai to , ko ne tik Vilniuje , bet ir Lietuvoj nerasi .
dekuj jau radau, uzrode va kolege virsuje, vaziuosiu ryt ziureti
pasidžiaugiau Jūsų grožiais, pasijuokiau kai kur nuo dūšios
prie kavos puodelio prašom saldainių, tortas be pavadinimo, dengtas saldaininės-pastilažo mišiniu...saldainukai pirktiniai...
kriaušinis - karamelinis, šlapias bezė, pastilažas...
šokoladinis, šokoladas, šlapias bezė, pastilažas
šokoladinis, pastilažas, bezė, ir voskių masiukų liekenėlės...
prie kavos puodelio prašom saldainių, tortas be pavadinimo, dengtas saldaininės-pastilažo mišiniu...saldainukai pirktiniai...
kriaušinis - karamelinis, šlapias bezė, pastilažas...
šokoladinis, šokoladas, šlapias bezė, pastilažas
šokoladinis, pastilažas, bezė, ir voskių masiukų liekenėlės...